Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

Herkese selam hamişlere hayırlı olsun sağlıkla kucagınıza alın insallah :) benim yrn test günüm ama dün sabahtan beri regli olcakmısım gibi hem kasık hem karın agrısı var bagırsaklarımda aynı cok korkuyorum :KK43:
İnş hamişsindir hissettıklerınde bebektendir belım kasıklarım agrımıstı hep hasta olucam sanıp tuvalete kostum rabbım yuzunu guldursun

Bende araştırıyorum surekli kan testi erkenden başlıcam sali cuma olarak değerlerimden anlarim tutunup tutulmadklarini cnm

Hayırlı akşamlar arkadaşlar, birkaç gündür yoktum.. Nasılsınız, iyisinizdir inşAllah.. Güzel haberler alacağımız hafta olsun :) Rabbim tüm isteyenlere ve içleri sıra banada nasip eylesin inşAllah :) Listeye ekleyeceğim kişiler var mı :)
Aminn hepimiz güzel haberler alalım inşallah ❤

Hayırlı akşamlar arkadaşlar, birkaç gündür yoktum.. Nasılsınız, iyisinizdir inşAllah.. Güzel haberler alacağımız hafta olsun :) Rabbim tüm isteyenlere ve içleri sıra banada nasip eylesin inşAllah :) Listeye ekleyeceğim kişiler var mı :)

Ne listesi bu? Benim 23 Subat transferim oldu, 6 Mart ilk test gunum.
Herkesin hayirlisiyla hamile kalmasini diliyorum ben de :)

Beni ekleyebilirsin :) 21 Şubat da transfer oldu 4 Mart da test günüm

Sen nasılsın asıl biz hep anlatıyoruz

Merhaba kızlar bugün 12.günümdü tahlil sonucumu aldım maalesef negatif ilk denememdi tutmadı hiçbir sorun bulamıyorlar ne bende ne eşimde anlayamıyorum neden böyle :KK43: doktor 2 gün sonra isterseniz testi tekrarlayalım 2 gün daha kullanın ilaçları dedi ama tüp bebek dr um ayrıydı ona yazdım daha cvp bekliyorum bakalım :KK43::KK43::KK43:

Merhaba kızlar bugün 12.günümdü tahlil sonucumu aldım maalesef negatif ilk denememdi tutmadı hiçbir sorun bulamıyorlar ne bende ne eşimde anlayamıyorum neden böyle :KK43: doktor 2 gün sonra isterseniz testi tekrarlayalım 2 gün daha kullanın ilaçları dedi ama tüp bebek dr um ayrıydı ona yazdım daha cvp bekliyorum bakalım :KK43::KK43::KK43:
Çok üzüldüm ama sıkma canını inş bidahaki sefere olucaktır histeroskopi oldunmu acaba cok etkısı oldugunu soyluyor bende oldum cunku daha oncekı sezeryan yerımı falanda temızledıler ilk denememde tutmasını birazda buna baglıyorum

Üzüldüm canım . Ama vardır bunda da bir hayır . Rabbime sigin. Ancak öyle rahatlarsin

söylemesi kolay biliyorum ama sakın canını sıkma..belki de haftaya ben de aynı sonucu alıp üzüleceğim ama şimdi mantıklı düşünebiliyorken şunu söyleyebilirim “olanda hayır vardır”

Canim bizde de hic bi problem yokken 3 yil bekledik. Ilk tup bebek denememiz kimyasal oldu ama ara vermeden ikinciyi denedik. Ikincisi cok sukur tuttu gerci kese ve kalp atisini duymadan sevinmiyoruz. Cok zor bi surec Allah isteyen herkese nasip etsin. Hic bir neden yokken olmamasi insanin canini cok acitiyor biliyorum. Sabirli ve pozitif ol. Ve eger imkanin varsa ara vermeden ikinci denemeyi yap. Allah hepimizin yardimcisi olsun.

Doğru kısaca liste diyip geçiyorum, güzel sonuç alan arkadaşları en başa yazıyor böylelikle moral olarak iyi geliyor, çok çoğalalım inşAllah.. ☺️ M Merzumut sağolasın arkadaşım, hamdolsun bugünümüze.. İkinci kez tedaviye başlamak için biraz kendime gelmeye çalışıyorum.. Biraz kararsızımda.. Rabbim isteyen herkese banada nasip eylesin inşAllah.. Sen nasılsın ?

X