- 15 Şubat 2019
- 67
- 71
- 37
teşekkür ederim canmTebrikler..............
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
teşekkür ederim canmTebrikler..............
Haklisin!!!
prednol bağışıklığı baskılayıp vücudun gebeliği kabul etmesini sağlamak.....
Belli bir haftaya kadar bazi doktorlar devam ediyor demek ki.... Bu kisiden kisiye degisiyordur tabi....
kızlar benim deger ilk 244.8 di bugün 576olmus
sizce nasıl ilerlyor ?
Yok inan bilmiyorum. Muhasebesini arayip ogrenebilirsin canim
Merhaba kızlar ben de iki gün önce embriyo transferi oldum. Sürekli burayı takip ediyorum aklım hep hamilelik de başka bir şey düşünemez vaziyetteyim ..herkeste değişik belirtiler oluyor ben de hiçbir belirti yok korkuyorum Zaman geçmiyor
Gecen yil dogal yolla saglanip dusukle sonlanan bir oykum var. Endometriosiz hastasi olmam belki sebebidir...Dogru arkadasim; ben de o yuzden sordum ozel bir durumun mu var diye. Yurtdisi bloglarinda da goruyorum bazen aylarca ve daha yukzek doz kullandiriyorlar. Mutlaka doktorun senin durumuna munhasir bir yol izliyordur.
Benim otoummin hastaliklarim var; hipotiroidi, akliniza ne gelirse alerji, ucuk vs gibi. Saniyorum benim doktor her ihtimale diye bes gun kullandiriyor. Zaten bu ilaci icmeye basladim mi hemen ucuk cikiyor.
Tebriklerrrrr...... Benim de 12.gun 223Super gorunuyor. Kacinci gun testlerin bunlar?
İlk gün biraz ağrım oldu adet sancısı gibiydi çok üzüldüm tutmadı diye şimdi de hiç bir belirti yok diye üzülüyorum.peşin peşin üzülüyorum ben
Dusukte parca dustugunu soyluyorlar ama ben yasanadim. Acil servise gitseniz iyi olur. Parca kalabilir icinde bu da agri yapar. Hastahaneye giderdin hemen yerinde olsam... Cok gecmis olsun arkadasimSagol canm hayirlisi. Ama korktugum bisey var icimden parca parca biseyler cikiyo..sert kahverengi , findik buyuklugunde top top 3 4 kadar cikti.dusursem boyle mi oluyo bi fikrin var mi. Parca kan degil
Gecen yil dogal yolla saglanip dusukle sonlanan bir oykum var. Endometriosiz hastasi olmam belki sebebidir...
Hayirli haberler alman dilegiyle..... Guzel haberler diliyorum
Benimde 5 gun emriyosu katıldı 2 tane bekleme surecindeyim.bekleyip gorecegizİyi aksamlar herkese.bayanlar benimde sizlere bir sorum olucak.martin ortasinda inşallah bir aksilik çıkmazsa transferim olacak.ilk denemem ve tecrubesizim bu konuda.dondurulmus 5. Gun embriyosu transfer edilecek.rahimde biraz cöküklük sorunum var.Tek mi çift mi embriyo konulmasi için çok kararsiz kaldım.ikiz cocuk benim icin sıkıntılı olabilir.ama buradan okuduğum kadarıyla da genelde cift embriyo konulup teki tutuyor.tek embriyo transferinde şans baya düşüyor gibi.sizden ricam sizlerdeki durumlari yazabilir misiniz? 5. Gun transferi olanlar genelde nasıl sonuçlandı ?
İnşallah canım :)Öyle oluyor canım en zor kısım . Inşallah pozitif sonucunu alınca daha rahat olursun.
Ne zaman belli olacak senin..inşallah hayırlı haberler alırız :)Benimde 5 gun emriyosu katıldı 2 tane bekleme surecindeyim.bekleyip gorecegiz
İnşallah.. benimde test günüm 4 mart. Öncesinde çıkma ihtimali var mı ki? Hiç araştırmadım ben.Insallah hayırlı haberlerle seviniriz
Herkese selam hamişlere hayırlı olsun sağlıkla kucagınıza alın insallah :) benim yrn test günüm ama dün sabahtan beri regli olcakmısım gibi hem kasık hem karın agrısı var bagırsaklarımda aynı cok korkuyorum