Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

Evet biraz fazla takılırım bu tarz şeylere ama olmayacağını tahmin etmiştim ilk hamileliğimle kıyaslayınca hayırlısı ilgin için ayrıca çok teşekkür ederim umarım dileklerin kabul olur her zaman♥️
Cümlemizin inşallah canım

Arkadaşlar Merhaba
Transferim geçen hafta pazartesi ogleden sonra yapıldı yani bugun transfer sonrası 9. Günüm dün kan testi verdim ve negatif çıktı
8. Gün sonucu <1.20 çıkıp daha sonra hamile olan var mı ? Bana artık bebek yok gibi geldi ilk denemem ve olmadı sanırım. Ama sonra değişen oluyor mu merak ettim .Rabbimin gelen her şeye razıyım
3.gün embriyosu ise geç çıkabilir siz gününüzü bekleyin

Bugün erken gebelik testi yaptım ama çıkmadı, moralim sıfır, 6. gündeyim olsaydı çıkardı bence, testin üzerinde ilişkiden 5-7 gün sonra yapın yazıyordu, tekrar hayaller suya düştü...

Bugün erken gebelik testi yaptım ama çıkmadı, moralim sıfır, 6. gündeyim olsaydı çıkardı bence, testin üzerinde ilişkiden 5-7 gün sonra yapın yazıyordu, tekrar hayaller suya düştü...
Canım kaçıncı gün embriyosuydu ve kaçtaneydi daha 6.günde kana yeni salınıyo bthcg idrara geçmemesi normal kanda vardır

Canım kaçıncı gün embriyosuydu ve kaçtaneydi daha 6.günde kana yeni salınıyo bthcg idrara geçmemesi normal kanda vardır
5. Gün embriyosuydu, bir adet konuldu, erken gebelik testlerinde çıkıyor, deneyen arkadaşlar var, zaten içim bomboş hissetmiyorum hiçbirşey...

3.gün embriyosu ise geç çıkabilir siz gününüzü bekleyin
3. Gün embriyosuydu çok umutlu değilim ama yinede o gün hastaneye gidip bakacağım teşekkür ederim.
Duygularım karmakarışık herşeye ağlar oldum alınır oldum.kasiklarimdaki ağrılar ve bugün hissettiğim hafif bulantı aklımı karıştırıyor. Ama 2 gündür de adet sancısı çekiyorum ara ara .
Rabbim hayirlisini nasip etsin hepimize inşallah .

Bence erken yapmışsın canım hemen karalar bağlama Rabbim ol derse olur hiç belli olmaz. Ben 8. Gün yapmıştım testi yani 6. Gün çok erken

Sonuç beklemek en zor kısım.benim de yeni oldu transfer ama karnım çok ağrıyor adet ağrısı gibi ilaçlardan belki de .5. Gün embriyosu erken gebelik testiyle en erken ne zaman çıkar ki?

Arkadaşlarım tekrar ve tekrar yazıyorum biliyorum elinizde değil.. Bende sizin gibi dayanamayıp 6.gün normal gebelik testi yaptım çıkmadı, ağladım durdum. Yinede dedim erkendir belki, sonra 9.gün aksam erken gebelik testi yaptım onda hafif ikinci çizgi çıktı halada resmini saklıyorum.. Hemen heycanla kan vermeye gittim ve negatif çıktı.. Evet bazı arkadaşların çıkıyor ama bazıların çıksada kanda çıkmıyor, herkesin bünyesi farklı.. Sonra anladım ki en iyisi ne kadar sabırsız olsak da test günü yapıp bir kerede öğrenmek.. Bende negatifi alınca önce ağladım, yıprandım sonra zamanla toparlandım. Yada toparlanmış gibi oldum ne bileyim, sadece sabrın sonu selamettir, Rabbim geciktiriyor ise güzelleştiriyordur, hepimiz yıpranıyoruz maddi ve manevi ama yapıcak birşey yok. Duamızı edelim gerisi takdir-i ilahi... Herkesin güzel haberler alması duası ile inşAllah..

X