Hayırlı olsun canımcnm 5.gün 2 embriyo transferi oldu 9.günüm bgün idrar pozitif ama insallah kandad aynısını görürüm benim hiç belirtim yok tu cnm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı olsun canımcnm 5.gün 2 embriyo transferi oldu 9.günüm bgün idrar pozitif ama insallah kandad aynısını görürüm benim hiç belirtim yok tu cnm
Cümlemizin inşallah canımEvet biraz fazla takılırım bu tarz şeylere ama olmayacağını tahmin etmiştim ilk hamileliğimle kıyaslayınca hayırlısı ilgin için ayrıca çok teşekkür ederim umarım dileklerin kabul olur her zaman
3.gün embriyosu ise geç çıkabilir siz gününüzü bekleyinArkadaşlar Merhaba
Transferim geçen hafta pazartesi ogleden sonra yapıldı yani bugun transfer sonrası 9. Günüm dün kan testi verdim ve negatif çıktı
8. Gün sonucu <1.20 çıkıp daha sonra hamile olan var mı ? Bana artık bebek yok gibi geldi ilk denemem ve olmadı sanırım. Ama sonra değişen oluyor mu merak ettim .Rabbimin gelen her şeye razıyım
Canım kaçıncı gün embriyosuydu ve kaçtaneydi daha 6.günde kana yeni salınıyo bthcg idrara geçmemesi normal kanda vardırBugün erken gebelik testi yaptım ama çıkmadı, moralim sıfır, 6. gündeyim olsaydı çıkardı bence, testin üzerinde ilişkiden 5-7 gün sonra yapın yazıyordu, tekrar hayaller suya düştü...
5. Gün embriyosuydu, bir adet konuldu, erken gebelik testlerinde çıkıyor, deneyen arkadaşlar var, zaten içim bomboş hissetmiyorum hiçbirşey...Canım kaçıncı gün embriyosuydu ve kaçtaneydi daha 6.günde kana yeni salınıyo bthcg idrara geçmemesi normal kanda vardır
Yarın kan ver varsa çıkar idrae testi gerçekten yanıltıcı olabiliyor5. Gün embriyosuydu, bir adet konuldu, erken gebelik testlerinde çıkıyor, deneyen arkadaşlar var, zaten içim bomboş hissetmiyorum hiçbirşey...
Test günüm cmtsi, o gün yaptıracağım canım, çok teşekkürlerYarın kan ver varsa çıkar idrae testi gerçekten yanıltıcı olabiliyor
Bende aynı durumdayım psikolojim alt üst oldu ! Hiçbirşey hissetmiyorum ! Göğsümde ağrı bile yok !5. Gün embriyosuydu, bir adet konuldu, erken gebelik testlerinde çıkıyor, deneyen arkadaşlar var, zaten içim bomboş hissetmiyorum hiçbirşey...
3. Gün embriyosuydu çok umutlu değilim ama yinede o gün hastaneye gidip bakacağım teşekkür ederim.3.gün embriyosu ise geç çıkabilir siz gününüzü bekleyin
Bence erken yapmışsın canım hemen karalar bağlama Rabbim ol derse olur hiç belli olmaz. Ben 8. Gün yapmıştım testi yani 6. Gün çok erkenBugün erken gebelik testi yaptım ama çıkmadı, moralim sıfır, 6. gündeyim olsaydı çıkardı bence, testin üzerinde ilişkiden 5-7 gün sonra yapın yazıyordu, tekrar hayaller suya düştü...
Aynen dün daha dolgunluk hissederken bugün fıs dedi söndü sanki vücutBende aynı durumdayım psikolojim alt üst oldu ! Hiçbirşey hissetmiyorum ! Göğsümde ağrı bile yok !
En doğrusu gününde kan testi.idrar testi yap ama inanma oyalan sadeceBugün erken gebelik testi yaptım ama çıkmadı, moralim sıfır, 6. gündeyim olsaydı çıkardı bence, testin üzerinde ilişkiden 5-7 gün sonra yapın yazıyordu, tekrar hayaller suya düştü...
Siz erkenn gebelik testi mi yaptınız?Bence erken yapmışsın canım hemen karalar bağlama Rabbim ol derse olur hiç belli olmaz. Ben 8. Gün yapmıştım testi yani 6. Gün çok erken
Her ikisinide yapmıştım canım evetSiz erkenn gebelik testi mi yaptınız?
Hayırlı olsun, katlanarak devam etsin inşallahkızlar 10.günm kan degerim 70 cıktı normal mı?
Tebrik ederim kuzum hayırlı uğurlu olsun inşallah değerin gayet iyi, inşallah katlanarak çoğalırkızlar 10.günm kan degerim 70 cıktı normal mı?