Bugün bir arkadaşım transfer oldu beşinci gün embriyosu doktoru 8. Gününde test istemişÖğrensek de kurtulsak bu bilinmezlikten, kendimi zor tutuyorum idrar testi yapmamak için, çıkmazsa da çok demorilize olucam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bugün bir arkadaşım transfer oldu beşinci gün embriyosu doktoru 8. Gününde test istemişÖğrensek de kurtulsak bu bilinmezlikten, kendimi zor tutuyorum idrar testi yapmamak için, çıkmazsa da çok demorilize olucam
Sonucu bir an önce öğrenmek istiyorum bende ama bi yandanda negatif olacak diye korkuyorum yaptrmayaCanım 6.günden itibaren bthcg salgılanmaya başlıyor bugün çıkar bence kan ver net sonucu al
Şimdi bütün doktorların videolarını dinledim youtub da diyorki kasık ağrısı bel ağrısı gebelik belirtisi değildir ilaçların etkisidir ama tek bir etki vardır buda az miktarda gelen kanama lekelenmedir bu belirtiyi gördükten sonra test yaptırabilirsiniz diyorSonucu bir an önce öğrenmek istiyorum bende ama bi yandanda negatif olacak diye korkuyorum yaptrmaya
Benim lekelenmem falan yok, herkes de aynı etki olacağını düşünmüyorum, bende pek çok iey okudum, illede hamilelik belirtisi kanama olacak diye birşey yok, yerleşme kanaması herkes de olmuyor.Şimdi bütün doktorların videolarını dinledim youtub da diyorki kasık ağrısı bel ağrısı gebelik belirtisi değildir ilaçların etkisidir ama tek bir etki vardır buda az miktarda gelen kanama lekelenmedir bu belirtiyi gördükten sonra test yaptırabilirsiniz diyor
Benimde 9. Gün istediler testiBugün bir arkadaşım transfer oldu beşinci gün embriyosu doktoru 8. Gününde test istemiş
Benim de 9. Gün istedilerBenimde 9. Gün istediler testi
İyice yerleşmiş bebişin canım
Sanirim senle aynı kaderi paylaşıyoruz canım . Hayirlisi olsun inşallah. Keşke 2 gün daha hamileymisiz gibi mutlu olsaydık acele etmeseydik.ben de dün 8. Günüydü kan verdim <1.20 negatif yazıyor . Cuma günü test günümdu.artma heralde artık.Selam kızlar bugün transferin 9
Günü ben dayanamayıp 7.gün kan.verdim 0.160 çıktı bu saatten sonra değişeceğini sanmıyorum ama Dr ısrarla 10.gün tekrar yap ilaçlarına da devam et dedi keşke erken yapmasaydım ve birden yaşasaydım üzüntümü şimdi o kadar pismanimki testi erken yaptığım için ilaçlarımı kullanmak bile çok saçma geliyor yani demem o ki kimse benim yaptığım hatayı yapmasın uzuleceksekte erkenden kendimizi hirpalamanin anlamı yok sağlıcakla kalın canlar
Hayırlısıkuzum artacağını sanmıyorum öyle bir umudum yotk bi daha asla erken test yapmam geçen denemede 9.gün 159 çıkmıştı sonuç ama simd artacağını sanmıyorum mucize olması lazım bunun için cnmSanirim senle aynı kaderi paylaşıyoruz canım . Hayirlisi olsun inşallah. Keşke 2 gün daha hamileymisiz gibi mutlu olsaydık acele etmeseydik.ben de dün 8. Günüydü kan verdim <1.20 negatif yazıyor . Cuma günü test günümdu.artma heralde artık.
Canım zaten herkeste aynı etki olmaz bende de lekelenme yok ama var ise bu belirtiymişBenim lekelenmem falan yok, herkes de aynı etki olacağını düşünmüyorum, bende pek çok iey okudum, illede hamilelik belirtisi kanama olacak diye birşey yok, yerleşme kanaması herkes de olmuyor.
Hayırlı olsun senin ikiz miydi ?Arkadasım beni de ekle bende pozitifi aldım inanamıyorum ama gerçekten pozitif
Kan değerim 88 bence dün düşükten sonra artmadı hayırlısı hakkımdan olmadı bu defacanım hakkında hayırlısı olsun inşallah. Allah büyüktür inşallah bi sonuç çıksın bakalım. haber vermeyi unutma bana
kaçıncı günün oldu bugün doktorun ne dediKan değerim 88 bence dün düşükten sonra artmadı hayırlısı hakkımdan olmadı bu defa
8.ci gun bendede lekelenme oldu canim..Birde bugün çok halsiz hissediyorum kendımı ...sabah ta 1 damla pembemsi bir akıntı gördüm çamaşırımda
Bugün 14. Günüm doktoruma daha ulaşamadım sekreterle konuştum dönecekler bana ama demek ki dünkü düşükten sonra artmadıkaçıncı günün oldu bugün doktorun ne dedi
İkiz sanırım değerim çok yükseliyor iki buçuk , 3 kat artıyor 2 günde birHayırlı olsun senin ikiz miydi ?
Hayırlısı ile bir dahaki sefere tutsun inşallah canımBugün 14. Günüm doktoruma daha ulaşamadım sekreterle konuştum dönecekler bana ama demek ki dünkü düşükten sonra artmadı