Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

Allah Allah .. bende ilk muayaneden sonra çok fazla gorusemedim ama görüştüğümüz zamanlar hep pozitif enerji aldım .. sizin ilk deneme mi ? Hiç konuştunuz mu kaç embryo konulcagini ? bize yasimizdan dolayı tek olacak dediler çünkü..

Odada 3 kisiydik, en son bana transfer yapildi geri geldigimde oda bosalmisti 113 oda noydu 8 gibi geldim ama 9.45 gibi yapildi
Evet 113 nolu oda bende sabah 7 de ordaydim 9 u geçiyordu çıktığımda ben ikinciydim galiba o odada transfer olan size kaç günlük embriyo konuldu kalitesinden falan bahsettiler mi ?

Aaa.. 3 kişi aynı odayamı alıyolar? Ben tek odada kaldım. Ameliyathane dede tektim benim bide anesteziliydi. 7 de hastanedeydim 8.30 da tam ameliyathane kapısındaydım. Hatta birini.sedyeyle çıkardılar
Herkesi sedyeyle cikarttilar . Niye anestezili yapmıyorlar normalde ama ?

İyi aksamlar insAllah ☺ hayrlı olsun Allah tamina erdirsin sağlıkla kucağınıza alırsınız insAllah ..transferden sonra belirti var mıydı hiç ?

Evet,ben de anlamadim transferimi anestezili yaptilar?yumurta toplamada anestezili yapip tek odaya aldilar.
Evet benimde yumurta toplanırken anesteziliydi ama transfer normaldi .. Anlamadım bende ama anestezili transferde yapiliyo diye duymuştum ..

Hayirli olsun,belirti derken kusma bas donmesi ,agri fln diyorsaniz bence erken,7-8.haftalarda daha cok oluyordu sanki..

2 tane konuyomu ? Bana niye koymadılar acaba. 2 embriyom vardı zaten 4aa 5.gün. transfer gününe kadar 2 sini koycaklar sandık. 1ini koycaz dediler
Canım sen raporluydun demi ondan koymamışlardır bende raporluyum tek koydular 35 yaş altına raporlu Olunca SGK giriş yaptıklarından iki koyamıyorlar yasak

2 tane konuyomu ? Bana niye koymadılar acaba. 2 embriyom vardı zaten 4aa 5.gün. transfer gününe kadar 2 sini koycaklar sandık. 1ini koycaz dediler
Ben 41 yasindayimyasal sinirlama gelmis 35 yas alti 1 ustune 2 diye..2-3 olumsuz denemeden sonra konuyomus 35 altina da

Canım sen raporluydun demi ondan koymamışlardır bende raporluyum tek koydular 35 yaş altına raporlu Olunca SGK giriş yaptıklarından iki koyamıyorlar yasak
Hımm. oyuzden demekki bi.açıklamada yapmadılar da.. neyse inş.tutar bakalım. Bi belirtisi olan var mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…