Canim hangi merkezde denedin. Başka doktorlarlada konuş bence kaç yasindasin ki 20 yıllık evlilerin tüp bebek denemesi olumlu sonuclaniyor duyuyoruz. Bahceciyi denedin mi hicEvet doktorla görüştüm.Test gününü bekleyemeye gerek yok dedi.Embiryolari ngs gondermedim yasdan dolayı embiryolar tutmuyor deniyor 5.gune geliyor kaliteleri iyi de olsa genetiklerinde problem den dolayı tutmuyo.Bunu da çözümü yok yaşından dolayı yumurta kalitem düşük.yu.urtalariniz yaşlanmış deniyor ve tup bebek denemelerinin sonu yok boşuna uğraşmayın deniyo...
Benimde bugun karın agrım ve gaz sancım vardı 8 gunum Rabbım isteyen dileyen herkese nasip etsin ınsallah benimde test günüm pazartesi bende 29 yasındayım 4 bucuk yıllık evliyim 4 asılamadan sonra ilk tüp bebek denemem 4 yumurta toplandı 2. gune 2 Yumurta 3. gune 1 yumurta kaldı transfer edildi nasıp Rabbım bilir bu kadar cektıklerımızın karsılıgını alırız ınsallah
Benimde bugun karın agrım ve gaz sancım vardı 8 gunum Rabbım isteyen dileyen herkese nasip etsin ınsallah benimde test günüm pazartesi bende 29 yasındayım 4 bucuk yıllık evliyim 4 asılamadan sonra ilk tüp bebek denemem 4 yumurta toplandı 2. gune 2 Yumurta 3. gune 1 yumurta kaldı transfer edildi nasıp Rabbım bilir bu kadar cektıklerımızın karsılıgını alırız ınsallah
Bende ikincisi için 3 ay bekledim rahim dinlensin diyedir bence ee birde kullandığımız o kadar ilaç var daha iyi olmaz mı beklemek inşallah 3. Gün embriyon tutarİyi geceler herkese bana 6. Gün embriyosu transef edildi sonuç negatif dondurulmuş bir tane 3. Gün embriyosu var bana 3. Adette ancak transfer edebilirz dediler sizce neden 3. Adet
Endişelenmeyin hemen. Daha erken. Kaçıncı gün embriyosu transfer edildi?Kızlar ya benim değer transferin 7. Günü 19.54 tü 36 saat sonra 26.74 olmuş çok düşük artıyor kimyasal olabilir mi çok üzüldüm
İki tane 5. GünEndişelenmeyin hemen. Daha erken. Kaçıncı gün embriyosu transfer edildi?
Bir de kaç taneydi
Daha erken cnm 12. Günü bekle artar ınsallah değerinKızlar ya benim değer transferin 7. Günü 19.54 tü 36 saat sonra 26.74 olmuş çok düşük artıyor kimyasal olabilir mi çok üzüldüm
İnşallah canım ya dua edin neolurDaha erken cnm 12. Günü bekle artar ınsallah değerin
Korkma arada adet sancıları gibi ağrılar olabiliyor. İnşallah güzel haberlerle gelirsin.Kızlar benim 9 gunum ama dünden beri adet ağrım var belim karnım bacaklarım fecı ağrıyor tutmadı galıba pazartesi kan verıcem tabı o zamana kadar adet olmazsam
İnşallah ama ben 4 asılamada da böyle oldum adet agrısı oldu ve tutmadıKorkma arada adet sancıları gibi ağrılar olabiliyor. İnşallah güzel haberlerle gelirsin.
benimde 9. günüm canım dünden beri bende de öyle ben kan verdim ama asıl test günü pazartesi benimde sıkma canını tutma belirtiside olabilir benimde değerim artar inşallahKızlar benim 9 gunum ama dünden beri adet ağrım var belim karnım bacaklarım fecı ağrıyor tutmadı galıba pazartesi kan verıcem tabı o zamana kadar adet olmazsam
Rahim kalınlaştırıcı ilaç kullanmana rağmen mi bu değer çıktı? Gerçekten üzüldümTransverim iptal oldu uzgunum.rahim kalinligi 5.3 cikti.
Bende ikincisi için 3 ay bekledim rahim dinlensin diyedir bence ee birde kullandığımız o kadar ilaç var daha iyi olmaz mı beklemek inşallah 3. Gün
Canım benim rahim 13.8di de ne oldu yine tutmadı üzme kendiniEvt estrofem kullaniyordum.onceki transverim 7.3 ile yapildi tutmadi simdi daha da düstü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?