Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

Neden o kadar geç baktırıyor doktorun? Benim bugün 9. Günüm 2 embriyo koyuldu 24 ü test günüm. Genelde hep 12-11 günlerde test yapılıyo ilk kez 16. Günde test yapıldığını okuyorum
Bilmiyorum geç bi tarih mi ama 2 haftada ogreniliyomus sanirim.adet gecikmesi olursa gecikmeden 2 gun sonra sanirim.

Arkadaşlar 12 Temmuz’da dondurulmuş embriyo transferi oldu, şu son iki gündür geceli gündüzlü bacaklarımda çok ağrılar var, zaman zaman şiddetini artırıyor, bir sıkıntı olabilir mi acaba doktoru arayıp sorsam mı, tedirginim

Ağrılar normaldir canım, oluyor, benimde 14 transferim dün akşama kadar bel ağrısı çektim, ama aklında sorun varsa ara sor en güzeli

9. Gün dayanamayıp kan verdim değer 13.91 çıktı 3. Gün embriyosu 2 tane transfer edilmişti çok mu düşük değer sizce? Salı tekrarlayacam testi

12. Gün en az 30 değer bekleniyor. Bence gayet iyi 9. Güne göre. İnsallah katlanarak artar
İnşallah ya normal test günüm salı ama dayanamadım adet ağrısı gibi ağrım vardı son 3 gündür

9. Gün dayanamayıp kan verdim değer 13.91 çıktı 3. Gün embriyosu 2 tane transfer edilmişti çok mu düşük değer sizce? Salı tekrarlayacam testi
Aynı şeyi ben de yaptım hiçbir şey sey beni oyalamadi aklım sürekli transfer sonucunda.
23. de mi tekrar kan vereceksin ? İnşallah katlanır değerin, güzel haberlerle gelirsin

Aynı şeyi ben de yaptım hiçbir şey sey beni oyalamadi aklım sürekli transfer sonucunda.
23. de mi tekrar kan vereceksin ? İnşallah katlanır değerin, güzel haberlerle gelirsin
İnşallah aminnn evet 23 ünde asıl test günüm belirti olmuşmuydu sende

Canım aynı tarihte benimde dondurulmuş embriyo transferim oldu.bendede bacak ağrısı var ama daha çok bel ve kasıkta batma var.. sanırım genel bir durum.Doktoruna sordun mu merak ettim

Canım benim de belim ve bacaklarım biraz ayakta kalsam bile saatlerce yürümüşüm gibi halsiz ve ağrılı ama çok ağrımıyor yorulmuşum gibi yürümüş de gibi

7 gün 6 10 gün 25 12 gün 66 çıktı yarın tekrarlicam doktorum iyi gayet güzel dedi 15 gün sonraya rabçndevı verdi kalp atışı için o yüzden stres yapma canım benim inşaAllah seninkide katlanır

7 gün 6 10 gün 25 12 gün 66 çıktı yarın tekrarlicam doktorum iyi gayet güzel dedi 15 gün sonraya rabçndevı verdi kalp atışı için o yüzden stres yapma canım benim inşaAllah seninkide katlanır
İnşallah yükselir salı tekrarlicam bende

İnşallah yükselir salı tekrarlicam bende❤
Canım erken baktırdınız için böyledir kaçıncı gün embriyosuydu hocayla konuştun mu bir de o ne dedi.ben geçen sefer dokuzuncu gümde üçüncü gün embriyosuyla negatif almıştım yine de 11. Gün baktır demişti o yüzden seninki de artacaktır gününe kadar merak etme sevinmelisin pozitif

Dondurulmuş embriyo transferi olacak olan arkadaşlar transfer öncesi e2 ve progesteron değeriniz kaçtı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…