Bilmiyorum geç bi tarih mi ama 2 haftada ogreniliyomus sanirim.adet gecikmesi olursa gecikmeden 2 gun sonra sanirim.Neden o kadar geç baktırıyor doktorun? Benim bugün 9. Günüm 2 embriyo koyuldu 24 ü test günüm. Genelde hep 12-11 günlerde test yapılıyo ilk kez 16. Günde test yapıldığını okuyorum
Arkadaşlar 8inde yumurta toplama oldu.11inde transfer oldu.25indede test tarihi dedi doktor.Neden OKadar geç? 16.günmü bakacaksın yani?
Inşallah Hayırlı haberler alırızBenim de 8. Günüm 2 embriyo test günüm 25i arka arkaya öğreneceğiz:)
Ağrılar normaldir canım, oluyor, benimde 14 transferim dün akşama kadar bel ağrısı çektim, ama aklında sorun varsa ara sor en güzeliArkadaşlar 12 Temmuz’da dondurulmuş embriyo transferi oldu, şu son iki gündür geceli gündüzlü bacaklarımda çok ağrılar var, zaman zaman şiddetini artırıyor, bir sıkıntı olabilir mi acaba doktoru arayıp sorsam mı, tedirginim
Benim ilk denemem canim. Allah emeklerimizi boşa çıkarmasınKaçıncı deneme senin benim ikinci denemem ilki tek embriyo tutmadı
12. Gün en az 30 değer bekleniyor. Bence gayet iyi 9. Güne göre. İnsallah katlanarak artar9. Gün dayanamayıp kan verdim değer 13.91 çıktı 3. Gün embriyosu 2 tane transfer edilmişti çok mu düşük değer sizce? Salı tekrarlayacam testi
İnşallah ya normal test günüm salı ama dayanamadım adet ağrısı gibi ağrım vardı son 3 gündür12. Gün en az 30 değer bekleniyor. Bence gayet iyi 9. Güne göre. İnsallah katlanarak artar
Aynı şeyi ben de yaptım9. Gün dayanamayıp kan verdim değer 13.91 çıktı 3. Gün embriyosu 2 tane transfer edilmişti çok mu düşük değer sizce? Salı tekrarlayacam testi
İnşallah aminnn evet 23 ünde asıl test günümAynı şeyi ben de yaptımhiçbir şey sey beni oyalamadi aklım sürekli transfer sonucunda.
23. de mi tekrar kan vereceksin ? İnşallah katlanır değerin, güzel haberlerle gelirsin
Aslında öyle belli bir belirti olmadı, tek ilk 2 gün belim ağrıdı ve kasıklarda arada ağrı oluyor.İnşallah aminnn evet 23 ünde asıl test günümbelirti olmuşmuydu sende
Canım aynı tarihte benimde dondurulmuş embriyo transferim oldu.bendede bacak ağrısı var ama daha çok bel ve kasıkta batma var.. sanırım genel bir durum.Doktoruna sordun mu merak ettimArkadaşlar 12 Temmuz’da dondurulmuş embriyo transferi oldu, şu son iki gündür geceli gündüzlü bacaklarımda çok ağrılar var, zaman zaman şiddetini artırıyor, bir sıkıntı olabilir mi acaba doktoru arayıp sorsam mı, tedirginim
Canım benim de belim ve bacaklarım biraz ayakta kalsam bile saatlerce yürümüşüm gibi halsiz ve ağrılı ama çok ağrımıyor yorulmuşum gibi yürümüş de gibiArkadaşlar 12 Temmuz’da dondurulmuş embriyo transferi oldu, şu son iki gündür geceli gündüzlü bacaklarımda çok ağrılar var, zaman zaman şiddetini artırıyor, bir sıkıntı olabilir mi acaba doktoru arayıp sorsam mı, tedirginim
Hiç korkma benim ki 6 çıktı 7 gün sonra yükseldi9. Gün dayanamayıp kan verdim değer 13.91 çıktı 3. Gün embriyosu 2 tane transfer edilmişti çok mu düşük değer sizce? Salı tekrarlayacam testi
Gördüm msjınızı en son kaçıncı gün yaptınız kan testini ve sonuç kaç çıktıHiç korkma benim ki 6 çıktı 7 gün sonra yükseldi
İnşallah yükselir salı tekrarlicam bende7 gün 6 10 gün 25 12 gün 66 çıktı yarın tekrarlicam doktorum iyi gayet güzel dedi 15 gün sonraya rabçndevı verdi kalp atışı için o yüzden stres yapma canım benim inşaAllah seninkide katlanır
Canım erken baktırdınız için böyledir kaçıncı gün embriyosuydu hocayla konuştun mu bir de o ne dedi.ben geçen sefer dokuzuncu gümde üçüncü gün embriyosuyla negatif almıştım yine de 11. Gün baktır demişti o yüzden seninki de artacaktır gününe kadar merak etme sevinmelisin pozitifİnşallah yükselir salı tekrarlicam bende❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?