Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

Ben sınır 2 embriyo sanıyordum. Bende hatta 1 embriyo transfer edilecekti çok ısrar edince 2 edildi.

Ilkinde 2 ettiler ozel merkezlerde sorun olmuyor ya koyuyolar.ilki tutmadi diye bunda 3 koydular iste

kizlar benim bugun transferimden sonra 16. gunum cok sukur binlerce sukur sonucum pozitif ama sunu soyliyimm surekli kendinizi dinlemeyin bende hala belirti yok gogus sisligi haric o zaten ilaclardan dolayi ilk gunden beri oluyor baska da sifir yani o yuzden asla kendinizi uzup strese sokmayin

ve sunu da soyliyim gercekten kendinizi eve kapatip hateketlerinizi daraltmayin internette okuyun oyle yurumeyle arabayla falan dusmuyor bu minnoslar bedenimizden ilk 3-4 gun sadece cokkkk onemli o gunlerde dikkat edinb herseye ben sadece transfer oldugum gun hasta gibi yattim ertesi gun yemegimi bile yaptim 4 gunden sonra da saldim kendimi sokaklara :))))
dun 13. gundu ve tam 7 saat falan arac yolculugu yaptim bugun de 4 saat geri geldim rabbim yeter ki ol desin nasibimiz de varsa oluyor rabbimm hepimize hayirli evlatlar nasip etsinn insallahhh ve isteyen herkesinn kucagini doldursun

Ay hayırlı olsun Allah saglık bir sekilde kucağınıza aldığınız o günleri gösterir inşSıkıntı neydi bir kaçıncı gün hangi kalitede emriyo konuldu?

Ay hayırlı olsun Allah saglık bir sekilde kucağınıza aldığınız o günleri gösterir inşSıkıntı neydi bir kaçıncı gün hangi kalitede emriyo konuldu?
aminn insallahhh darisi tumm isteyenlerin basinaaa benim amh cok dusukdu bu 3. denememiz di 5 gunluk 3 bc kalitesinde kondu

aminnn insallahh rabbim nasip etsin ben bile hala inanamiyorum surekli testleri acip acipp bakiyorum bi yanlislik olabilirmi diye
Hayırlı olsun İdrar da test yaptınız mı acaba? Kaçıncı gün yaptınız yaptıysanız?

Hayırlı olsun İdrar da test yaptınız mı acaba? Kaçıncı gün yaptınız yaptıysanız?
ben hic idrarda yapmadim cunku ben bu sayfalari cok okudumm defalarca defalarca... idrar yaniltici olabiliyor bu sayfalarda o idrar testleri yuzunden neler cektiler bende oyle (onceki 2 denememde) o yuzden bu sefer direk kan verdim ama 8. gun :)) dayanamadim cunku

Şaşkınlığınızı az çok tahmin edebiliyorum. İnş keseyide görürsünüz ultrasonda tez zamanda.Rabbim ol diyince oluyor işte
aminn insallahh rabbim isteyen tum kullarina hayirlisi ile nasip etsin... bol boll haşhaşlariniz icin sadaka verin ben cok dagitmistim hatta aylar oncesinden baslamistim

aminn insallahh rabbim isteyen tum kullarina hayirlisi ile nasip etsin... bol boll haşhaşlariniz icin sadaka verin ben cok dagitmistim hatta aylar oncesinden baslamistim
Rabbim tamamına erdirsin senin adına çok sevindim inşallah darısı diğer arkadaşlarıma ve bana.. inanılmaz bi duygu yogunlugu oluyor insanda garip bişey,karnım guruldasa anlam yüklemeye çalışıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…