Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

Aman ne biliyim ilkini 2 2 bucuk sene once yaptrmstim hatrlaniyorum tek hatrladgm hep agladim tutmassa diye bunda daha rahatim yatyom kalkiyom geziyom evde disari cikiyom kisa kisa yuruyom ctesi 12.gun ama cuma yapacam ctesi ise baslicam orda yikilmayayim nasip diyorum artik

Bugün içime bir sıkıntı geldi ki hemde nasıl ? Cuma transfer oldu bugün dayanamayıp test yaptım tabiki negatifbiliyorum erken ama içim acayip buruldu niye böyle olduoturup ağlıycam şimdi

Bugün içime bir sıkıntı geldi ki hemde nasıl ? Cuma transfer oldu bugün dayanamayıp test yaptım tabiki negatifbiliyorum erken ama içim acayip buruldu niye böyle olduoturup ağlıycam şimdi
Canım çok erken yapmışsın. Olacaksa zaten şuan tutunmaya çalışıyor canını sıkma 4 gün sonra tekrarla nasipte ne varsa o olur

Transferim 12 temmuzda yapıldı. 5. Gün embriyosu. Soğuk transfer. Hiçbir belirti hissetmiyorum bugün 4.günüm. Beklemek çok zor

Transfer ağrılı mi . Birde öğün yapılan yağlı iğneler ilk olduğu için yaktı mj
Transfer ağrılı bir işlem değil sadece muayene aleti yerleştiriliyor o biraz rahatsız ediyor. Bu seferinde ilk gününden itibaren progesteron iğne göbekten yapıyorum ve çok acılı oluyor . Ertesi güne anca azalıyor acısı ama yenisini yapıyorsun sonra sil baştan

Bende yaptım benimde negatif

Valla transferi biraktim bacaklarimi dusunuyorm koymaya yer bulamiyorum
Çok mu ağrıyo ya benimde ağrıyo bi kaç gündür yağmur yağınca romatizmaya bağlamıştım bugünde ağrı devam etti gerçi yağmur yok ama bu defa da ilaçlara bağladım ilk iki transferde ağrım olmuş muydu hiç hatırlamıyorum ya inşallah tutunma belirtileridir bir de ben yatmadım hiç yemek falan yaparken belim de ağrıyo hemen uzanıyorum ay bi heyecan var ama hayırlısı

Agriyo ve soguk ayaklarim ayak bileklerim bi tuhaf his insallah ya bugun bi fena oldum agladim

Merhaba arkadaslarda benimde 10 temmuzda 4aa ve 4ab blastokist transferim oldu.bende heyecanlı ve stresliyim ama hiç test yaptırmak bile istemiyorum yine olumsuz sonucu görmekten korktuğum için sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…