Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

Bir sonraki tüp bebekte ngs yaptırmayı düşünüyor Musun
Yok canım düşünmüyorum tüp bebek zaten başlı başına çok sarsıyor bide ngs yaptırmak zor ama o zamanakadar da bilemem şimdilik düşünmüyorum Rabbime bıraktım tevekkül edip başlayacağım ngs den sağlıklı gelip kaybeden arkadaşlar da okudum o yüzden birazda para tuzağı gibime geliyor 😕

Yok canım düşünmüyorum tüp bebek zaten başlı başına çok sarsıyor bide ngs yaptırmak zor ama o zamanakadar da bilemem şimdilik düşünmüyorum Rabbime bıraktım tevekkül edip başlayacağım ngs den sağlıklı gelip kaybeden arkadaşlar da okudum o yüzden birazda para tuzağı gibime geliyor 😕
Evet aynen çok sarsıcı birmdönem , maddi manevi ...
Benim de embriyo m da kromozom bozukluğu çıktığı için tüp bebeğe yöneldik
Şuan ngs li embriyo konuldu bakalım ..

Selam kizlar 20 mayista 2 adet 5.gun embriyo transfer sonucum transferin 6.gunu kahverengi lekelenme basladi yerlesme kanamasi sandik. Test sonucu 5.09 ile pozitifti.transferin 7.gunu idrar testinde cift cizgi. Transferin 8.gunu 3,61 e dusmus.transferin 9.gunu 3 e dusmus. Asil test.gunu yarin yani 1haziran ama sonuc negatif doktor ilaclari.kestirmedi sadece. Yasim 29 problemim mart ayinda endometriozis yuzunden 1 ameliyat oldum.2 ay menopaza sokuldum ve tup vlbebek ilk denememdi. Diger bir sorunum ose amh dusuklugudu.0,83 ilkt test sonucumdu . Ikinciside 1.02 idi.toplamda 4 yumurta toplandi.1 fire verdik.2 tanesi 5.gun blast oldu.1 tanesi 6.gun blast olup donduduldu . Regl olmayi bekliyorim olduktan sonra dondurulmus embriyoyu transfer ettiricem ama tabiki umitli degilim.cunku zaten gec gelisen bu embriyo idi.
Cok gecmis olsun. Sanirim bu yuzden erken test yapmamaliyiz.
Bence umutsuzluga kapilma son kalan savascindan bir mucize olur belki :) en kisa surede bebisine kavusman dilegiyle

Merhaba arkadaslar
Biliyorum bana kızacaksınız ama 5. Gun embrıyo transferımın bugun 4. Gunu
Erken gebelik testlerinden yapmıştım hiç bişey cıkmadı

Neden yaptın dersenız eylulde transfer olmustum 8 haftalık kaybettım
Ondada 4. Gun erken tedtlerden yaptıgımda silik çizgi çıkmıstı
Ondan umutlanıp yaptım
Sizce sonuc degısır mı

Cok gecmis olsun. Sanirim bu yuzden erken test yapmamaliyiz.
Bence umutsuzluga kapilma son kalan savascindan bir mucize olur belki :) en kisa surede bebisine kavusman dilegiyle
Selam canim cok tesekkurederim az once doktordan ciktim. Bugub son gebelik testini yapti 1.20 ile tabiki negatif. Neden boyle olud diye konustuk hersey normaldi dedi. Sordum rahimdemi sikinti embriyodami onceden amelyt oldum yapisiklikmi oldu fln diye. Hepsi iyidi diyor. Gen testi ve kanda pihtilasma testi istedi. Onlari yaptiricam agustosa eylule kadar akupunktur noral terapi psikoterapi ve saglikli bir hayatla rahatlamaya calisip kendimi iyi hissettigimde dondurulmus transferimi gerceklestiricem simdilik bende durumlar bu.

Selam canim cok tesekkurederim az once doktordan ciktim. Bugub son gebelik testini yapti 1.20 ile tabiki negatif. Neden boyle olud diye konustuk hersey normaldi dedi. Sordum rahimdemi sikinti embriyodami onceden amelyt oldum yapisiklikmi oldu fln diye. Hepsi iyidi diyor. Gen testi ve kanda pihtilasma testi istedi. Onlari yaptiricam agustosa eylule kadar akupunktur noral terapi psikoterapi ve saglikli bir hayatla rahatlamaya calisip kendimi iyi hissettigimde dondurulmus transferimi gerceklestiricem simdilik bende durumlar bu.
Canım geçmiş olsun
Kanda pıhtılaşma ve genetik test olmadan tüp bebek tedavisine nasıl başlandığına ben çok şaşırdım açıkçası

Merhaba arkadaslar
Biliyorum bana kızacaksınız ama 5. Gun embrıyo transferımın bugun 4. Gunu
Erken gebelik testlerinden yapmıştım hiç bişey cıkmadı

Neden yaptın dersenız eylulde transfer olmustum 8 haftalık kaybettım
Ondada 4. Gun erken tedtlerden yaptıgımda silik çizgi çıkmıstı
Ondan umutlanıp yaptım
Sizce sonuc degısır mı

Elbette değişir
Çok çok erken yapmışsın

Canım geçmiş olsun
Kanda pıhtılaşma ve genetik test olmadan tüp bebek tedavisine nasıl başlandığına ben çok şaşırdım açıkçası
Sizde onceden mi istedi. Genelde ilk tup bebek tedavisi olumsuz olunca isteniyormus. Basinda istemedi benden degerlerim hormonlarimda cok iyi durumdaydi belki ondan istememstir ama tabi eger isteniyosa ve istemediyse uzucu.

Sizde onceden mi istedi. Genelde ilk tup bebek tedavisi olumsuz olunca isteniyormus. Basinda istemedi benden degerlerim hormonlarimda cok iyi durumdaydi belki ondan istememstir ama tabi eger isteniyosa ve istemediyse uzucu.
Ben doğal yoldan gebe kalıp düşük yaptığımda iyi bir Dr a denk gelmişim demek ki hemen pıhtılaşma faktörü istendi
Sonraki düşükleirm de başka dr genetik testler istedi
Ben tül bebek sürecime bunaleın testlerini yaptırmış olarak girmiştim canım
Neyse geçti gitti artık inşallah hemen çözüme ve yavruna kavuşursun

Ben doğal yoldan gebe kalıp düşük yaptığımda iyi bir Dr a denk gelmişim demek ki hemen pıhtılaşma faktörü istendi
Sonraki düşükleirm de başka dr genetik testler istedi
Ben tül bebek sürecime bunaleın testlerini yaptırmış olarak girmiştim canım
Neyse geçti gitti artık inşallah hemen çözüme ve yavruna kavuşursun
Aslinda en basta herseye bakilmasi lazim bencede ama snairim dusuk fln oluncada istiyolar. Benm ilk oldugu icin istemedi belki bir de sanrsam maliyet dusunuluyor oysa biz herseyimizi vermeye raziyiz bu yolda. Insallah bundan sonrasi guzel olur.

Aslinda en basta herseye bakilmasi lazim bencede ama snairim dusuk fln oluncada istiyolar. Benm ilk oldugu icin istemedi belki bir de sanrsam maliyet dusunuluyor oysa biz herseyimizi vermeye raziyiz bu yolda. Insallah bundan sonrasi guzel olur.
İnşallah , fakülte hastanesine gidebilirsen eğer o testleri orda yaptırırsan maliyet olarak iyi olabilir

Hastane 3960 tl dedi labaratuvar 1000 lira dedi bende onu dusunuyodum ama oncesinde randevu mu almak gerekiyor tup bebek servisinden acaba? Nasil yapiliyor
Bilmiyorum hiç canım
Ben yıllar önce kadın Doğum bölümüne direk gidip Dr la görüştüm üç düştüğüm var dedim , yaptı canım

Kızlar merhaba.cuma günü bende ikinci transferimi olucam allah izin verirse.5.gün embriyosu.bunlar ikinci kalite.gecen ayı hormonlar yüzünden eş geçtik. Ilaç kullanmama rağmen yumurtam gelişmiş ve hormon salgılamış.topiği kaybetmiştim bulunca sizden dua isteyim dedim.rabbim hepimizin kucağını doldursun.zor ve üzücü dönemler. Ortak konularda konuşabilecek insanlar olması biraz rahatlatıyo

Back