Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

İkinci çizgiye dair hiçbir belirti yok arkadaşım, o yüzden atmadım... üzülmüyorum yani elimizden geleni yapıyoruz olmuyrosa vardır bi hayır bakalım belki cuma günü bi sürpriz olur bilemiyorum, her şeyin hayırlısı ve sağlıklısı❤️
Canım belki yeterli yoğunlukta idrar on yoktu ??
Zaten çok çok az seviyede henüz
Bi de sabah idrarı ile yapmamışsın
Keşke yarın sabah o bekleseydin

Canım belki yeterli yoğunlukta idrar on yoktu ??
Zaten çok çok az seviyede henüz
Bi de sabah idrarı ile yapmamışsın
Keşke yarın sabah o bekleseydin
Erken gebelik testiydi varsa çıkar diye düşündüm, aslında hiç test yapmicaktım hep eşimin ısrarları ve alması sonucu yaptım, gerçi olumsuz çıkarsa alıştırmış oldum kendimi...
hiç umudum yok bakalım sabah kan vericem yarın 8.gün varsa da yoksa da çıkar zaten...

Erken gebelik testiydi varsa çıkar diye düşündüm, aslında hiç test yapmicaktım hep eşimin ısrarları ve alması sonucu yaptım, gerçi olumsuz çıkarsa alıştırmış oldum kendimi...
hiç umudum yok bakalım sabah kan vericem yarın 8.gün varsa da yoksa da çıkar zaten...
Aynen canım kan ver en iyisi
Ben de yarın sabah idrar testini tekrarlayacağım
Senin daha önceki gün normal gebelik testinde çıkıp da ertesi gün erken de çıkmaması da garip bir durum olmuş
Neden umudum yok diyorsun ki ?
Vücudunda neler hissediyorsun

Aynen canım kan ver en iyisi
Ben de yarın sabah idrar testini tekrarlayacağım
Senin daha önceki gün normal gebelik testinde çıkıp da ertesi gün erken de çıkmaması da garip bir durum olmuş
Neden umudum yok diyorsun ki ?
Vücudunda neler hissediyorsun
Maalesef sabah 6 gibi uyandım hasta olmuşum, yinede 9 gibi gidip kan verdim,ilaçları bıraktım son ana kadar içmiştim ama sonuç negatif olursa boşa içmiş olmayayım dedim,öğlen çıkarmış sonucum, hala adetim devam ediyor yani az birşey olsa yerleşme kanaması falan der yine umut ederdim ama maalesef artık. Nasip bakalım bundan sonra nasıl bi süreç bekliyor bizi.
İnşallah senin sonucun çok güzel ve sağlıklı bir sonuç olur arkadaşım❤️

Maalesef sabah 6 gibi uyandım hasta olmuşum, yinede 9 gibi gidip kan verdim,ilaçları bıraktım son ana kadar içmiştim ama sonuç negatif olursa boşa içmiş olmayayım dedim,öğlen çıkarmış sonucum, hala adetim devam ediyor yani az birşey olsa yerleşme kanaması falan der yine umut ederdim ama maalesef artık. Nasip bakalım bundan sonra nasıl bi süreç bekliyor bizi.
İnşallah senin sonucun çok güzel ve sağlıklı bir sonuç olur arkadaşım❤️
İlaçları kullanırken nasıl adet olabiliyor ki canım ya
Peki o gebelik testinde ki silik çizgi neydi ? Kafam çok karıştı
Hiç belli olmaz bekleyelimm

Selam kizlar 20 mayista 2 adet 5.gun embriyo transfer sonucum transferin 6.gunu kahverengi lekelenme basladi yerlesme kanamasi sandik. Test sonucu 5.09 ile pozitifti.transferin 7.gunu idrar testinde cift cizgi. Transferin 8.gunu 3,61 e dusmus.transferin 9.gunu 3 e dusmus. Asil test.gunu yarin yani 1haziran ama sonuc negatif doktor ilaclari.kestirmedi sadece. Yasim 29 problemim mart ayinda endometriozis yuzunden 1 ameliyat oldum.2 ay menopaza sokuldum ve tup vlbebek ilk denememdi. Diger bir sorunum ose amh dusuklugudu.0,83 ilkt test sonucumdu . Ikinciside 1.02 idi.toplamda 4 yumurta toplandi.1 fire verdik.2 tanesi 5.gun blast oldu.1 tanesi 6.gun blast olup donduduldu . Regl olmayi bekliyorim olduktan sonra dondurulmus embriyoyu transfer ettiricem ama tabiki umitli degilim.cunku zaten gec gelisen bu embriyo idi.

Kızlar merhaba bugun 8.gunum transferden sonra idrar testi yaptık silik çizgi bile çıkmadı pozitif çıkarımı Kan sonucumda aynı durumu yaşayıp pozitifle sonuçlanan varmı lütfen paylaşırmısınz☺

Arkadaşlar benim test günüm Pazartesi
Sabahki evde tahlilimde silik çizgim çıktı fakat az önce kahve akıntım geldi
Acayip canım sıkıldı ya
Daha önceki kayıplarında hep böyle başlamıştı ya :(

Arkadaslar bugun transferin 9.gunu kan verdim sonucum 0 cikti cok uzuldum.12.gun pozitif olma ihtimali yok biliyorum ama bu topikte acaba boyle olup pozitife donen varmi.3.gun embriyosuydu.

Arkadaslar bugun transferin 9.gunu kan verdim sonucum 0 cikti cok uzuldum.12.gun pozitif olma ihtimali yok biliyorum ama bu topikte acaba boyle olup pozitife donen varmi.3.gun embriyosuydu.
Canım malesef değişeceğini sanmıyorum benim 7.gün 0 di 10.gün de bişey değişmedi olsa az da olsa bir değer çıkardı Rabbim tez zamanda hayırlısı ile kucağını doldursun

Arkadaşlar benim test günüm Pazartesi
Sabahki evde tahlilimde silik çizgim çıktı fakat az önce kahve akıntım geldi
Acayip canım sıkıldı ya
Daha önceki kayıplarında hep böyle başlamıştı ya :KK43:
Canım panik yapma inşallah herşey yolundadır benimde 7
Gün silik çizgi çıktı ertesi gün kahverengide değil bildiğin kırmızı kanama oldu çok az Dr u aradığımda yerleşme kanaması olabilir dedi yerleşme kanamasiydi 9.gün değerim gayet iyi çıkmıştı gayette güzel katlanmıştı Rabbim bu defa kucağına sağlıkla almayı nasip etsin inşallahhhh

Canım panik yapma inşallah herşey yolundadır benimde 7
Gün silik çizgi çıktı ertesi gün kahverengide değil bildiğin kırmızı kanama oldu çok az Dr u aradığımda yerleşme kanaması olabilir dedi yerleşme kanamasiydi 9.gün değerim gayet iyi çıkmıştı gayette güzel katlanmıştı Rabbim bu defa kucağına sağlıkla almayı nasip etsin inşallahhhh
Karın ağrın var mıydı peki
Nelere dikkat ettin?
Ben bu kestim ya hayata karşı son bir kaç saattir ...
Üstüne karnım ve belim çok ağrouır
Şuan ne durumdasın canım

Karın ağrın var mıydı peki
Nelere dikkat ettin?
Ben bu kestim ya hayata karşı son bir kaç saattir ...
Üstüne karnım ve belim çok ağrouır
Şuan ne durumdasın canım
Adet olacağım gibi sancom vardı resmen kıvranıyordum ilk haftalar ama sonra hafifledi ben sürekli yatıyordum 4.tedavide olduğu için aklım sıra dikkat ediyordum bebeğe iyi gelebilecek her şeyiyiyordum ama ne yaparsan yap olacağın önüne geçilmiyor 11 haftalık rutin kontrole gittiğimde bebeğimin kalbi durmuştu kaybettim malesef 😢Kasımayında kaybettim Şubat ayında 5.tedavi negatif oldu şimdi maddi manevi toparlayıp seneye tekrar deniyecez inşallah
Rabbim tamamına erdirsin stres yapma şimdi en lazım olmayan şey stres inşallah herşey çok güzel ilerler ve sağ salim kucağına alırsın haa bu arada 6 haftalikken kanama ile Dr a gittim Dr herşey yolunda her kanama lekelenme düşük tehdidi değildir dedi ama yine ihmal etme dedi kanamadan kaybetmedigim bebeğimi sessiz sedasız kaybettim 😢sen geçmişe takılıp kalma anı yaşa hamilesin ve bebeğin seninle inşallah 🙏kötü düşünüp kötü etkileme bebeğini 😘😘

Adet olacağım gibi sancom vardı resmen kıvranıyordum ilk haftalar ama sonra hafifledi ben sürekli yatıyordum 4.tedavide olduğu için aklım sıra dikkat ediyordum bebeğe iyi gelebilecek her şeyiyiyordum ama ne yaparsan yap olacağın önüne geçilmiyor 11 haftalık rutin kontrole gittiğimde bebeğimin kalbi durmuştu kaybettim malesef 😢Kasımayında kaybettim Şubat ayında 5.tedavi negatif oldu şimdi maddi manevi toparlayıp seneye tekrar deniyecez inşallah
Rabbim tamamına erdirsin stres yapma şimdi en lazım olmayan şey stres inşallah herşey çok güzel ilerler ve sağ salim kucağına alırsın haa bu arada 6 haftalikken kanama ile Dr a gittim Dr herşey yolunda her kanama lekelenme düşük tehdidi değildir dedi ama yine ihmal etme dedi kanamadan kaybetmedigim bebeğimi sessiz sedasız kaybettim 😢sen geçmişe takılıp kalma anı yaşa hamilesin ve bebeğin seninle inşallah 🙏kötü düşünüp kötü etkileme bebeğini 😘😘
Ne güzel yazmışsın
Allah razı olsun
İnşallah benim bu defa tam olur
Ve inşallah sen de bir sonraki tedavinde bebeğini kucağına alırsın canım

Kan sulandırıcı iğne kullanıyor muydun canım peki ?

Ne güzel yazmışsın
Allah razı olsun
İnşallah benim bu defa tam olur
Ve inşallah sen de bir sonraki tedavinde bebeğini kucağına alırsın canım
Amin canım benim amin Allah senden de razı olsun 🙏

Kan sulandırıcı iğne kullanıyor muydun canım peki ?
Evet cnm kullanıyordum biz kürtaj sonrası bebeği genetik tahlile yolladık bebekte kromozom bozukluğu çıktı ondan kalbi durmuş 😢

Back