Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

Canım cok duygulandım bende düsük yaptım haklsn önemli olan saglklı bir evlat dunya ya getirmek insallah bebegın seninledir saglklı Kucagına alırsın
Hepimiz için aminnnn❤️ Annelik zor, endişeler hiç bitmiyor, Allah sağlıcakla evimize getirmeyi nasip etsin, bu kadar zor süreçlere dayanan herkesi hayırlısı ve sağlıklısıyla anne yapsın inşallah❤️❤️Amin

Benim önceden olan ikiz hamileliğim vardı, kendiliğinden olmuştu, eşimin ailesinde genetik ikizlik çok var, çok zor bi hamilelik geçirmiştim ve 27.haftamda geçirdiğimiz bir kaza sonucu biri ölmüş biri yaşıyordu ama Doğum başlamıştı:(doğurmak zorunda kaldım, yaşayan yavrumda 1 saat dayanabildi sonra onu da kaybettik üzerinden 1 yıl geçti. Bu yüzden çift embriyo istemedim zaten ilk deneme olduğu için tek olsun istedim bakalım nasip inşallah benimledir, ben hamile kalmaktan ziyade daha çok sağlıklı ilerlemesi ve evimize sağ Salim getirelim diye dua ediyorum, Allah hepimize sağlıklı bir gebelik yaşatsın ve evlerimizi şenlendirsin yavruların sesleriyle inşallah❤
Canım sen de baya zor şeyler yaşamışsın , kaç yok geçti o olayın üzerinden ? Nasıl atlattın ?
Benim de dört kaybım var ilk iki ay içinde kaybettim kürtaj oldum ,
Ben de artık eve sağlıklı gelsin evime istiyorum .
Ben de doğal gebelikler geçirdim hep ama kayıplarımdan ötürü bu defa ngs yaptıralım diye tüp bebek yoluna girdik
Kaza dediğin trafik kazası mıydı canım :(

Arkadaşlar estrofem mi akşam üstü aç karna dört adet alıyorum
Yarim saat bir saat sonra bende acayip hallet oluyor
Bunalım karın ağrısı gibi garip his bunalım gibi , içim daralıyor , karnıma sanki bir kazık oturtulmuş gibi baskı ağrı , tüm gün bir şeyim yok hep bu ilacı aldıktan sonra başlıyor
Sizde belirgin bir etkisi oldu mu bu ilacın ?

Canım sen de baya zor şeyler yaşamışsın , kaç yok geçti o olayın üzerinden ? Nasıl atlattın ?
Benim de dört kaybım var ilk iki ay içinde kaybettim kürtaj oldum ,
Ben de artık eve sağlıklı gelsin evime istiyorum .
Ben de doğal gebelikler geçirdim hep ama kayıplarımdan ötürü bu defa ngs yaptıralım diye tüp bebek yoluna girdik
Kaza dediğin trafik kazası mıydı canım :KK43:
Evet trafik kazasıydı... nasipten ötesi olmuyor, tam 1sene 2ay geçti üzerinden... seninde kayıpların çok olmuş:( çok zor bi durum... Allah yardımcımız olsun, herkesin imtihanı kendine göre ağır oluyor gerçekten, inşallah hepimiz bu tedavilerden hayırlısıyla pozitif sonuçlar alıp sağlıklı hayırlı evlatlar sahibi olabiliriz

Arkadaşlar estrofem mi akşam üstü aç karna dört adet alıyorum
Yarim saat bir saat sonra bende acayip hallet oluyor
Bunalım karın ağrısı gibi garip his bunalım gibi , içim daralıyor , karnıma sanki bir kazık oturtulmuş gibi baskı ağrı , tüm gün bir şeyim yok hep bu ilacı aldıktan sonra başlıyor
Sizde belirgin bir etkisi oldu mu bu ilacın ?
Ben iki sabah iki akşam alıyorum, biraz halsizlik oluyor sadece. Ama bi sürü ilaç alıyoruz canım hepsi birbiriyle etkileşime giriyor, tabi bünyeyle de alakalı olabilir, eğer geçmezse doktoruna bir danış istersen

Kizlar hala adet olmadim hic gecikmezdi ystelik iki uc gun once gelirdi acaba bi sorunmu var test yapiyorum negativ testde en gec dun olmaliydi olmadi sizce erjenmi test icin yoksa olsaydi pozitivi gorurmuydum

Darısı kan testinde görmeye inşallah canım❤️ Ben yapmadım bugün, zaten cuma kan vercem iki gün kaldı, inşalllah yavrularımız bizimledir❤️
İnşallah canım
Sana baya erken söylemiş Dr un kan için , Benimki de Pazartesi
Dün akşam Kızartma yedik canım sıkıldı sabah kalınca neden yedim diye

İnşallah canım
Sana baya erken söylemiş Dr un kan için , Benimki de Pazartesi
Dün akşam Kızartma yedik canım sıkıldı sabah kalınca neden yedim diye
Öyle düşünme, nefis bu bazen canımız istiyor, yesen de az tüket...
Eşim erken gebelik testi almış ama yapmicam psikolojim bozulur falan diyerek vazgeçirttim çünkü dünden beri adet belirtileri yaşıyorum, dua ediyorum inşallah iyiye işarettir diye❤️ CUMA büyük gün benim için bakalım, her şey nasip

Öyle düşünme, nefis bu bazen canımız istiyor, yesen de az tüket...
Eşim erken gebelik testi almış ama yapmicam psikolojim bozulur falan diyerek vazgeçirttim çünkü dünden beri adet belirtileri yaşıyorum, dua ediyorum inşallah iyiye işarettir diye❤️ CUMA büyük gün benim için bakalım, her şey nasip
Adet belirtileri ne canım ?benim de göğüs ağrım karın ve bel ağrım var

Merhaba hanımlar. Merakımı mazur görün. Çok yakın arkadaşım da tedavi görüyor ve ilk tüp bebek tedavisi 3tane embriyo olmuş. Haziranda transfer olacak dediler. Oda bilmiyor tam olarak ney nasıl olacak nasıl ilerleyecek. çok heyecanlıyız. Transfer yapıldıktan sonra hamile olup olmadığınızı öğrenmek için mi test yapıyorsunuz? Yani olmama şansı da mı var? Bide bu 3 embriyoyu tek tek mi yerleştiriyorlar acaba? Biraz anlatır mısınız süreçleri? Hoppa

Adet belirtileri ne canım ?benim de göğüs ağrım karın ve bel ağrım var
Bel ve kasık ağrım var canım her adet öncesi olan ağrılarımdır, ne leke ne göğüs ağrısı hiç yok bende, bilmiyorum ya hayırlısı olsun yani kaşık ağrılarım adet olacakmışım gibi hissettiriyor,nasip inşallah yanılırım

Ve erken gebelik testini yaptım maalesef silik bile olsa ikinci çizgi çıkmadı... ilaçlarımı kullanmaya devam edicem bakalım cuma belki bi sürpriz olur, nasip artık

Sabah ilk idrarla yapılan test dogrudur cnm acele etme testi atsana
İkinci çizgiye dair hiçbir belirti yok arkadaşım, o yüzden atmadım... üzülmüyorum yani elimizden geleni yapıyoruz olmuyrosa vardır bi hayır bakalım belki cuma günü bi sürpriz olur bilemiyorum, her şeyin hayırlısı ve sağlıklısı❤️

İkinci çizgiye dair hiçbir belirti yok arkadaşım, o yüzden atmadım... üzülmüyorum yani elimizden geleni yapıyoruz olmuyrosa vardır bi hayır bakalım belki cuma günü bi sürpriz olur bilemiyorum, her şeyin hayırlısı ve sağlıklısı❤️
Allah hepimize yardım etsin benm 5nci gunum beklemek cok zor sevdiğim filmleri izliyorum

Merhaba hanımlar. Merakımı mazur görün. Çok yakın arkadaşım da tedavi görüyor ve ilk tüp bebek tedavisi 3tane embriyo olmuş. Haziranda transfer olacak dediler. Oda bilmiyor tam olarak ney nasıl olacak nasıl ilerleyecek. çok heyecanlıyız. Transfer yapıldıktan sonra hamile olup olmadığınızı öğrenmek için mi test yapıyorsunuz? Yani olmama şansı da mı var? Bide bu 3 embriyoyu tek tek mi yerleştiriyorlar acaba? Biraz anlatır mısınız süreçleri? Hoppa
Transfer sırasında aynı ultrasonla rahime bakılarak nerelere konulacağı tespit ediliyor ve aynı alet içinde olan embriyoları sırayla bırakıyorlar. Transfer gününden sonraki günü 1.gün sayarak genelde 12. Gün kan vermenizi istiyorlar sonuca bakmak için ama siz çok merak ediyorsanız 10.gün de belli olanlar var ya idrar ile kendiniz ya da kan ile baktırabilirsiniz. Çikan sonuç pozitif ise 2 gün sonra tekrar kan vermenizi istiyorlar 2 gün sonunda en az 2 katı artması gerekiyor değerin ona göre değerlendirme yapılıyor. Zaten size transfer sonrası bilgi vereceklerdir neler yapmanız gerektiğine dair. Şimdiden hayırlı olsun inşallah güzel sonuçlar alır arkadaşınız.🤲🙏

Merhaba arkadaşlar 27 Mayıs ta transferin 10.gününde beta hcg 180 bugunde 349 çıktı doktor tam 2 katı artmamis 4 gün sonra tekrar yapın dedi anlamadım bu artış yeterli değilmi başına böyle birşey gelen varmı

Merhaba arkadaşlar 27 Mayıs ta transferin 10.gününde beta hcg 180 bugunde 349 çıktı doktor tam 2 katı artmamis 4 gün sonra tekrar yapın dedi anlamadım bu artış yeterli değilmi başına böyle birşey gelen varmı
En az 360 ve üstü olması gerekirdi ama merak etme sonuç güzel sadece tedbir amaclı tekrarlatıyorlar benimde böyle olmuştu Dr en az %60 artış bizim için yeterli demişti ki seninki de %60 dan fazla bir artış için rahat olsun hayırlı olsun Canım 🤲🙏💜

Back