Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

Merhaba kızlar bende cumartesi günü transfer oldu iki emriyo ilk hissettim sanki tuttuğunu ama bı iki gün sonra et parçası gibi az az akintim geldi korktum açıkçası şimdi bir belirti yok sadece gazim var sürekli gaz çıkartıyorum bilmiyorum benimde 3. Denemem sizin sonuçlar noldu
gelen akıntının rengi nasıldı kahverengi yada çok açık pembe gibiyse yerleşme kanaması diyorlar. inş tutunmuştur sana bebişin

gelen akıntının rengi nasıldı kahverengi yada çok açık pembe gibiyse yerleşme kanaması diyorlar. inş tutunmuştur sana bebişin
Kahve rengiydi kanama gibi değildi aslında et parçasıydi Allah'ım isteyen herkese nasip etsin inşallah çok zor süreç gerçekten

Kahve rengiydi kanama gibi değildi aslında et parçasıydi Allah'ım isteyen herkese nasip etsin inşallah çok zor süreç gerçekten
kesinlikle allah yardımcımız olsun. benimde ilk iki gün yaptığım vajinal jel kahverengi tortu gibi gelmişti. dün meraktan kan testi yaptım transferin 8. günü sonucum pozitif çıktı. inş artmaya devam eder inş. sizde inş pozitifi görürsünüz hayırlısıyla. benim transfer edilen embiriyolarım 5. gün embiriyolarıydı dondurulmuş.

Merhaba arkadaşlar dün transfer oldum.8tane dondurulmuş 5.gün embriyom vardı.bir gün önceden 2tane çözdüler ama onlar ilerleyememiş bozulmuşlar.Sabahında 2tane daha çözdüler ama onlar çözüleli 1saat falan oluyordu.Transfer ettirdik.heyecanla bekliyoruz.test tarihim 22haziran.umarım onlar bozulmamıştır ☹️

Arkadaslar merhaba, dondurulmus embriyo ile tup bebek tedavisi oldum bu 2.denemem dün yani 11. Gun bhcg 19 cikti dr cuma gunu tekrar bak en az 100 olursa iyidir dedi 😢benimle ayni durumla olup saglikla bebegine kavusan oldu mu acaba cok moralim bozuldu suan 😢😢

Merhaba arkadaşlar dün transfer oldum.8tane dondurulmuş 5.gün embriyom vardı.bir gün önceden 2tane çözdüler ama onlar ilerleyememiş bozulmuşlar.Sabahında 2tane daha çözdüler ama onlar çözüleli 1saat falan oluyordu.Transfer ettirdik.heyecanla bekliyoruz.test tarihim 22haziran.umarım onlar bozulmamıştır ☹
Kalbimizi bozmayalım canım 🙏🙏 5 yaşında yine tüp bebek bi oğlum var 2 gün.önce transferim olmuştu ve yarim saat önce biseye kızıp kasıgıma yumruk attı. :( sakınan göze çöp batıyor işte böyle... ağladım bisürü ona da çok kızdım ikimiz de ağladik.bisey olmaz inşllah zaten daha tutunmamistir değil mi:(

Kalbimizi bozmayalım canım 🙏🙏 5 yaşında yine tüp bebek bi oğlum var 2 gün.önce transferim olmuştu ve yarim saat önce biseye kızıp kasıgıma yumruk attı. :( sakınan göze çöp batıyor işte böyle... ağladım bisürü ona da çok kızdım ikimiz de ağladik.bisey olmaz inşllah zaten daha tutunmamistir değil mi:(
o zaman güzel düşünelim güzel olsun canım,bi yerden sonra elimizden birşey gelmiyor

Merhaba arkadaşlar dün transfer oldum.8tane dondurulmuş 5.gün embriyom vardı.bir gün önceden 2tane çözdüler ama onlar ilerleyememiş bozulmuşlar.Sabahında 2tane daha çözdüler ama onlar çözüleli 1saat falan oluyordu.Transfer ettirdik.heyecanla bekliyoruz.test tarihim 22haziran.umarım onlar bozulmamıştır ☹️
İnşaAllah Bi skntı olmamiştir ve tutunur bebeğin

inşala canım.tekrar bozulabilirler diye 2tane koydurduk.en azından 1i tutar diye umuyoruz :/
Benimde 2tane dondurulmuş embriyom var. Ve bozulurlar da diye korkuyorum. Yaptırdığım merkezde dondurulmuş embriyo ile hamile kalan arkadaşlarım var. İnşallah bozulmalar diye dua ediyorum.

3. Gün embriyosu 3 ya da 4 gün sonra tutunurmuş 5. Gün embriyosu 2 gün içinde... benimki 3. Gün embriyosu cuma tutunma günü insallah mubarek günde 🙏🙏 sizlerin kaçıncı gün embriyosu idi. Arkadaşlar beklemek zor ama iyiki ise gidiyorum kafam dağılıyor evde olsak düşün.düşün geçmez saatler

kesinlikle allah yardımcımız olsun. benimde ilk iki gün yaptığım vajinal jel kahverengi tortu gibi gelmişti. dün meraktan kan testi yaptım transferin 8. günü sonucum pozitif çıktı. inş artmaya devam eder inş. sizde inş pozitifi görürsünüz hayırlısıyla. benim transfer edilen embiriyolarım 5. gün embiriyolarıydı dondurulmuş.
Benimde 5. Gün ve Dr taze transfer etmiycez dondurulmuş transfer edicez dedi dondurulmuş transfer oldu benimde inşallah bende hayırlı sonuçlar alırım birde iki tane emriyo transfer etti Dr iki tane olunca insan daha çok heyecanlı ve ne yapacağını bilemiyor inşallah benim bebislerimde tutunmustur 😍

Benimde 5. Gün ve Dr taze transfer etmiycez dondurulmuş transfer edicez dedi dondurulmuş transfer oldu benimde inşallah bende hayırlı sonuçlar alırım birde iki tane emriyo transfer etti Dr iki tane olunca insan daha çok heyecanlı ve ne yapacağını bilemiyor inşallah benim bebislerimde tutunmustur 😍
İnşallah herkes bebisini sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin rabbim isteyen herkese nasip etsin hayırlısı ile

inş tutmuştur sizin keratalar da 😂 transfer den sonra beklemek çok zor heyecanlı korkutucu umutlu umutsuz yani kısaca karmakarışık hissediyor insan. allah büyük dua edelim sadece herşeyin hayırlısını versin diye.

Slm kızlar.ben 1 hafta önce transfer oldum.5. Gün 2 embriyo transfer edildi.şuan regl sancısı gibi ağrılarım var dünden beri.kötüye yormak istemiyorum ama .sizce tutmamışmıdır.ondanmı ağrım var.burda okumuştum ilaçlara rağmen regl olmuştu biri

Back