Çok acilece davrandilar doktor ...adetimin 2 .günü iğneye başladım 1 hafta sonra yumurta topladi ve 5.gün embriyosutransfer etti 1 yumurta diye.ki 1 tabe yumurta alındi diyo...ben dedim niğe acele ediyorsunuz toplayalım ki bende hiç sorun yok 2 evladım var bu benim 2 evliliğim eşimde azospermi ..neyse para yuzağı diye düşünüyorum 15000 tl gitti ve pskikolojı ..daha eşime söylemedim nasıl söyleceğimi bilemiyorum çok uzulur çoook....11 gün verdim bügüb 12 .günüm...kıbrısta yaptirmalıydım galiba diyoruz şimdi ehhh
Canım üzülme lütfen daha zamanı gelmedi demek ki diye düşün Allah büyüktür ne yazsam boş biliyorumAminnn canım
Kızlar sonuç çıktı malisef negatif 0 yani ....ağlıyorum
Teşekkür ederim...ama biliyorum hayırlısı olsun..Canım üzülme lütfen daha zamanı gelmedi demek ki diye düşün Allah büyüktür ne yazsam boş biliyorum
Benimde 2. Evliligim. Ilk evliligimden cocugum olamamsi icin cok caba sarf etmistim sonu belliydi cunku. Ve 35 yasindayim. Simdide esimde ileri derecede morfoliji bozuklugu var sipermler bitik yani ve henuz 31 yasinda. Bak senin 2 tane varmis. Benim hic yok yaÇok acilece davrandilar doktor ...adetimin 2 .günü iğneye başladım 1 hafta sonra yumurta topladi ve 5.gün embriyosutransfer etti 1 yumurta diye.ki 1 tabe yumurta alındi diyo...ben dedim niğe acele ediyorsunuz toplayalım ki bende hiç sorun yok 2 evladım var bu benim 2 evliliğim eşimde azospermi ..neyse para yuzağı diye düşünüyorum 15000 tl gitti ve pskikolojı ..daha eşime söylemedim nasıl söyleceğimi bilemiyorum çok uzulur çoook....
Kader kısmet kardeşim hayat çok garip olmayacak diye birşey yok bi zamanı var demek ki sabretmemiz lazımBenimde 2. Evliligim. Ilk evliligimden cocugum olamamsi icin cok caba sarf etmistim sonu belliydi cunku. Ve 35 yasindayim. Simdide esimde ileri derecede morfoliji bozuklugu var sipermler bitik yani ve henuz 31 yasinda. Bak senin 2 tane varmis. Benim hic yok ya
Canım ya inşallah allahım versin evlad ben en çok olmayanlara uzulurum benim hem kız hem oğlan var ..eşime çok uzuluyorum kendi babasından daha iyi bakıyor onlara sağ olsun ..benimde yaşım 38 eşimin 41..bize kıbrısta deneyin dediler ..ama fiyat burdekinden 2 katı idi işte artık sonbaharda bi daha denicez orada inşlhBenimde 2. Evliligim. Ilk evliligimden cocugum olamamsi icin cok caba sarf etmistim sonu belliydi cunku. Ve 35 yasindayim. Simdide esimde ileri derecede morfoliji bozuklugu var sipermler bitik yani ve henuz 31 yasinda. Bak senin 2 tane varmis. Benim hic yok ya
Amenna... vermeyince mabud ne yapsin mahmutKader kısmet kardeşim hayat çok garip olmayacak diye birşey yok bi zamanı var demek ki sabretmemiz lazım
Nasil hayirli bir adam dir esin masaallah. Rabbim mutlulugunuzi daim etsin. Ne yuce gonullu saygiyla onunde egilirim. Rabbim bu guzelligin ustune siz evlat vermemeye haya eder tez zamanda vericektir insaallah. Evlatlarininda omru uzun bahtlari guzel olsun...Canım ya inşallah allahım versin evlad ben en çok olmayanlara uzulurum benim hem kız hem oğlan var ..eşime çok uzuluyorum kendi babasından daha iyi bakıyor onlara sağ olsun ..benimde yaşım 38 eşimin 41..bize kıbrısta deneyin dediler ..ama fiyat burdekinden 2 katı idi işte artık sonbaharda bi daha denicez orada inşlh
Zaten bol su içmemiz gerek bu süreçte bi sakıncası yok canım yalnız kabız olmamak gerekiyorKızlarrr mrb bugün benim transferinin üçüncü günü ilk denemem iki tane 3. Gün embriyo su transfer edildi. Bu süreçte çok su içtiğim için çok lavaboya gidiyorum sık lavaboya gitmek sakıncalı mı acaba ilk denemem olduğu için çok fazla bilgim yok yardımcı olursanız sevinirim
Anladım canım teşekkür ederim annem sürekli lavaboya gidiyorum diye kızıyorduZaten bol su içmemiz gerek bu süreçte bi sakıncası yok canım yalnız kabız olmamak gerekiyor
Anladım canım teşekkür ederim annem sürekli lavaboya gidiyorum diye kızıyorduo yüzden sorayım dedim
Doğru yoldaşın canım bol su iç tabii ki bana özellikle tembih ettilerAnladım canım teşekkür ederim annem sürekli lavaboya gidiyorum diye kızıyorduo yüzden sorayım dedim
Tamam canım benim içmeye devam o zaman teşekkür ederimDoğru yoldaşın canım bol su iç tabii ki bana özellikle tembih ettiler
Amin inşallah canım aynen öyle valla hepimizin kucaklarını dolsun inşallahAh anneler
Allah bize de nasip etsin inşallah anneligi bebelere bişey olur diye diken üstündeyiz
Aminn canım amin çok sağol oğlan yaşı küçük baba diyo ona zaten evet çok iyi çok maşallah ondan eziliyprum çok bilemessin ve daha söylemedim ona ...Nasil hayirli bir adam dir esin masaallah. Rabbim mutlulugunuzi daim etsin. Ne yuce gonullu saygiyla onunde egilirim. Rabbim bu guzelligin ustune siz evlat vermemeye haya eder tez zamanda vericektir insaallah. Evlatlarininda omru uzun bahtlari guzel olsun...
çok üzüldümAminnn canım
Kızlar sonuç çıktı malisef negatif 0 yani ....ağlıyorum
lavaboya gitmenin hiç sakıncası yok.Telaş yapma canım.Kızlarrr mrb bugün benim transferinin üçüncü günü ilk denemem iki tane 3. Gün embriyo su transfer edildi. Bu süreçte çok su içtiğim için çok lavaboya gidiyorum sık lavaboya gitmek sakıncalı mı acaba ilk denemem olduğu için çok fazla bilgim yok yardımcı olursanız sevinirim
Anladım canım teşekkür ederimlavaboya gitmenin hiç sakıncası yok.Telaş yapma canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?