Canım sen nerede yaptırdın tüp bebek tedavisi ve doktorunun adını yazabilirmisin..benimki negatif...Anladım kuz
![Persevering face :persevere: 😣](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f623.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım sen nerede yaptırdın tüp bebek tedavisi ve doktorunun adını yazabilirmisin..benimki negatif...Anladım kuz
Antalya'da yaptırdım canım daha yatın belli olacakCanım sen nerede yaptırdın tüp bebek tedavisi ve doktorunun adını yazabilirmisin..benimki negatif...![]()
Bişey değil canımTamam canım benim içmeye devam o zaman teşekkür ederim![]()
Ben mail adresi üzerinden saraçoğlu yla iletişime geçmiştim. Benim eşimin testleri çok iyi, sayı, morfoloji herşey normal. Hatta ultrasonla da bakıldı, varikosel izlenmemiştir bile yazıyor raporda. Bu testleri kendilerince gönderdiğimde eşime varikosel, morfoloji bozukluğu ve enfeksiyon teşhisi koydular şaka gibi.:) sayısız doktora gösterdim spermler çok iyi dediler. Ama saraçoğlu bizi nerdeyse yanıltıyordu. O yüzden onlara asla güvenmiyorum ben.Kizlar ben izmirde yasiyorum. Burda saracoglunun dukkani var. Bizzat kendisinin. Orayi calistiran bir tip doktoru. Gecen gun bir yere giderken yumun usrune denk geldi girdim konustum durumu anlattim. Bana dediki esinin tahlillerini ve esini al gel ucretsiz bir bakalim uygun kuru verelim cok sifa goren var diye. Birde onu deniycez esimle konustuk. Belki dogal yollardan olur diye. Cunku bir arastirma yaptim birebir insanlarla konustum cok sifa goren var. Bakalim Allah belkide dogal yollarla veriryumurta rezervi az olan arkadaslar erken menopoz a giren arkadaslar esinde benim esimdeki gibi morfoloji bozuklugu olan arkadaslar kendi sehirlerinde olanlara bir gitsinler bence. Cunku birebir erken menopoz olan bir arkadasim internet sitesini aradi durumunu bildirdi onlarda ona uygun bir kur yolladilar ben sahitim ki 2 hafta sonra hamile kaldi ve bebegi de gayet saglikli 3 ayi var doguma
ben deniycem bakalim.
Canim prolaktinin niye o kadar yuksek bilemiyorum. Mesela bende tiroid cikmis haberim yok prolaktin 30 a gelmis. Neyse adet duzensizligu yasamaya basladim bir anda testler kanlar falan ortaya cikti. Bana endokrin dojtoru demisti ki 30 cok yuksek bu prolaktin degeriyle hamile kalamazsin. Sonra toridi dusurduk prolaktinde 15 e dustu adetlerimde duzeldi dojtor da tamam simdi nirmal demisti. Ama o dogal gebelikle ilgili soylemistu oyle. Tup bebek yapmaya karar verdigimizde 25 civari cikmisti. tup bebwk doktorum bana normal oldugunu soylemisti. Tup bebekte yuksek olmasi cok etkilemiyor. Ama senin degerin cook fazla. Para icin devam ettirebilirler. Bence baska bi doktorada danis ve neden bu kadar yukseldigini arastir. Mesela tiroidine baktirdin mi? En buyuk etken tiroidmis.Kizlar tekrar sormak istedim kendi doktorlarinizada danisa bilirmisiniz ben pek guvenemiyorum ya. Bende prolaktin 1800 cikti deger araligi 40/560 arasi gosteriyo bu degerle tedaviye devam etmelimiyim? Bu arada ben adetin 5 gunu yaptim testi ve artik iki gundu gonal f iynesi oluyordu acaba igneden dolayjmi hormon yukselmis diye dusunuyorum doktor yarim tablet haftada iki kez dedi biz artik tedavini yariladik belkide geri donmemek icin sorun olmaz diyor
Canim iste onemli olan sonuç. Hayirlisi bakalim
[/QUOTE
Merhaba canim siz suan asamanin neresindesiniz? Yani transfer oldumu? Ben dun doktora gitdim 8i ignelere baslanmisti yaklasik 12,13 civarinda yumurta var soyledi -15 fazla yumurta toplanirsa transfer gelen ay olucagini soyledi sizde 15 yumurtadan kaci dollendi kaci saglikli oldu birde yasiniz ve amh kacti?
Canim oldum 16. Gundeyim cok siddetli degil benimki azalmaya basladi. Diger yumurtalar zaten dollenmeye elverisli degildir o yuzden imha ediliyor canim. Benim de 15 yumurtadan 8i dollendi iki tanesi transfer edildi.
Canim bilemedim... ama bu konuda ihtisas yaptim. Sen kendin zaten bunun ayrimina varabilirsin. Insan once kendi dojtoru olmali. Bak ben sana yazayim. Ultrasonu tabiki bilemem. Ama morfoloji en az 4 olmali. Ileri hareket en az 32 olmali siperm sayisi en az 15 milyon olmali. Bunlar sinir ve normal kabul edilen. Zaten gebe kalabilmek icin bunlar yeterli. Benim esimde morfoloji 1 ileri hareket 5 sayi 20 mil. Bu degerler cok dusuk kotu yani. Ama bir dunya doktora gittik kimi dedi iyi kimi dedi onemli degil kimi dedi normal olmaz. Ama asil degerler sana ilk yazdiklarim bublarin altindaysa sknti. Her kafadan sea cikar ama ben tozunu coooook yuttum.Ben mail adresi üzerinden saraçoğlu yla iletişime geçmiştim. Benim eşimin testleri çok iyi, sayı, morfoloji herşey normal. Hatta ultrasonla da bakıldı, varikosel izlenmemiştir bile yazıyor raporda. Bu testleri kendilerince gönderdiğimde eşime varikosel, morfoloji bozukluğu ve enfeksiyon teşhisi koydular şaka gibi.:) sayısız doktora gösterdim spermler çok iyi dediler. Ama saraçoğlu bizi nerdeyse yanıltıyordu. O yüzden onlara asla güvenmiyorum ben.
Qaliba bakildi onada bende asla adet duzensizligi yok bende anlamadim nedenini belki referans araligi farkli ola bilr fakrli ulkelerde yasiyoruz ya ama yinede cook fazla. Umarim etkilemez zaten hemen dostinexe basladimCanim prolaktinin niye o kadar yuksek bilemiyorum. Mesela bende tiroid cikmis haberim yok prolaktin 30 a gelmis. Neyse adet duzensizligu yasamaya basladim bir anda testler kanlar falan ortaya cikti. Bana endokrin dojtoru demisti ki 30 cok yuksek bu prolaktin degeriyle hamile kalamazsin. Sonra toridi dusurduk prolaktinde 15 e dustu adetlerimde duzeldi dojtor da tamam simdi nirmal demisti. Ama o dogal gebelikle ilgili soylemistu oyle. Tup bebek yapmaya karar verdigimizde 25 civari cikmisti. tup bebwk doktorum bana normal oldugunu soylemisti. Tup bebekte yuksek olmasi cok etkilemiyor. Ama senin degerin cook fazla. Para icin devam ettirebilirler. Bence baska bi doktorada danis ve neden bu kadar yukseldigini arastir. Mesela tiroidine baktirdin mi? En buyuk etken tiroidmis.
Sayımız 200 milyon, morfoloji 32. İleri hareket 65. Bu teste bir sürü kulp bulmaları şok ediciydi. Bir daha da konuşmadım bu yüzden.Canim bilemedim... ama bu konuda ihtisas yaptim. Sen kendin zaten bunun ayrimina varabilirsin. Insan once kendi dojtoru olmali. Bak ben sana yazayim. Ultrasonu tabiki bilemem. Ama morfoloji en az 4 olmali. Ileri hareket en az 32 olmali siperm sayisi en az 15 milyon olmali. Bunlar sinir ve normal kabul edilen. Zaten gebe kalabilmek icin bunlar yeterli. Benim esimde morfoloji 1 ileri hareket 5 sayi 20 mil. Bu degerler cok dusuk kotu yani. Ama bir dunya doktora gittik kimi dedi iyi kimi dedi onemli degil kimi dedi normal olmaz. Ama asil degerler sana ilk yazdiklarim bublarin altindaysa sknti. Her kafadan sea cikar ama ben tozunu coooook yuttum.
Antalyada kimde yaptırdınız?Antalya'da yaptırdım canım daha yatın belli olacak
Insaallah canim. Hayirli sonuar alirsin insaallah etkilemez.Qaliba bakildi onada bende asla adet duzensizligi yok bende anlamadim nedenini belki referans araligi farkli ola bilr fakrli ulkelerde yasiyoruz ya ama yinede cook fazla. Umarim etkilemez zaten hemen dostinexe basladim
Oooooo masaaallahhhhhh subhanallah. Cok cok cok guzel. Iyide canim cok kaliteli cok saglikli sipermler sen niye yolladin ki oraya? Oyle bir hata nasil yaptilar vallahi saka gibi. Yok canim onlar halt yemisler. Bilemedim vallaSayımız 200 milyon, morfoloji 32. İleri hareket 65. Bu teste bir sürü kulp bulmaları şok ediciydi. Bir daha da konuşmadım bu yüzden.
Danışmak için yazmıştım. Sebepsiz infertilite bizimki. Hem benim hem eşimin testlerini istediler yolladım. Böyle bir teşhis konulunca şok oldum. Bide bilmiş bilmiş siz bu testleri başka doktora da gösterin demezler mi:)Oooooo masaaallahhhhhh subhanallah. Cok cok cok guzel. Iyide canim cok kaliteli cok saglikli sipermler sen niye yolladin ki oraya? Oyle bir hata nasil yaptilar vallahi saka gibi. Yok canim onlar halt yemisler. Bilemedim valla
Aaaa sendemi canim yaaa... kac cikti ki yaaa 5. Gun emriyosu 5 ila 7 gun arasinda en az bhcg 5 olmasi gerekiyormus. Dur bakalim belki seninki gec yukselir insaallah yukselir ya.kızlar ben de kan testi yaptım 5. gün embriyosu 7. günde negatif. yani olsaydı az da olsa bir yükselme olurdu değil mi? haftaya işe başlıycam o yüzden kendimi hazırlayıp dönmek istiyorum.
Bende antalyada yaptırdım gelecek tüp bebek merkezindeAntalya'da yaptırdım canım daha yatın belli olacak
Danışmak için yazmıştım. Sebepsiz infertilite bizimki. Hem benim hem eşimin testlerini istediler yolladım. Böyle bir teşhis konulunca şok oldum. Bide bilmiş bilmiş siz bu testleri başka doktora da gösterin demezler mi:)
Kendi ağzından bi videosu vardı ordan aldım maili. Sahte değildi sanmıyorum. Bi bayanla görüştüm o iletiyormuş herhalde mesajları. Muhtemelen testleri o bayan yorumladı yalan yanlış işte.onlar da olmadigi icin kiskanmislardir. Hekeste olmaz bu degerler. Millette mrfoloji 4 olsa sukur ediyor. Ya ordaki duran kiside yoktu is yada saracoglu diye baaka bir yeri aradin. Cunku saracoglunun adi altinda bir dunya yalanci var. Kac kere denk geldim. Bir reklam goruyorum saracoglunun telefonu var ariyorum bana diyorlar ki bizim adimizi kullaniyorlar itubar etmeyin biz sikayet ede ede biktik diye.