• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

İlkte hamile kaldım cunku dusuk oldu ikinci 2 adet hic kalmamam üzerime sikayet ettim 2 koydukları bile yalanms
😬😠 insanlarin duygulariyla oynuyorlar alinterlerini caliyorlar. Allah in cezalari.

Ah ah ben 9 gun hava verilerek yasayabildim hastaneye yatirdilar. Cok beter bisey. Cokta tehlikeliymis. Yedigim serumlarin haddi hesavi yok. Ben 4 gun evde cektim sonra hastaneye gittim dayanamadim doktor bir kizdi bana oleceksin niye bekledin diye. Hemen o an yatirdi.
Oyle canim benim de transferden 5 gun sonra basladi. Hatta ise de gidiyorum herkes gobegime bakiyo🙈

Yani azalan bi tablo var suan. Gun gectikce daha az rahatsiz ediyo.
Tamam canim seninki hafif. Ben gun gectikce sismistim ve artik nefes alamiyordum. En son gece yarisi nefessiz kaldim da axile kaldirdilar daha da eve donemedim. Bu arada kac tane yumurtan cikti?

Canim yumurtaliklarin asiri uyarilmasi sonucu gelisen bi tablo. Karina sivi gecisi oluyo sisiyorsun. Karaciger ve dalakta hassasiyet oluyo buyuyor. Suan 7 aylik gebe gibi geziyorum nefesimi zor aliyorum
Canım transferin oldu mu senin doktora gitsene bi tane serum weriyorlarmış benim 10 tane yumurta toplamışlar 2 tanesi kaliteli dediler diğer yumurtaları atıyolr mı yani çok anlamadım tlfndan öğrendiğim için onlarada soramadım

Canım transferin oldu mu senin doktora gitsene bi tane serum weriyorlarmış benim 10 tane yumurta toplamışlar 2 tanesi kaliteli dediler diğer yumurtaları atıyolr mı yani çok anlamadım tlfndan öğrendiğim için onlarada soramadım
Canim oldum 16. Gundeyim cok siddetli degil benimki azalmaya basladi. Diger yumurtalar zaten dollenmeye elverisli degildir o yuzden imha ediliyor canim. Benim de 15 yumurtadan 8i dollendi iki tanesi transfer edildi.

Back