Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

Kendi ağzından bi videosu vardı ordan aldım maili. Sahte değildi sanmıyorum. Bi bayanla görüştüm o iletiyormuş herhalde mesajları. Muhtemelen testleri o bayan yorumladı yalan yanlış işte.
Evet evet aynen sallamis. Sorsan baksan morfoloji ne demek bile bilmiyordur bilse boyle sacmalamaz.

Kızlarrr mrb bugün benim transferinin üçüncü günü ilk denemem iki tane 3. Gün embriyo su transfer edildi. Bu süreçte çok su içtiğim için çok lavaboya gidiyorum sık lavaboya gitmek sakıncalı mı acaba ilk denemem olduğu için çok fazla bilgim yok yardımcı olursanız sevinirim 😊
Canım zararlı değil aksine su içmen güzel. Sadece ıkınma hareketi yapma yeter.

Peki dondurdilarmi geride kalan 6sini?
Canım şöyle ki ben transfer gününün şaşkalozluğu ile o konuyu sormadım. Döllenen 8 yumurtayı 5. güne kadar izlediler 5aa kalite iki tane transfer edildi. Dondurma işlemi hiç düşünülmedi. Çünkü bir öncekinde donmuşlar çözününce hayatta kalamadılar. O yüzden taze embriyo istendi özellikle.

kızlar ben de kan testi yaptım 5. gün embriyosu 7. günde negatif. yani olsaydı az da olsa bir yükselme olurdu değil mi? haftaya işe başlıycam o yüzden kendimi hazırlayıp dönmek istiyorum.
Canım 10. günde bir daha test yaptır. Asıl yaptırman gereken gün 10. gün.

Canım şöyle ki ben transfer gününün şaşkalozluğu ile o konuyu sormadım. Döllenen 8 yumurtayı 5. güne kadar izlediler 5aa kalite iki tane transfer edildi. Dondurma işlemi hiç düşünülmedi. Çünkü bir öncekinde donmuşlar çözününce hayatta kalamadılar. O yüzden taze embriyo istendi özellikle.
Hayirli olsun canim peki sonuc ne zaman cikicak vallah baslarken cok heyecanli ve sevincliydim su prolaktin beni yerden yere vurdu daha yolun basindayim ama

Canim bilemedim... ama bu konuda ihtisas yaptim. Sen kendin zaten bunun ayrimina varabilirsin. Insan once kendi dojtoru olmali. Bak ben sana yazayim. Ultrasonu tabiki bilemem. Ama morfoloji en az 4 olmali. Ileri hareket en az 32 olmali siperm sayisi en az 15 milyon olmali. Bunlar sinir ve normal kabul edilen. Zaten gebe kalabilmek icin bunlar yeterli. Benim esimde morfoloji 1 ileri hareket 5 sayi 20 mil. Bu degerler cok dusuk kotu yani. Ama bir dunya doktora gittik kimi dedi iyi kimi dedi onemli degil kimi dedi normal olmaz. Ama asil degerler sana ilk yazdiklarim bublarin altindaysa sknti. Her kafadan sea cikar ama ben tozunu coooook yuttum.
Rail Rail canim sizin sayı yine 20 milyon iyi bizim 3 milyon. :(

Yaaa canim oooo cok dusuk. Ama uzulme ayni kapiya cikiyor inan hic bir farki yok. Morfoloji bozuklugu var mi sizde?
morfoloji bozuk Hareketli %10 :( ilk tüp negatif oldu hala toparlanamadım manevi olarak ve eşime önerecek ilaç da yok dedi doktor. Tek Şans tüp diyor

morfoloji bozuk Hareketli %10 :( ilk tüp negatif oldu hala toparlanamadım manevi olarak ve eşime önerecek ilaç da yok dedi doktor. Tek Şans tüp diyor
Hmmm canim anladim. 😢 bizde ayni durumdayiz. Sayida az cok fark etmiyor inan. Cunlu dna dan geliyir bozukluk morfoloji sknti yani. Saracogluna gidicez. Bende hala kurtulamadim etkisinden ki benim daha cok yeni. 2 sene oncede bir kimyasalim var oda oyle gitti. 😢 cok uzgunum cok. Artik ona care ariycaz. Ne diyelim elimizden gelen bu. Gerisi Rabbimde.

Hmmm canim anladim. 😢 bizde ayni durumdayiz. Sayida az cok fark etmiyor inan. Cunlu dna dan geliyir bozukluk morfoloji sknti yani. Saracogluna gidicez. Bende hala kurtulamadim etkisinden ki benim daha cok yeni. 2 sene oncede bir kimyasalim var oda oyle gitti. 😢 cok uzgunum cok. Artik ona care ariycaz. Ne diyelim elimizden gelen bu. Gerisi Rabbimde.
biz saraçoğlunun kürlerini kullandık 500 liradan fazla para verdik.Para mühim değilde hiç işe yaramadı.Şimdi mekke medineden gelen hurma poleni varmış.eşime onu yedircem.Şifa Allahtan canım

birbirimize destek olcaz. Anca biz anlarız eşler bile anlemıyor inan bende 3 hafta önce negatifi gördüm:(

birbirimize destek olcaz. Anca biz anlarız eşler bile anlemıyor inan bende 3 hafta önce negatifi gördüm:(
Ne bilim umut dunyasi iste. Birde oraya gidicez bakalim. Bir de bazi daualar var onlara basladim. Allah ne der bilmem. Biz goreimizi yapicaz gerisini Hak ka birakicaz elmizden baska bisey gelmez.

Ne bilim umut dunyasi iste. Birde oraya gidicez bakalim. Bir de bazi daualar var onlara basladim. Allah ne der bilmem. Biz goreimizi yapicaz gerisini Hak ka birakicaz elmizden baska bisey gelmez.
hangi duaları okuyorsun canım

Merhaba ;

Benim de pazarTesi transfer olucak . Nasıl ağrılı bir işlem mi sonra normal devam edebildiniz mi acaba ?

tOPLAM 8 eMBRİYOM VAR ŞUAN PAZARTESİ TAZE TRANSFER BAKALIM

Merhaba ;

Benim de pazarTesi transfer olucak . Nasıl ağrılı bir işlem mi sonra normal devam edebildiniz mi acaba ?

tOPLAM 8 eMBRİYOM VAR ŞUAN PAZARTESİ TAZE TRANSFER BAKALIM
Mrb canım hiç korkma o kadar rahat Bi işlem ki 5 dk sürüyor hiçbir ağrı hissetmiyorsun idrara sıkışık olman gerekiyor belki bu seni rahatsız edebilir ama onuda o esnada aklına getirme normal ultrason muayenesi gibi aynı. dua oku o sıra bitiveriyor zaten 😊

Back