• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

Canım senin belirtilerin nelerdi benim 2 gündür göğsümün şişkinliği indi çünkü çok huzursuzum

Aşırı bel ağrısı ve kasık ağrısı dışında bir şey yaşamadım canım. Belime iğneler batıyordu sanki -hâlâ öyle- ve kasıklarımı da içeriden çekiyorlardı sanki.

Su hospital. Hani altinyoldan bucaya dogru giderken sag tarafta kaliyir emot el cerrahi falan var oralarda. Tavmergen tup bebek merkezi falan var yaninda.
Aklını karıstırma istemem merkez secimi yanlıs yapms sn irenbe ümit hanım ile gorusme ni tavsiye ederim

Canim yumurtaliklarin asiri uyarilmasi sonucu gelisen bi tablo. Karina sivi gecisi oluyo sisiyorsun. Karaciger ve dalakta hassasiyet oluyo buyuyor. Suan 7 aylik gebe gibi geziyorum nefesimi zor aliyorum
Ah ah ben 9 gun hava verilerek yasayabildim hastaneye yatirdilar. Cok beter bisey. Cokta tehlikeliymis. Yedigim serumlarin haddi hesavi yok. Ben 4 gun evde cektim sonra hastaneye gittim dayanamadim doktor bir kizdi bana oleceksin niye bekledin diye. Hemen o an yatirdi.

Aklını karıstırma istemem merkez secimi yanlıs yapms sn irenbe ümit hanım ile gorusme ni tavsiye ederim
Aklimda karisacak yer kalmadi inan. Cunku negatifi gordum. Ben klinige gittim. Nurten akdenizin klinigine. Bir dunya para verdim docent kendisi. Oda su hastanesiyle caliaiyormus. Oyle oldu. Yoksa ozellikle orayi secmedim. Ama sanirim haklisin. Cunku 18 yumurtam cikti 11 tanesi dollendi. Sonra 7 ye dustu en son 3 kaldi 2 tanesi 2. Gun olduler. 1 tane 3. Gun embriyosu transfer edildi. O kadar yumurtadan 1 tane kalmasi garipti bencede.

Aklimda karisacak yer kalmadi inan. Cunku negatifi gordum. Ben klinige gittim. Nurten akdenizin klinigine. Bir dunya para verdim docent kendisi. Oda su hastanesiyle caliaiyormus. Oyle oldu. Yoksa ozellikle orayi secmedim. Ama sanirim haklisin. Cunku 18 yumurtam cikti 11 tanesi dollendi. Sonra 7 ye dustu en son 3 kaldi 2 tanesi 2. Gun olduler. 1 tane 3. Gun embriyosu transfer edildi. O kadar yumurtadan 1 tane kalmasi garipti bencede.
Canım laboratuvar önemli bu iste bende kent hastanesine gittim donmus Embrıyo ölü konulmuş cimere sikayet ettim o zaman öğrendim ama tabi üstünü kapadılar irenbe ön yargı vardı ama asla öyle değil harika bir doktor ümit hanm irenbe gorusme ucretsiz toparla kendini git görüş ben reklamcıyım bu isler para isi malesef

Bu arada sen nerede yaptirdin? Irenbeye bir arkadasim gitti begenmedi yarida birakti. Tavmergene gitti ikiz bebekleri oldu simdi 1 ayliklar.

Bu arada sen nerede yaptirdin? Irenbeye bir arkadasim gitti begenmedi yarida birakti. Tavmergene gitti ikiz bebekleri oldu simdi 1 ayliklar.
Valla ben memnunum daha transfer olmadı ama baya arastırma yaptılar 3 aydır tedavideyim hem esim hem ben kontrolden gectik bu reglde baslıcam histerskobi oldum doktor ile sürekli yazısıyoruz

Canım laboratuvar önemli bu iste bende kent hastanesine gittim donmus Embrıyo ölü konulmuş cimere sikayet ettim o zaman öğrendim ama tabi üstünü kapadılar irenbe ön yargı vardı ama asla öyle değil harika bir doktor ümit hanm irenbe gorusme ucretsiz toparla kendini git görüş ben reklamcıyım bu isler para isi malesef
Olu mu konulmus Aman allah im. Saka gibi. Nasil anladin olu konuldigunu ya ne insafsizlar.

Valla ben memnunum daha transfer olmadı ama baya arastırma yaptılar 3 aydır tedavideyim hem esim hem ben kontrolden gectik bu reglde baslıcam histerskobi oldum doktor ile sürekli yazısıyoruz
Biz oraya esime sipermiyogram yapmaya gitmistik. O kadar cok hamile vardi ki. Dedim o arkadasim niye begenmedi acaba diye dusundum valla.

Back