- 12 Aralık 2017
- 661
- 333
- 53
- 41
Ayyyyyy canim coook sevindim ayyy kuzum Rabbim sag salim kucagina almayi nasip etsin. Ne guzel bir haber yaaaa.....Allah razı olsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayyyyyy canim coook sevindim ayyy kuzum Rabbim sag salim kucagina almayi nasip etsin. Ne guzel bir haber yaaaa.....Allah razı olsun
Ayyyyyy canim coook sevindim ayyy kuzum Rabbim sag salim kucagina almayi nasip etsin. Ne guzel bir haber yaaaa.....
Bence ikizTekrar teşekkür ediyorum canım ❤
Aminn amin Allah razi olsun... sen hamilesin artik masaallah subhanallah dualarinda banada yer ver Rabbim cevirmez insaallah.Amin canım Rabbim sana da nasip etsin inşallah, umudunu yitirme
canım çok çok sevindim.. allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, bizleri de aynı yollara iletsin insallahKızlar ben sonucumu öğrendim, pozitif çıktı şükürler olsun Rabbim bekleyen herkese nasip etsin inşallah ❤
Bence ikiz
Aminn amin Allah razi olsun... sen hamilesin artik masaallah subhanallah dualarinda banada yer ver Rabbim cevirmez insaallah.
canım çok çok sevindim.. allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, bizleri de aynı yollara iletsin insallah
Canım senin belirtilerin nelerdi benim 2 gündür göğsümün şişkinliği indi çünkü çok huzursuzumDoktor da öyle bir ihtimal olabileceğini söyledi
İnşallah canım, her zaman dualarımdasınız hepiniz. Bu yollardan geçtiğim için bilirim neler hissettiğinizi. O yüzden inşallah benim yaşadığım mutluluğun fazlası sana nasip olsun ❤
Amin inşallah, darısı size olsun
Canim birde birsey sorucam bu kacinci denemen ilk denemen mi?canım çok çok sevindim.. allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, bizleri de aynı yollara iletsin insallah
hayır canım 2. kez embriyo transfer edildi. 1 negatifim var ama opu toplam 4 kez yapıldı. havuz işlemi uygulandı.
Kuzum kiyamam ya ne zor isler bu isler. Ben 1 kerede pes ettim ya. Oyyy oyyy bu dunyanin duzenine hic akil erdiremedim. Millet dogurup sokaga atiyor ya resmen. Bizlerin cektiklerine bak. Allah im tamamina erdirsin Rabbim senden baska kime siginalim
Canim senin ilk denemen mi?Amin canım Rabbim sana da nasip etsin inşallah, umudunu yitirme
Benimde 3.gunum cift embriyo transfer edildi ama dun ayagim kaydi
Hadi hayirli olsun canim cook sevindik darisi bizlere olsunAmin canım Rabbim sana da nasip etsin inşallah, umudunu yitirme ❤
Dunya bu... Rabbimin hikmeti var herseyde ama bizler akil erdiremiyoruz aklimiz yetmiyor. Sana bisey diyimmi ben o kadar umudumu yitirdim ki. Neden boyle oldum bilemiyorum. Sen hayirli haberler al nolur. Inan cok mutlu oluyorum.dünya işte sınav yeri.. insallah bu sefer olsun,emeklerim boşa gitmesin.. senin de en kısa zamanda, beklemediğin bi anda kucağına düşsün inşallah.
insallah allah sesimizi duysun..Dunya bu... Rabbimin hikmeti var herseyde ama bizler akil erdiremiyoruz aklimiz yetmiyor. Sana bisey diyimmi ben o kadar umudumu yitirdim ki. Neden boyle oldum bilemiyorum. Sen hayirli haberler al nolur. Inan cok mutlu oluyorum.
Ne guzelsin sen masaallah sana. Anne olmayi dibine kadar hak ediyorsun. Ne guzelde bir anne olucaksin kim bilir. Rabbim vericek insaallah kimlere vermiyor ki sanada vericek.insallah allah sesimizi duysun..
canım ilk zamanlarda öyle oluyor,insan hem umudunu hem gücünü yitiriyor. benim ilk opumde 1 yumurta cıktı ve hiç döllenmedi. o kadar üzüldüm yıkıldım ki devam etmek istemedim ama sonra çok şükür dölleneni de gördüm, transfer edileni de,pgtsi normal olani da gördüm şimdi son aşamadayım. insallah sağlıkla doğanı da görürüm. insallah bu sefer olur ama olmasa bile gücüm psikolojim yettikçe uğraşmaya devam edeceğim.. allah kesin bir evlat verecek diye de bir sey yok. diyorum ya sınavımiz bu. ama ben gücüm yettikçe elimden geleni yapmaya çalışacağim. sen de zamanla bu gücü bulursun,inanıyorum..
Gerçektenmi ne güzell çok sevindim canım allah sağlıklı doğursun inşallah darısı bizim başımıza ..bende bügün kan verdim yarın öğleden sonra çıkıcak dua edinKızlar ben sonucumu öğrendim, pozitif çıktı şükürler olsun Rabbim bekleyen herkese nasip etsin inşallah ❤
amin aminnn canım, hepimize inşallah..Ne guzelsin sen masaallah sana. Anne olmayi dibine kadar hak ediyorsun. Ne guzelde bir anne olucaksin kim bilir. Rabbim vericek insaallah kimlere vermiyor ki sanada vericek.
Kuzumm çok üzüldüm rabbim kendi elinden nasip etsin sana inşallahh geçmiş olsun benimde çok ağrım war ohss den çok korkuyrumYok canim yok. Bitti. Bir daha ayni seyleri kaldiramam. Ohss oldum yumurta toplamadan nra 9 gun hastanelerde neler cektim. 8 gunde tup bebek tedavisi bitti aa dedim kolay olacak heralde ama burnumdan gwldi. Benim icin bitti. Hic bir zaman bebegim olmayacak