- 28 Mart 2019
- 169
- 115
- 33
- 38
Ben de davul gibi geziyorum evdeKuzumm çok üzüldüm rabbim kendi elinden nasip etsin sana inşallahh geçmiş olsunbenimde çok ağrım war ohss den çok korkuyrum
Ohss ne kızlarBen de davul gibi geziyorum evde
Yaa inşallah olmaz rabbim göstermesin hiç birimizeeBen de davul gibi geziyorum evde
Canim senin ilk denemen mi?
Canım senin belirtilerin nelerdi benim 2 gündür göğsümün şişkinliği indi çünkü çok huzursuzum
Aşırı bel ağrısı ve kasık ağrısı dışında bir şey yaşamadım canım. Belime iğneler batıyordu sanki -hâlâ öyle- ve kasıklarımı da içeriden çekiyorlardı sanki.
[/QUOT anladım canım ben de de aynısı var inşallah ben de pozitif olurum senin gibi
Alsancak nurten akdeniz de gordumNerde tedavi gordunuz ben izmirdeyim ondan sordum
Canim yumurtaliklarin asiri uyarilmasi sonucu gelisen bi tablo. Karina sivi gecisi oluyo sisiyorsun. Karaciger ve dalakta hassasiyet oluyo buyuyor. Suan 7 aylik gebe gibi geziyorum nefesimi zor aliyorumOhss ne kızlar
Su hospital. Hani altinyoldan bucaya dogru giderken sag tarafta kaliyir emot el cerrahi falan var oralarda. Tavmergen tup bebek merkezi falan var yaninda.Hic tanımıyorum transfer nerde oldu
Aklını karıstırma istemem merkez secimi yanlıs yapms sn irenbe ümit hanım ile gorusme ni tavsiye ederimSu hospital. Hani altinyoldan bucaya dogru giderken sag tarafta kaliyir emot el cerrahi falan var oralarda. Tavmergen tup bebek merkezi falan var yaninda.
Ah ah ben 9 gun hava verilerek yasayabildim hastaneye yatirdilar. Cok beter bisey. Cokta tehlikeliymis. Yedigim serumlarin haddi hesavi yok. Ben 4 gun evde cektim sonra hastaneye gittim dayanamadim doktor bir kizdi bana oleceksin niye bekledin diye. Hemen o an yatirdi.Canim yumurtaliklarin asiri uyarilmasi sonucu gelisen bi tablo. Karina sivi gecisi oluyo sisiyorsun. Karaciger ve dalakta hassasiyet oluyo buyuyor. Suan 7 aylik gebe gibi geziyorum nefesimi zor aliyorum
Aklimda karisacak yer kalmadi inan. Cunku negatifi gordum. Ben klinige gittim. Nurten akdenizin klinigine. Bir dunya para verdim docent kendisi. Oda su hastanesiyle caliaiyormus. Oyle oldu. Yoksa ozellikle orayi secmedim. Ama sanirim haklisin. Cunku 18 yumurtam cikti 11 tanesi dollendi. Sonra 7 ye dustu en son 3 kaldi 2 tanesi 2. Gun olduler. 1 tane 3. Gun embriyosu transfer edildi. O kadar yumurtadan 1 tane kalmasi garipti bencede.Aklını karıstırma istemem merkez secimi yanlıs yapms sn irenbe ümit hanım ile gorusme ni tavsiye ederim
Canım laboratuvar önemli bu iste bende kent hastanesine gittim donmus Embrıyo ölü konulmuş cimere sikayet ettim o zaman öğrendim ama tabi üstünü kapadılar irenbe ön yargı vardı ama asla öyle değil harika bir doktor ümit hanm irenbe gorusme ucretsiz toparla kendini git görüş ben reklamcıyım bu isler para isi malesefAklimda karisacak yer kalmadi inan. Cunku negatifi gordum. Ben klinige gittim. Nurten akdenizin klinigine. Bir dunya para verdim docent kendisi. Oda su hastanesiyle caliaiyormus. Oyle oldu. Yoksa ozellikle orayi secmedim. Ama sanirim haklisin. Cunku 18 yumurtam cikti 11 tanesi dollendi. Sonra 7 ye dustu en son 3 kaldi 2 tanesi 2. Gun olduler. 1 tane 3. Gun embriyosu transfer edildi. O kadar yumurtadan 1 tane kalmasi garipti bencede.
Bu arada sen nerede yaptirdin? Irenbeye bir arkadasim gitti begenmedi yarida birakti. Tavmergene gitti ikiz bebekleri oldu simdi 1 ayliklar.Aklını karıstırma istemem merkez secimi yanlıs yapms sn irenbe ümit hanım ile gorusme ni tavsiye ederim
Valla ben memnunum daha transfer olmadı ama baya arastırma yaptılar 3 aydır tedavideyim hem esim hem ben kontrolden gectik bu reglde baslıcam histerskobi oldum doktor ile sürekli yazısıyoruzBu arada sen nerede yaptirdin? Irenbeye bir arkadasim gitti begenmedi yarida birakti. Tavmergene gitti ikiz bebekleri oldu simdi 1 ayliklar.
Olu mu konulmus Aman allah im. Saka gibi. Nasil anladin olu konuldigunu ya ne insafsizlar.Canım laboratuvar önemli bu iste bende kent hastanesine gittim donmus Embrıyo ölü konulmuş cimere sikayet ettim o zaman öğrendim ama tabi üstünü kapadılar irenbe ön yargı vardı ama asla öyle değil harika bir doktor ümit hanm irenbe gorusme ucretsiz toparla kendini git görüş ben reklamcıyım bu isler para isi malesef
Biz oraya esime sipermiyogram yapmaya gitmistik. O kadar cok hamile vardi ki. Dedim o arkadasim niye begenmedi acaba diye dusundum valla.Valla ben memnunum daha transfer olmadı ama baya arastırma yaptılar 3 aydır tedavideyim hem esim hem ben kontrolden gectik bu reglde baslıcam histerskobi oldum doktor ile sürekli yazısıyoruz
İlkte hamile kaldım cunku dusuk oldu ikinci 2 adet hic kalmamam üzerime sikayet ettim 2 koydukları bile yalanmsOlu mu konulmus Aman allah im. Saka gibi. Nasil anladin olu konuldigunu ya ne insafsizlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?