• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

biliyorum erken ama duramadim🙄 şimdi de içim içimi yiyor. doktor da çok olumlu konuştu. pgt de yapılmış embriyo aslında ama işte allah ancak ol derse oluyor.. insallah hayırlısıyla ol der..
Evet garantisi yok maalesef ne kadar üzerine düşersek düşelim. Ama moral bozacak bişey de yok idrara hormon geç karişiyor bildiğim kadarıyla biraz daha sabır
Ben de bu sabah afedersin orgazm kasılması gibi bir kasılma ile uyandım şu an benim de içimde bi korku... 🤨

kızlar bugün 6. günüm. sabah erken gebelik testi yaptım cikmadi😩😩 yarın kan da verecem. sizce hala umut var mı?
Çok erken canım embriyolar bazen 9. Güne kadar tutunma süreci yaşıyor bence kan tahlili de yapma en azından 10. Gunu bekle

Evet garantisi yok maalesef ne kadar üzerine düşersek düşelim. Ama moral bozacak bişey de yok idrara hormon geç karişiyor bildiğim kadarıyla biraz daha sabır
Ben de bu sabah afedersin orgazm kasılması gibi bir kasılma ile uyandım şu an benim de içimde bi korku... 🤨
canim daha sabah bi arkadaşımla konuştuk tutunurken kasılmam olmuştu dedi. insallah iyiye işarettir.

biliyorum erken ama duramadim🙄 şimdi de içim içimi yiyor. doktor da çok olumlu konuştu. pgt de yapılmış embriyo aslında ama işte allah ancak ol derse oluyor.. insallah hayırlısıyla ol der..

Kalbini ferah tut canim olacak insallahhhh

Ben de Cumartesi günü kan vericem 11.gun olacak kalbim çok çarpıyo ya
Canim sen benim kader arkdasimsin 😊 dualarim seninle insaallah. Rabbim benden aldigini sana versin insaalllahhhhhh

Back