Evet garantisi yok maalesef ne kadar üzerine düşersek düşelim. Ama moral bozacak bişey de yok idrara hormon geç karişiyor bildiğim kadarıyla biraz daha sabırbiliyorum erken ama duramadimşimdi de içim içimi yiyor. doktor da çok olumlu konuştu. pgt de yapılmış embriyo aslında ama işte allah ancak ol derse oluyor.. insallah hayırlısıyla ol der..
Çok erken canım embriyolar bazen 9. Güne kadar tutunma süreci yaşıyor bence kan tahlili de yapma en azından 10. Gunu beklekızlar bugün 6. günüm. sabah erken gebelik testi yaptım cikmadiyarın kan da verecem. sizce hala umut var mı?
canim daha sabah bi arkadaşımla konuştuk tutunurken kasılmam olmuştu dedi. insallah iyiye işarettir.Evet garantisi yok maalesef ne kadar üzerine düşersek düşelim. Ama moral bozacak bişey de yok idrara hormon geç karişiyor bildiğim kadarıyla biraz daha sabır
Ben de bu sabah afedersin orgazm kasılması gibi bir kasılma ile uyandım şu an benim de içimde bi korku...
canım duramıyorum yarin hastaneye gitmişken hiç duramam. ama sag olun kizlar sizin sayenizde biraz moralim düzeldiÇok erken canım embriyolar bazen 9. Güne kadar tutunma süreci yaşıyor bence kan tahlili de yapma en azından 10. Gunu bekle
biliyorum erken ama duramadimşimdi de içim içimi yiyor. doktor da çok olumlu konuştu. pgt de yapılmış embriyo aslında ama işte allah ancak ol derse oluyor.. insallah hayırlısıyla ol der..
Ay hadi inşallahcanim daha sabah bi arkadaşımla konuştuk tutunurken kasılmam olmuştu dedi. insallah iyiye işarettir.
inşallahhhh. dualaşalım noolur kızlar..Kalbini ferah tut canim olacak insallahhhh
Aynen canim benim tek silahımız dua edelim birbirimizeeinşallahhhh. dualaşalım noolur kızlar..
Ben de Cumartesi günü kan vericem 11.gun olacak kalbim çok çarpıyo ya
3.gün embriyosu mu canımAllah guzel haberle sonuclanmayi nasip etsin canimm bende 20 nisan c tesi :)
Evet canim :)3.gün embriyosu mu canım
Amin hepimiz pozitif olsun inş benim de 20siAllah guzel haberle sonuclanmayi nasip etsin canimm bende 20 nisan c tesi :)
Canım tekrar kutlayayım burdan tebrik ederim canımKızlar ben sonucumu öğrendim, pozitif çıktı şükürler olsunRabbim bekleyen herkese nasip etsin inşallah ❤
Canım tekrar kutlayayım burdan tebrik ederim canım
Maşallah saglık la kucaklayınKızlar ben sonucumu öğrendim, pozitif çıktı şükürler olsunRabbim bekleyen herkese nasip etsin inşallah ❤
Canim sen benim kader arkdasimsinBen de Cumartesi günü kan vericem 11.gun olacak kalbim çok çarpıyo ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?