- 21 Nisan 2017
- 1.461
- 2.203
- 83
- 30
![Rail](/data/avatars/s/864/864844.jpg?1551640723)
![Folded hands: light skin tone :pray_tone1: 🙏🏻](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f64f-1f3fb.png)
![Pensive face :pensive: 😔](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f614.png)
![Pensive face :pensive: 😔](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f614.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim sana dua edicem insaallah su gibi akar gecer.Rail bende seni takipteyim inşallah kocaman bi şok yaşarsın düşündüklerinin tam tersi çıkar
Bu arada kızlar benim yarın sabah opu işlemim war ama karnın ağrıyo iğnelere başladığımdan beride ishal olmşum sizde de oldu mu yada herhangi bi sıkıntı olur mu gaz problemide yaşıyorum korkuyrum dua edin lütfeeeennn
![]()
Insallah ilac umarim bi sorun yaratmazAynen canım.50 ye kadar önemsemiyoruz tüp için.daha çoksa ilaç kullandırıyoruz demişti doktor.inşallah ilaçla düşer senin de.
Valla ben de takipteyim çok merak ediyorumCanim sana dua edicem insaallah su gibi akar gecer.
Yok sorun olmaz.inşallah düşer de tedaviye kolayca başlarsın.Allah yardımcın olsun arkadaşım.Insallah ilac umarim bi sorun yaratmaz![]()
Canım benim yaKizlaaarrrrr sonuc cikmis.... 1.20biliyordum. Gokten bebek yagsa basima bir tane dusmez.
Rabbim size nasip etsin. Benim ilk ve son denememdi. Insaallah siz venim yuzumu guldurursunuz.Canım benim ya![]()
canim cok üzüldüm.Kizlaaarrrrr sonuc cikmis.... 1.20biliyordum. Gokten bebek yagsa basima bir tane dusmez.
Yok canim yok. Bitti. Bir daha ayni seyleri kaldiramam. Ohss oldum yumurta toplamadan nra 9 gun hastanelerde neler cektim. 8 gunde tup bebek tedavisi bitti aa dedim kolay olacak heralde ama burnumdan gwldi. Benim icin bitti. Hic bir zaman bebegim olmayacakcanim cok üzüldüm.hiç moralini bozma bebeklerimizi kucagimiza alana kadar mücadeleye devam edeceğiz yapacak bir sey yok.
Tabi ki ne soylesek suan bos. Allah sizlere saglikli uzun omurler versin. Bebis dogru zamanda gelir sen sabret yeter ki.Yok canim yok. Bitti. Bir daha ayni seyleri kaldiramam. Ohss oldum yumurta toplamadan nra 9 gun hastanelerde neler cektim. 8 gunde tup bebek tedavisi bitti aa dedim kolay olacak heralde ama burnumdan gwldi. Benim icin bitti. Hic bir zaman bebegim olmayacak![]()
canım insan ilk kötü haberde öyle hissediyor. çünkü gerçekten kolay şeylerden geçmiyoruz. sen şimdi biraz dinlen, kafanı topla,belki de kendiliğinden olur.. olmazsa da maddi gücün varsa anne olmak isteyen herkes bir daha ayağa kalkıyor. sen de kalkacak gücü bulursun insallah. herkesin sınavı farklı. bizimki de buymuş demek ki. insallah muaffak olalım.Yok canim yok. Bitti. Bir daha ayni seyleri kaldiramam. Ohss oldum yumurta toplamadan nra 9 gun hastanelerde neler cektim. 8 gunde tup bebek tedavisi bitti aa dedim kolay olacak heralde ama burnumdan gwldi. Benim icin bitti. Hic bir zaman bebegim olmayacak![]()
Kuzucum soz daha bitmedi senin guzel haberin var. Insaallah tez zamanda gelicek☺ kendimde tahminim nasil digru ciktiysa sendede dogru cikicak insaallah. Tabiki Rabbim bilir......Böyle durumlar gerçekten sözün bittiği yer
Amin kuzum Allah hepimize hayırlısı neyse onu versinKuzucum soz daha bitmedi senin guzel haberin var. Insaallah tez zamanda gelicek☺ kendimde tahminim nasil digru ciktiysa sendede dogru cikicak insaallah. Tabiki Rabbim bilir......
Daha erken veya ne zaman tam net bilmiyorum canım ilaçları kesince bir kaç güne olunuyor diye biliyorum sadece öyle denildi o kadar ilaçtan sonra tabiki adet günlerimiz değişir sanırımBirde benim adet tarihim 15 i yani simdi ben ilaclari biraktigim icin daha erken mi olucam?
ya resmen duygularimi anlatmissin. Kesinlikle katiliyorum dediklerine. O haplar igneler. Banada doktor dedi son gunlerde gorsugum en guzel embriyoymusmus ta rihimin cok temiz de hic bir sorunun yok taaaa..... mismis ta mismis.... tamamen Allah u Teala nin hikmeti. O verecekse tupe mupe de gerek yok artik oyle duaunuyorum. Gucu herseye yeten Allah istese tasi canlandirir.Merhaba arkadaşlar, benim 3. gün iyi kalite iki adet dondurulmuş embriyo transferi yapıldı doktor çok umutluydu %70-80 tutar gibi olumlu konuştu diğer örneklere göre embriyolarımın çok iyi olduğunu çok kaliteli olduğunu söyledi. Ben de haliyle havaya girdim 8. günde dayanamadım ve kan testi yaptırdım sıfır çıktı çok moralim bozuldu doktor henüz erken olduğunu söyledi fakat ben çift embriyo olduğu için az da olsa bir şey çıkar diye umuyordum. Sonrasında bende test fobisi başladı adet olmadım gebelik belirtileri gibi şeyler de yaşadım ama 12. gün korkudan kan testi yaptıramadım tabi korkunun ecele faydası yok doktorla tekrar konuştuktan sonra 13.gün kan testi yaptırdım ve 1,20 nin altında çıktı doktor çok şaşırdı çok umutluyduk ama artık ilaçları kesebilirsiniz dedi. Daha önce 2 kez kimyasal gebelik yaşadım onda bile 90 beta hcg değerini görmüştüm bu sefer bu değeri görünce inanamadım ama söylemek istediğim bu işin bir formülü yok içeride olup bitenler tamamen sır. Çok kaliteliyse de sizde sorun yoksa da olmayacaksa olmuyor tüpünüz tıkalı polikistik overiniz var ya da düşük kalite embriyo ise de olacağı varsa oluyor. Ben bu süreci bir daha psikolojik olarak en azından şu an için kaldırabileceğimi sanmıyorum hormon ilaçları iğneler jeller yanında sizden haber bekleyen bir sürü kişi de size ister istemez stres yüklüyor. Ben olumsuz sonuç alırsam yıkılacağımı sanmıştım ama öyle olmadı. Herşeyin hayırlısı Allah herkesin gönlüne göre versin.
Canim zaten negatifi gordum. O bel agrilari da adet olacagim icindi sanirim. Yakinda olurum heralde.Daha erken veya ne zaman tam net bilmiyorum canım ilaçları kesince bir kaç güne olunuyor diye biliyorum sadece öyle denildi o kadar ilaçtan sonra tabiki adet günlerimiz değişir sanırım