Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

Kizlaaarrrrr sonuc cikmis.... 1.20 biliyordum. Gokten bebek yagsa basima bir tane dusmez.
Canim Allah insallah bir gun bize de nasip etsin. Ben de bikac gun once negatifi gordum gunlerce agladim ama elimden de bisiy gelmiyor. Maddi durumum cok sukur iyi ama dedigin gibi pek gucum kalmadi. Dusuk over rezervi de oldugu icin 3 denemede ancak transfere gidebilmistim. Her gun dua ediyorum Rabbim bi gun hayirlisiyla benim de yuzumu guldursun diye

canimm gercekten cok uzuldum .boyle umutsuz olma lutfen benim mesajlarimi okudunmu bilmiyorum .bende 3 tup denedim olmadi son denemede dollenmedi bile ama sonuncudan sonra mucize gibi sanki benim icin yaratilmis gibi hic aklimda bile yokken rabbim bir bebek verdi evlat edindim .simdi yine denemeyi dusunuyorum kardesi olmasi icin .zaten o kadar cok istemistimki anne olmayi 10 tane bile cocugum olsa doymayacagim sanki . sadece kendimi tatmin etmek icin degil yanlis anlasilmasin ben cocuguma herseyi apacik anlatacagim o da bir birey ve hic bir hakkina girmek istemem .anne olmak dogurmakta doyurmakta degil inanin .sonsuz sevgi saygi ve baglilik sizde en kisa zamanda anne olursunuz insallah ...

Canim benim yumurta r3zervim yuksekte ne oluyor ki hic uzulme. Ikimizde ayni durumdayiz. Bizdede siperm kitligi var. Ama sirtimda tasiyacagim bir esim var elhamdulillah. Sonucta benimde negatif seninde. Sebep ne olursa olsun. Oyle mucizeler duyuyoruz ki insanin gercekten gosleri yasariyor. Allah u Teala insana tam dustum dedigi zamanlarda gonderiyor mucizeyi. Kim bilir belki bizede ihsan eder

Canim ne guzel sen anne olmussun gercekten buda bir sans. Benim esim istemiyor. Zorlasam alir ama zorla nasil bakicak ki ona. O yuzden severek isteywrek olmayan biseyden hayir gelmez diye bende soylemiyorum. Dene bakalim bir kez daha Rabbim bir kardes verir belki. Insaallah Rabbim veriverir su gibi. Sende haberini verirsin bizlere

Benimde 3.gunum cift embriyo transfer edildi ama dun ayagim kaydi dustum korkuyorummm

insallah canim sende biraz zamana birak bizimde planli degildi evlat edinmemiz ama simdi bekledigimize pisman oluyoruz .dunyanin en guzel seyi. yasayinca anlasiliyor o yuzden kimse istemem demesin hic bir fark yok yeterki sizin olsun unutuyorsunuz bile bazen dogurmadiginizi rabbim sizede bir yol cizmistir hayirlisi olsun insallah belki hamile kaliverirsiniz hic beklemediginiz bir anda ...

Kizlar ben izmirde yasiyorum. Burda saracoglunun dukkani var. Bizzat kendisinin. Orayi calistiran bir tip doktoru. Gecen gun bir yere giderken yumun usrune denk geldi girdim konustum durumu anlattim. Bana dediki esinin tahlillerini ve esini al gel ucretsiz bir bakalim uygun kuru verelim cok sifa goren var diye. Birde onu deniycez esimle konustuk. Belki dogal yollardan olur diye. Cunku bir arastirma yaptim birebir insanlarla konustum cok sifa goren var. Bakalim Allah belkide dogal yollarla verir yumurta rezervi az olan arkadaslar erken menopoz a giren arkadaslar esinde benim esimdeki gibi morfoloji bozuklugu olan arkadaslar kendi sehirlerinde olanlara bir gitsinler bence. Cunku birebir erken menopoz olan bir arkadasim internet sitesini aradi durumunu bildirdi onlarda ona uygun bir kur yolladilar ben sahitim ki 2 hafta sonra hamile kaldi ve bebegi de gayet saglikli 3 ayi var doguma ben deniycem bakalim.

İnşallah Allah büyük. Hiç olmaz dediğim şeyleri verdi Rabbim. Allah isteyen herkese sağlıkla hayırla nasip etsin

Benimde 3.gunum cift embriyo transfer edildi ama dun ayagim kaydi dustum korkuyorummm
Sizi cok iyi anlıyorum amin hepimizin inşallah, benim de 3. Denemem salı günü transfer oldum bakalım beklemedeyiz dediginiz gibi olacagı varsa olur

inşallah hayırlısıyla bu sefer olumlu sonuç alırsınız:) 6.7. hatta inat edip 17. deneme de tutturanlar da duydum kendi haline bırakınca doğal yoldan olan da

Canim benim yaa bu psikolojiyi en iyi yasayan anlar Rabbim een kisa surede saglikli bebekler nasip etsin insallah kendini yipratma sakin bende transferimin 3.gunundeyim suan cift embriyo koyuldu dun sert bi sekilde kalcamin uzerine dustum ki hic hayatim boyunca boyle dusmemisim herseydee vardir hayirr biz ileriyi goremiyoruz ki Rabbimin taktirii cocugumuz hic olmasa bile Eger nasip ederse Allah cenneti orda olacak biir suuuruuuu :) yipratma kendini yani :)

teşekkür ederim senin de hayırlısıyla tutar inşallah :)

inşallah hayırlısıyla bu sefer olumlu sonuç alırsınız:) 6.7. hatta inat edip 17. deneme de tutturanlar da duydum kendi haline bırakınca doğal yoldan olan da
Amin Allah hepimizi sevşndirsin öyle tabi cok büyük sabır ve emek isteyen bir şey bu. Sonu iyi olsun

kızlar bugün 6. günüm. sabah erken gebelik testi yaptım cikmadi yarın kan da verecem. sizce hala umut var mı?

kızlar bugün 6. günüm. sabah erken gebelik testi yaptım cikmadi yarın kan da verecem. sizce hala umut var mı?
Neden bu kadar acele ettin biliyorum insanın içi içini yiyor ama bence erken gibi testin sonuç vermesi için

Neden bu kadar acele ettin biliyorum insanın içi içini yiyor ama bence erken gibi testin sonuç vermesi için
biliyorum erken ama duramadim şimdi de içim içimi yiyor. doktor da çok olumlu konuştu. pgt de yapılmış embriyo aslında ama işte allah ancak ol derse oluyor.. insallah hayırlısıyla ol der..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…