- 12 Aralık 2017
- 661
- 333
- 53
- 41
Kaset nasil oliyor bilmiyorum ki.Hayır normal kaset ama..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaset nasil oliyor bilmiyorum ki.Hayır normal kaset ama..
Sonuc 50e kadarmi prolaktin? Bende 1800lerde50 ye kadar sorun olmuyor demişti bir doktor bana.tüp bebek için yani.
Aaa senin adet gunun bugundu dimi canim yanlis hatirlamiyorum dimiKızlar ya karnıma bi sancı girdi zor koştum tualete ama hiç bişey Yok ya bu sancı ne böle anlamıyorum
Canim bilemedim valla.Şu ucuz kaset gibi olanlardan
gaz ağrısı olabilir. bende de oluyor.Kızlar ya karnıma bi sancı girdi zor koştum tualete ama hiç bişey Yok ya bu sancı ne böle anlamıyorum
KuZum adet sancısı benim ki gaz gibi değilgaz ağrısı olabilir. bende de oluyor.
Canim adet gunundu bugun dimiAaa senin adet gunun bugundu dimi canim yanlis hatirlamiyorum dimi
Evet canım bugündü ama gelmedi acaba bu jeller mi engelliyor mu ki adetiCanim adet gunundu bugun dimi
Sanmam... cunku onlar hormon. Rahimin kalinlasmasi icin veriliyor ya canim. Adete engel olabilecek bisey degildir heralde. Eger gebelik olusmazsa kalinlasan rahim duvarini da baz alirsak adetinin gelmesi gerekir eger gebelik olusmadiysa. Bu durumda ciddi sekilde umutlanabilirsin diye dusunuyorum bakalim bir kac gun daha gelmezse insaallah umutlaniriz senin namina.Evet canım bugündü ama gelmedi acaba bu jeller mi engelliyor mu ki adeti
Aynen canım.50 ye kadar önemsemiyoruz tüp için.daha çoksa ilaç kullandırıyoruz demişti doktor.inşallah ilaçla düşer senin de.Sonuc 50e kadarmi prolaktin? Bende 1800lerde
zaten Cumartesi testi yaptırıcam canım inşallah vardır bişeylerSanmam... cunku onlar hormon. Rahimin kalinlasmasi icin veriliyor ya canim. Adete engel olabilecek bisey degildir heralde. Eger gebelik olusmazsa kalinlasan rahim duvarini da baz alirsak adetinin gelmesi gerekir eger gebelik olusmadiysa. Bu durumda ciddi sekilde umutlanabilirsin diye dusunuyorum bakalim bir kac gun daha gelmezse insaallah umutlaniriz senin namina.
Kullandığımız ilaçlar adet olmamızı engelliyor çünkü transfer tarihleri adete yakın olabiliyor ve bu yüzden engellemesi için ilaçlar veriliyor.. mesela benim 25 şubatta transfer oldu benim 4martta adet olmam gerekiyordu olmadım ama gebelikten değil ilaçlardan dolayı.. gebe olmasamda ilacı kesince adet olacağım söylendi. Zaten gebe kalınca da son adet tarihiniz değil transfer tarihinden 14 gün öncesi adet tarihi olarak baz alınıyor. Herşey ilaçlardan ve tedaviden dolayı değişiyor yani bence adet olacağım diye olumsuz düsünmeyinSanmam... cunku onlar hormon. Rahimin kalinlasmasi icin veriliyor ya canim. Adete engel olabilecek bisey degildir heralde. Eger gebelik olusmazsa kalinlasan rahim duvarini da baz alirsak adetinin gelmesi gerekir eger gebelik olusmadiysa. Bu durumda ciddi sekilde umutlanabilirsin diye dusunuyorum bakalim bir kac gun daha gelmezse insaallah umutlaniriz senin namina.
Valla canim beni boyle bilgilendirmediler. Ben boyle oldugunu bilmiyordum. Ben bugun ilaclari icmedim hepsini toptan biraktim. Bosuna artik hormin almak istemiyorum. Peki oylyse ben ne zaman adet olucam yani.Kullandığımız ilaçlar adet olmamızı engelliyor çünkü transfer tarihleri adete yakın olabiliyor ve bu yüzden engellemesi için ilaçlar veriliyor.. mesela benim 25 şubatta transfer oldu benim 4martta adet olmam gerekiyordu olmadım ama gebelikten değil ilaçlardan dolayı.. gebe olmasamda ilacı kesince adet olacağım söylendi. Zaten gebe kalınca da son adet tarihiniz değil transfer tarihinden 14 gün öncesi adet tarihi olarak baz alınıyor. Herşey ilaçlardan ve tedaviden dolayı değişiyor yani bence adet olacağım diye olumsuz düsünmeyin
Birde benim adet tarihim 15 i yani simdi ben ilaclari biraktigim icin daha erken mi olucam?Kullandığımız ilaçlar adet olmamızı engelliyor çünkü transfer tarihleri adete yakın olabiliyor ve bu yüzden engellemesi için ilaçlar veriliyor.. mesela benim 25 şubatta transfer oldu benim 4martta adet olmam gerekiyordu olmadım ama gebelikten değil ilaçlardan dolayı.. gebe olmasamda ilacı kesince adet olacağım söylendi. Zaten gebe kalınca da son adet tarihiniz değil transfer tarihinden 14 gün öncesi adet tarihi olarak baz alınıyor. Herşey ilaçlardan ve tedaviden dolayı değişiyor yani bence adet olacağım diye olumsuz düsünmeyin