Canım yanlış anlama ama çok acele etmişsin ve mesajlarından anladığım kadarıyla çok kafaya takıyorsun. Kendine bu stresi yapma inan ki tutunmasını en engelleyen şey stres. 3. Gün 5 te nasıl çıksın. Bana 5. Gün embriyosu transfer edildi 7. Gün 28 çıktı ama belki 2 gün öncesinde gitsem çıkmazdı herkesin bünyesi farklı bebeğinin tutunma anı farklı betahcg salınımı farklı. Benimle aynı gün test yapıp onlarca kat fazlası olan da vardı sonuçta. Bizde de sorun eşimdeydi. Sayı o kadar azdı ki morfoloji bakılamıyordu bile. Eşim son 6 ay beslenmesini düzenledi. Zaten sigara-alkol yok eşimde son 3 ay iyice gaz verdik karbonhidratı kesti asla paket gıda yemedi gün aşırı 1 büyük nar yedi (tam da mevsimine denk gelmiştik) çiğ havuç vb gibi sebze tüketimini arttırdı. Tavuk yemedi. Kırmızı et, balık ve yumurtaya ağırlık verdik. Günde 3 litre su içti (çay-kahve sevmez ve tüketmez) bir de 3 ay solgar e vitamini sonraki 3 ay da doktor tavsiyesi ile promen-k kullandı. Yaşlarımız 34 bitti. Çok şükür 11 yumurtada 10 döllenme ve 5 tane 5. gün embriyosu oldu. Biz çaba verdikten sonra ol demek Rabbim’e kalmış. Nasipte varsa oluyor. 2 transferden birisi tutundu hamdolsun. Şimdi 9. Haftadayım inşallah sağlıkla kucağımıza alırız. Nacizane tavsiyelerimi yazmak istedim. Ben transferden hemen sonra günlük yaşamıma döndüm dışarı çıktım gezdim işlerimi hallettim 1,5 yaşındaki yiğenimle oynadım kucağıma aldım koşturdum olacaksa oluyor stres yapma yeterki.Iyide en azindan 5 in ustu cikmasi gerekmiyor muydu. Oyle pat diye mi yukselecek sanmiyorumdaha oncede kebdiligimden hamile kalmistim oda boyle yok olup gitmisti. Kimyasal olmustu.
Ne kadar umut dolu bir paylaşım. Moral oldu bizlere de teşekkürler.Canım yanlış anlama ama çok acele etmişsin ve mesajlarından anladığım kadarıyla çok kafaya takıyorsun. Kendine bu stresi yapma inan ki tutunmasını en engelleyen şey stres. 3. Gün 5 te nasıl çıksın. Bana 5. Gün embriyosu transfer edildi 7. Gün 28 çıktı ama belki 2 gün öncesinde gitsem çıkmazdı herkesin bünyesi farklı bebeğinin tutunma anı farklı betahcg salınımı farklı. Benimle aynı gün test yapıp onlarca kat fazlası olan da vardı sonuçta. Bizde de sorun eşimdeydi. Sayı o kadar azdı ki morfoloji bakılamıyordu bile. Eşim son 6 ay beslenmesini düzenledi. Zaten sigara-alkol yok eşimde son 3 ay iyice gaz verdik karbonhidratı kesti asla paket gıda yemedi gün aşırı 1 büyük nar yedi (tam da mevsimine denk gelmiştik) çiğ havuç vb gibi sebze tüketimini arttırdı. Tavuk yemedi. Kırmızı et, balık ve yumurtaya ağırlık verdik. Günde 3 litre su içti (çay-kahve sevmez ve tüketmez) bir de 3 ay solgar e vitamini sonraki 3 ay da doktor tavsiyesi ile promen-k kullandı. Yaşlarımız 34 bitti. Çok şükür 11 yumurtada 10 döllenme ve 5 tane 5. gün embriyosu oldu. Biz çaba verdikten sonra ol demek Rabbim’e kalmış. Nasipte varsa oluyor. 2 transferden birisi tutundu hamdolsun. Şimdi 9. Haftadayım inşallah sağlıkla kucağımıza alırız. Nacizane tavsiyelerimi yazmak istedim. Ben transferden hemen sonra günlük yaşamıma döndüm dışarı çıktım gezdim işlerimi hallettim 1,5 yaşındaki yiğenimle oynadım kucağıma aldım koşturdum olacaksa oluyor stres yapma yeterki.
Moral olduysa ne mutlu banaNe kadar umut dolu bir paylaşım. Moral oldu bizlere de teşekkürler.
Canim ne guzel seyler yazmissin. Ama benim esim durumu bile bile 1 pkt sigara iciyor. Her ogun 1 beyaz ekmegi yuvarliyir mideye. Su cok az iciyor. Pk gida zaten tukermiyoruz ve yemeklerim genelde saglikli dir coook dikkat ederim. Durum bu adam toparlanmiyor bir turlu. Evet bende kesinlikle katiliyorum normal hayata donsen de tutunacaksa tutunuyor. Rabbimin yazgisi. Ama yazdiklarini okutucam ona da belki ibret olur. Toparlanir. Coooooook tesekkur ederim sanaCanım yanlış anlama ama çok acele etmişsin ve mesajlarından anladığım kadarıyla çok kafaya takıyorsun. Kendine bu stresi yapma inan ki tutunmasını en engelleyen şey stres. 3. Gün 5 te nasıl çıksın. Bana 5. Gün embriyosu transfer edildi 7. Gün 28 çıktı ama belki 2 gün öncesinde gitsem çıkmazdı herkesin bünyesi farklı bebeğinin tutunma anı farklı betahcg salınımı farklı. Benimle aynı gün test yapıp onlarca kat fazlası olan da vardı sonuçta. Bizde de sorun eşimdeydi. Sayı o kadar azdı ki morfoloji bakılamıyordu bile. Eşim son 6 ay beslenmesini düzenledi. Zaten sigara-alkol yok eşimde son 3 ay iyice gaz verdik karbonhidratı kesti asla paket gıda yemedi gün aşırı 1 büyük nar yedi (tam da mevsimine denk gelmiştik) çiğ havuç vb gibi sebze tüketimini arttırdı. Tavuk yemedi. Kırmızı et, balık ve yumurtaya ağırlık verdik. Günde 3 litre su içti (çay-kahve sevmez ve tüketmez) bir de 3 ay solgar e vitamini sonraki 3 ay da doktor tavsiyesi ile promen-k kullandı. Yaşlarımız 34 bitti. Çok şükür 11 yumurtada 10 döllenme ve 5 tane 5. gün embriyosu oldu. Biz çaba verdikten sonra ol demek Rabbim’e kalmış. Nasipte varsa oluyor. 2 transferden birisi tutundu hamdolsun. Şimdi 9. Haftadayım inşallah sağlıkla kucağımıza alırız. Nacizane tavsiyelerimi yazmak istedim. Ben transferden hemen sonra günlük yaşamıma döndüm dışarı çıktım gezdim işlerimi hallettim 1,5 yaşındaki yiğenimle oynadım kucağıma aldım koşturdum olacaksa oluyor stres yapma yeterki.
Canim ikimiz ayni gun olmustuk ya transfer seninde 7. Gunun. Ama kanda cikar artik bugun nornal testte cikmaz daha. Kan ver yada az daha bekle. Normal testte adet gectikten sonra cikiyor. Adetin henuz gecmis olamaz.Kızlar şimdi tekrar bi test alıp yaptım negatif çıktı 3.gün embriyosu 6.gün bugün
KuZum benim Çarşamba günü adet olmam lazım ama bilemiyorum ya zaten hiç duymadığım bi markaydı test çok canım sıkıldıCanim ikimiz ayni gun olmustuk ya transfer seninde 7. Gunun. Ama kanda cikar artik bugun nornal testte cikmaz daha. Kan ver yada az daha bekle. Normal testte adet gectikten sonra cikiyor. Adetin henuz gecmis olamaz.
Yok yok sakin ol. Senin icin kotu birsey demek degil bu. Benim icin umutlar bittide seninki idrardan belli olmaz. Benimkide 3. Gun embriyosu. Asla idrara bakma. Cikmaz idrarda. Kan baktir rahatla.KuZum benim Çarşamba günü adet olmam lazım ama bilemiyorum ya zaten hiç duymadığım bi markaydı test çok canım sıkıldı
Canim o kendi cizgisi. Ama inan olsa bile su anda cikmaz. Bak bence sen kan vermek istemezsen bile adet gununde adet olmazsan yine yapGölge gibi bişey var sanki-
Cok guzel ne mutlu sanaÇok erken test yapıyorsunuz kızlar.. arkadaşımızın söylediği çok doğru kendinizi kalacak şeyler yakın çıkın gezin çalışmıyorsanız.. stres tüm sağlığımızı etkiliyor. O kadar çok ilaçlar iğneler oluyoruz ki insan ister istemez merak ediyor belirti arıyor.. Benim 4.gün embriyolariydi 7.gün bende evde test yaptım negatif cıktı dedim bi daha yapmayacağım olacaksa olur 9.gün evde köşe koltuk çekerek temizlik yaptım 10.gün kan verdim 170.5 idi.. 12.gün 315.4 .. 14.gün 861.63 çıktı sonuç.. 2 hafta önce ilk kontrolüm vardı 2 kese 2 kalp atışı gördük duyduk ben birini beklerken 2side tutmuş hala şoklardayız zaten 3 yaşına girecek bi kızım vardı o da tüp bebek bu arada.. bi anda 3 çocuk düşüncesi bizi şaşırttı. Rabbim isteyen herkese versin hepimizin yardımcısı olsun
Cok guzel ne mutlu sanaadina cok sevindim. Rabbim tamamina erdirsin hayirlariyla bereketleriyle gelsinler insaallah. Cok sanslisin sende. Oyle mucizeler beni bulmuyor. Rabbim seni ve bebislerini korusun. Aminnnnnnn
Amin Rabbim razi olsun. Benim 18 yunurtam cikti iyi kalite ama sipermler dna si bozuk oldugu icin dollemedi. 1 tane kaldi o iyi diyorlardi oda boyle oldu.Amin canım sağolbenim de yumurta rezervim az onca iğneden ilaçtan sonra sadece 4 tane yumurta toplandı 3 tanesi dollendi 4.gün 2 si konuldu kalan yaşamadı. Bir daha denemeyecektim eğer tutmasaydı. Maddi olarak imkanınız varsa denemekten vazgeçmeyin zamanı geldiğinde elbet sizinde olacaktır. Eşinizde biraz özense kendi sağlığına olmayacak bi şey değil sadece zamanı gelmesi lazım rabbim tez zamanda versin aratmasin inşallah
Canım idrar testi için çok erken. Kanda belli bir seviyeye gelmeden çıkmaz idrarda. Boşuna stres yapma. 3. Gün embriyosuna 6. Gün çok erken hele ki idrar testi için..Bu şekilde çıktı Eki Görüntüle 2255853
Evet canım ben de farkettim arastırınca ama napim çok stresliyimCanım idrar testi için çok erken. Kanda belli bir seviyeye gelmeden çıkmaz idrarda. Boşuna stres yapma. 3. Gün embriyosuna 6. Gün çok erken hele ki idrar testi için..
Senin nasıl gidiyor canım ☺Çok erken test yapıyorsunuz kızlar.. arkadaşımızın söylediği çok doğru kendinizi kalacak şeyler yakın çıkın gezin çalışmıyorsanız.. stres tüm sağlığımızı etkiliyor. O kadar çok ilaçlar iğneler oluyoruz ki insan ister istemez merak ediyor belirti arıyor.. Benim 4.gün embriyolariydi 7.gün bende evde test yaptım negatif cıktı dedim bi daha yapmayacağım olacaksa olur 9.gün evde köşe koltuk çekerek temizlik yaptım 10.gün kan verdim 170.5 idi.. 12.gün 315.4 .. 14.gün 861.63 çıktı sonuç.. 2 hafta önce ilk kontrolüm vardı 2 kese 2 kalp atışı gördük duyduk ben birini beklerken 2side tutmuş hala şoklardayız zaten 3 yaşına girecek bi kızım vardı o da tüp bebek bu arada.. bi anda 3 çocuk düşüncesi bizi şaşırttı. Rabbim isteyen herkese versin hepimizin yardımcısı olsun
Stres yapmamaya çalış çok zor biliyorum ama evdeysen dışarı çık hava al. Dışardaysan sevdiklerinle görüş. Kimse yoksa kendin için ufak tefek alılveriş yapabilirsin bunlardan hangisi seni rahatlatacaksa onu yap. Ben bebek mağazası gezmiştim. Kozmetik mağazasından ufak tefek hediyeler almıştım kendimeEvet canım ben de farkettim arastırınca ama napim çok stresliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?