• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

Benin 3. Gun embriyosu 12. Gun test yap dedi ama ben 6. Gunde yaptim tam 6 olmamisti ama yaptim. 0.100 cikti. 7 9 gun once cikmazmis ama bari 1 in ustu cikardi 0.100 saka gibi kufur gibi. Sanki hic tranafer olmamisim. Velhasili gitti yani. Dojtor erken diyor ama beni telaslandirmamak icin soyluyor muhtemelen.
Du bakalım .Doktor erken diyorsa vardır bir bildiği hemen üzme kendini

Haber bekliyoruz senden .bekleyelim sonucu güzel olcak inş
Yarin birdaha yaptiricam test anamin esimin ve kaynanamin ozel istegi uzerine. Persembe cikar heralde bana inanmiyorlar testi gorunce size kirmizi cok yakisiyor sarkisini soyliycem ahtim var 😊

Merhaba kızlar, aranızda Bursada tüm bebek yaptıranınız oldu mu? Ben 1 deneme yaptırdım negative sonuçlandı maalesef. Tekrar denemek istiyorum ama yer konusunda kararsızım. Yardımcı olabilir misiniz?

Merhaba kizlar ben nisan 6 adet oldum ve tup bebege basladik tahmini ne zaman transfer olur? Yani adetin kacinci gunler?

Merhaba kizlar ben nisan 6 adet oldum ve tup bebege basladik tahmini ne zaman transfer olur? Yani adetin kacinci gunler?
Canım bence çok tahmin edilebilir olmuyor aralık geniş yani. Bu konuyu ben de çok araştırdım çünkü eşim 4 günlüğüne yurtdışından gelecekti ve tarihi önceden bilip bilet almamız gerekiyordu. Ben sana benimkini yazayım arkadaşlar da yazarsa ortalama bir şey çıkar sanırım ☺️ 8 şubat regl tarihi (aslında 6 sı akşamı ve 7 sinde lekem oldu ama onları regl başlangıcı saymadılar.) 10 şubat ilaçları başladık 21 inde öğle saati yumurta toplama ve sperm örneği verildi. 26 sı transfer oldum. (5. Gün embriyosuydu)

Merhaba kızlar, aranızda Bursada tüm bebek yaptıranınız oldu mu? Ben 1 deneme yaptırdım negative sonuçlandı maalesef. Tekrar denemek istiyorum ama yer konusunda kararsızım. Yardımcı olabilir misiniz?
Ben ilk bahçecide yaptırdım.2.denemem jinemed de oldu.

Canim ben biliyorum benimki gitti seninkiler tutundu insaallah. 😊
Arkadasim hic oyle dusunme bn 10.gunu tahlil yaptim cikmadi doktor 12.gunu tekrar edelim dedi.yarin yine tahlil yapmaya gidicm hic belli olmaz umut her zmn olmali.ne demisler cikmayan candan umut kesilmez...

Ben ilk bahçecide yaptırdım.2.denemem jinemed de oldu.
bilgi verdiğiniz için çok teşekkürler, bahçeci ve jinemed nasıl? senin 2. deneme sonucun olumsuz mu? Ben ACIBADEM'de yaptırmıştım. Ücretleri aklındaysa yazabilir misiniz? Ona göre görüşmeye gidicem tekrar düşünüyorum denemeyi.

Arkadasim hic oyle dusunme bn 10.gunu tahlil yaptim cikmadi doktor 12.gunu tekrar edelim dedi.yarin yine tahlil yapmaya gidicm hic belli olmaz umut her zmn olmali.ne demisler cikmayan candan umut kesilmez...
Canim bana test yaptirinca sonucunu soyler misin. Merak ettim ☺

Kızlar bugün kontrole gittim degerim 1038 olmuş minicik keseyide gördük ama benim kanamam devam ediyor Dr normal olabilir bu tarz şeyler dedi ama benim içim raht değil...
Benim gibi bir durum yasayaniniz varmii..

Kızlar bugün kontrole gittim degerim 1038 olmuş minicik keseyide gördük ama benim kanamam devam ediyor Dr normal olabilir bu tarz şeyler dedi ama benim içim raht değil...
Benim gibi bir durum yasayaniniz varmii..
sen sadece dr un dediğini düşün gerisiyle kafanı yorma stress hormonunu boşu boşuna yükseltme..Ne güzel Allah mutlu Mesut kucağınızıa almayı nasip etsin hepimize de nasip etsi inşallah

Bakalim nasip artik. Rabbim sizinkilerin saglikli dogum haberini almayi nasip etsin ☺ aminnnn
Canim bu ne karamsarlık. Anliyorum beklentini dusuk tutuyosun ama emin degilsin daha. Sen gununu bekle 12. Gunde yaptir. 3. Gun embriyosu icin 6. Gun erken. Benim 5. Gundu 7. Gunde cikti .

Canim bu ne karamsarlık. Anliyorum beklentini dusuk tutuyosun ama emin degilsin daha. Sen gununu bekle 12. Gunde yaptir. 3. Gun embriyosu icin 6. Gun erken. Benim 5. Gundu 7. Gunde cikti .
Canim veklentiyi dusuk tutmak adina degil inan. Sadece umdidim kirildi hatta yok oldu. Nasil anlatsam. Yok oldugunu hissediyorum. Yine nasip tabiki. Rabbim bilir.

Back