Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

Kizlar merhaba bende ayin 7si 4 gunluk tek embryo transferi oldum. Ayin 16si test tarihim. Ben transferden sonra 2 saat hastanede dinlendikten sonra eve dondum. Amma evde pekte oyle yatak istiraheti imkanim olmadi yani ara ara uzana bildim. Isde yapmadim amma kimse bilmediyi icin daha cok oturdum. Sice sansim ne kadar? Transferden sonra normal hayatina donup gebe kalan varmi?

Zaten sürekli yatak istirahatı önerilmiyor diye biliyorum. İlk günden sonra normal hayatına dönebilirsin dedi bana hemşire. Gezmeye de çıkabilirsin, yemeğini yapabilirsin dedi hatta. Sadece ağır işler, temizlik, yorucu şeyler yapma, ağır kaldırma, uzanma dedi. Yani dikkat etmişsin neticede, o yüzden endişelenme derim. Sonucu kısmet hepimiz için...

Ben yarım saat yattım transfer sonrası.40 dk ya merkezden çıkmış oldum.ilk gün yattım,oturdum.onun harici diğer günler yatmadım.hatta 4.günümde 2 saatlik otobüs yolculuğu yaptım,evime döndüm.evde yemek de yaptım yani.sadece iş yapmadım pek.biraz dikkat ettim.Allah nasip ettiyse her türlü olur canım,hiç düşünme bile.

Merhaba arkadaşlar,
Bu arada positiv alan arkadaşlara hayırlı uğurlu olsun allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Bende 14.03 kadar bekliyemicem galiba yarın arayıp erken gelebilirmiyim diye sorucam yurt disinda oldugum ici okadar kolay degil bakalım hayırlısı olsun inşallah dayanamıyorum kan vermem lagzim dua edin lütfen inşallah bebegim tutunmustur

Merhaba, tabiki de tutunmuştur annesine Allah’ın izniyle Hiç acele etmeyin ben kahverengi lekelenme sebebiyle çok erken test verdim ve değer sınırda olunca boşu boşuna stres oldum. Ondan sonra her 2 günde bir kan veriyorum yarın 4. kez vericem asıl regl gecikmem de yarın zaten. Bence tarihinizi keyifle bekleyin dışarı çıkın, parka gidin biraz kendiniz için mağaza dolaşın bütçeniz el veriyorsa 1-2 birşey alın normal hayatınıza devam edin test gününüze kadar ve 14 ünde güzel haberlerle gelin inşallah

Merhaba,
Hastanede yalnızca 1 saat dinlendim. Daha sonra Ankara’nın berbat yollarında paldır küldür 50 dk lık bir süreçte eve geldim. O gün oturdum, uzandım, evin içinde yürüdüm ertesi gün hemen dışarı attım kendimi Yoksa günler geçmeyecekti. Tüm gün annemlerde genelde oturarak minik yeğenimle oynayarak geçirdim. Ertesi gün resmi bir iş için biraz koşturdum ve günün geri kalanında yine annemlerdeydim ve yeğenim 3-4 saat kafayı bana sardırdı onunla oynadık. Burdan sonrasındaysa tamamen günlük yaşamıma döndüm. Sadece ev temizliği yapmadım ama günlük yapmam gereken işlerin hepsini yaptım. Çok şükür pozitif Bebek sağlıklı ise Allah’ın izniyle kucağımıza alırız inşallah Çok takılmayın. Annelik keşkelerle dolu bir süreç ne yaparsanız yapın keşkeler olacaktır. Ama nasip şaşmaz Güzel haberlerinizi bekliyorum

Insallah dedigin gibidir.Öyle kolay olsa dışarı da çıkamıyorum hastayım diye rapor aldım iş yerinden iş yerim yakın bize beni görürler diye korku var eve hapis olmussum kafayı yicem kurban oldugum allahım nasip eder hayırlısıyla inşallah hepimize

Bende 7 Mart’ta transfer oldum , 18 Mart test tarihim .bugun 3.5 saatlik bir yolculuk yaptım biraz içime kurt düştü ama bakalım hayırlısı . Ben progestan iğneden dolayı biraz zorlanıyorum zaten günlük hayatıma bile devam etmekten . İnşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız

Canım bir şey olmaz boşuna kafana takma stres yapma. Progestan’ı ben fitil olarak kullanıyorum. İğne çok zorluyorsa bir sor istersen doktoruna. Gerçi bir bildiği vardır da iğne olarak vermiştir ama sormakta yarar var gene de...

Zaten iki tane vurulabildim sabah akşam crinone jel ile devam ediyorum onun yerine . Ben her seferinde böyle oluyorum, bunun agrısı ancak bir haftaya geçer

Protestan iğne ağrı mı yaptı canım sana? Ben sabah jel, akşam iğne kullanıyorum. İğne yerlerim biraz acıyor. Düğmeli pantolonlarımı giyemiyorum ama aşırı zorlanmadım. Seni çok etkilemiş demek.

Merhaba canım tekrar. Tesekkuler cavbən için içim cok rahatladı. Sende kaç gün embryosuydu? Ve kaçıncı günde öğrendin? İnsallah bebegini saglikla kucagına alırSın

Merhaba canım tekrar. Tesekkuler cavbən için içim cok rahatladı. Sende kaç gün embryosuydu? Ve kaçıncı günde öğrendin? İnsallah bebegini saglikla kucagına alırSın
İnşallah canım
5 inci Gün embriyosuydu
7.Gün öğrenmem gerekti. (6. Gün akşamı ve 7. Gün öğlene doğru kahverengi lekelenmem oldu.) Tüp bebek merkezimi aradım beta hcg yi hemen takibe aldılar. Ama normal test gününü beklemek gerçekten en doğrusu. Biz mesela ‘hamileyim’ sürprizi yaşayamadık hemşire sınırda bir değer takibe alalım diyince öyle bir süreç başladı.
9.Gün 58
11.Gün 114 çıktı.
Şimdi 13. Gün birazdan yine yollara düşüyorum asıl regl gecikme tarihim de bugün. Güzel bir değerle sağlıkla dönerim inşallah
Yaptıklarına gerçekten takılma normal hayatına dön ama her şeyi daha sakin daha yavaş yap. Test sonucuna kadar çok ağır kaldırma yeterli. Rabbim ol derse olacak hepimizinki

Tebrik ederim canım güzel haberleriniz bekliyoruz yeni kan sonucunu alınca bizede haber ver

Bende 14. Gun kanimi sağlık ocağına verdim yarın çıkar dediler ama daha erken çıkma ihtimali var mı tecrübeli olan var mı aranızda ben sağlık ocağına ilk defa verdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…