Transfer sonrası sonuç bekleyenler ve tüp bebek ile pozitif sonuç almış anne ve anne adayları yardımınız gerekli..

Kizlar
size sozum vardi hemen ellerim titreyerek size binlerce duayla ileteyimm
hamileyim
Rabbimmm
tamamini saglicakla nasip ederse insaAllah
.....
sakin umudunuzu yitirmeyin siz de bana soz verin olur mu😍🤗

Allah tamamina erdirsin canim🙏🙏🙏🙏 Cok sevindim darisi bizim basimiza 💕MaaşAllah subhanAllah barekAllah ❤

İlaclarini vitaminlerini düzenli kullan o 12 gün gecmek bilmez cok iyi bilirim
Sürekli yatip kendini strese sokma ben transferin 3.günü gunluk yemek makina bosaltma sonraki gunlerde camasir as utule islerine döndüm hakkinda hayirlisi insallah pozitif haberlerini bekliyoruz canim
Teşekkür ederim inşallah. Sizin de hayırlı olsun hamileliginiz, tamamına ersin inşallah.

Kizlar
size sozum vardi hemen ellerim titreyerek size binlerce duayla ileteyimm
hamileyim
Rabbimmm
tamamini saglicakla nasip ederse insaAllah
.....
sakin umudunuzu yitirmeyin siz de bana soz verin olur mu😍🤗
Ayyy canım çok mutlu oldum hayırlı uğurlu olsun. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 😍🤗

Kızlar benim transferim 03.10.2019-perşembe yapıldı.15.10.2019-salı test tarihim.2 adet 8 hücreli taze 3. gün embriyosu transferi yapıldı.Bugün 4. günüm sanki hastalanacak gibi kasıklarımda ve belimde ağrı var.inşallah hamileyimdir.Nolur dualarınızı esirgemeyin...

Kızlar merhaba bugün transferimin 9. Günü dayanamayıp test yaptım 82.4 çıktı sonuç pozitif çok şükür daha 3 gün var 12. Güne o güne kadar değer düşer mi sizce şimdide onun korkusu başladı hey allah

Kizlar bugün 8. günüm ve dayanamayıp kan testi yaptırdım.Ve sonuç pozitif.Rabbim isteyen herkese nasip etsin🤲
Sonucun kaç canım
Kızlar merhaba bugün transferimin 9. Günü dayanamayıp test yaptım 82.4 çıktı sonuç pozitif çok şükür daha 3 gün var 12. Güne o güne kadar değer düşer mi sizce şimdide onun korkusu başladı hey allah

X