• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer sonrası sonuç bekleyenler ve tüp bebek ile pozitif sonuç almış anne ve anne adayları yardımınız gerekli..

Hanımlar benim 3.gün embriyosu. Transferin 8.günü normal idrar testi yaptım öğlen saatlerinde negatif erken mi yaptım sizce kanda da negatif çıkar

Hanımlar benim 3.gün embriyosu. Transferin 8.günü normal idrar testi yaptım öğlen saatlerinde negatif erken mi yaptım sizce kanda da negatif çıkar
Benimde 8.günüm dün idrar yaptım negatif çıktı bugün kan verdim ama sonuç daha belli değil belli olunca sizede yazarım ama idrarda çıkmaması normalmiş çok erken daha

Merhaba hanımlar pazartesi transferim oldu hiç bir belirtim yok transfer öncesiyle durumum aynı bu normalmi pozitif alan arkadaşlar

arkadasım 6.gününde test yaptırdı 80 cıktı 7. Günü test yaptırdı 50 cıktı , iki tane embriyo transfer edilmişti kimyasal gebelik mi sizce bir de iki eöbiryo damı düşmüş olacak

arkadasım 6.gününde test yaptırdı 80 cıktı 7. Günü test yaptırdı 50 cıktı , iki tane embriyo transfer edilmişti kimyasal gebelik mi sizce bir de iki eöbiryo damı düşmüş olacak
Canim belkide ilki ikizdi simdi biri kaldi diye oyle oldu bence surekli kan testi yaptirmasin hem iki gun arayla yapilmasi gerektigini soyluyo doktorlar

Sagolasın canım inşaallah öyledir
Bide farkli labaratuarlar sonuc fsrkli ola bilir sonucta 0 cikmamisya kendini uzup stress yapmasin bebek varsade gider bu stresle biliyorum cok zor ama kafasini dagitmaya calissin sonucta iki gun sonra tekrar yaptirib gercegi gorucek

Bide farkli labaratuarlar sonuc fsrkli ola bilir sonucta 0 cikmamisya kendini uzup stress yapmasin bebek varsade gider bu stresle biliyorum cok zor ama kafasini dagitmaya calissin sonucta iki gun sonra tekrar yaptirib gercegi gorucek
Devlette sabah yaptırdı 60 cıktı , özele gitti orada 43 e düşmüştü aksam

Back