• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer sonrası sonuç bekleyenler ve tüp bebek ile pozitif sonuç almış anne ve anne adayları yardımınız gerekli..

Merhaba bende 3 gündür test yapıyorum negatif yarın 10.gün kanda baktırıcam negatif çıkacak.bu kesin..bugün igneleri yaptırmadım..vücut belirtilerimde tutmadı diyor çünkü..daha önce 2 pozitif gördüm ve ikisindede hemen iştahım açılmış gögüslerim şişmişti nezamanki kimyasal olup beta değerim düştü şişkinliğim indi iştahım nornale döndü..şimdi bundada hiç belirti yok testler negatif diyo.yarın kandada göreyim ilaçları bırakayım en azından..rabbim nasip etmedi yine..olacak olsa ne yaparsan yap tutuyo olmayacaksa hiç bişey fayda etmiyo..rabbim evlat isteyenherkese nasip etsin inşallah..
kanda baktırmadan moralinizi bozmayın idrara geç çıkıyor

Merhaba bende 3 gündür test yapıyorum negatif yarın 10.gün kanda baktırıcam negatif çıkacak.bu kesin..bugün igneleri yaptırmadım..vücut belirtilerimde tutmadı diyor çünkü..daha önce 2 pozitif gördüm ve ikisindede hemen iştahım açılmış gögüslerim şişmişti nezamanki kimyasal olup beta değerim düştü şişkinliğim indi iştahım nornale döndü..şimdi bundada hiç belirti yok testler negatif diyo.yarın kandada göreyim ilaçları bırakayım en azından..rabbim nasip etmedi yine..olacak olsa ne yaparsan yap tutuyo olmayacaksa hiç bişey fayda etmiyo..rabbim evlat isteyenherkese nasip etsin inşallah..
Baktırdınızmı beta hcg merak ediyorum🤗

en stresli dönem bekleyiş dönemi zaten yeni tedavinizle güzel embryolar çıkar inşallah sonra bir daha baktırdınız mı kana
Bugün tedavi olduğum hastaneye gittim ama tekrar kan almaya gerek duymadılar. Zaten hastaneden çıkmadan regl oldum. Önümüzdeki ay adetimde tekrar başlıyoruz. Dr hanım bana çam balı,arı sütü,arı poleni olan bir karışım önerdi faydası oluyor diye

7inci denemeydı şükür 7incide pozitifi aldım hiçbir sorun olmadıgı halde tutmuyordu doktorumu degiştirdim ilk denemede bahçecide aldımsonucu

Back