Transfer sonrası sonuç bekleyenler ve tüp bebek ile pozitif sonuç almış anne ve anne adayları yardımınız gerekli..

Kizlar rabbim herkese saglikli hayirli evlatlar versin bizde tüp bebekle pozitifi aldik rabbim sonsuz sukurler olsun belirtileri adet belirtisinden hic bi farkli yoktu 7 gun boyunca kasik bel agrisindan öldüm resmen dayanamadim 7. gün kan verdim 93 cikmisti bi gun durup tekrarladim 240 cikti
erken yapipta cikmayanlarda var ama kesinlikle dr dedigi gune kadar ilaclarinizi almaya devam edin yinede
Dualarim anne olmak isteyen herkes icin rabbim herkese nasip etsin insallah:anneadayı::KK200::emir_bebek:

Kizlar ilk transferim 3cy tup bebek denemem negativ olmustu,3 gun en iyi kaliteli 4 embrion konmustu kesinlikle tutar diye bakiyorduk, ilk iki uc gun hafif sancmalar olmustu kesin tutdu dedim hci dus almadim kan verecegim gun hafiften dus almistin surekli yatmadm ama cok dikkat ediyordum bi akrabamin cocygu uyuklarken hafiften arkadan bana vurdu cok feci korkmustum o aksami baya bi bel agrim oldu belkide tutmustu o olaysan dolayi gitdi belkide hic tutunmamislardi bilemeyiz ki bu arada ogle bel agrisi iki kez daha olmustu belki onda da tutnnak istemis tutunamamisti hic test yapmadm kan testyle ogrendim yani demen o ki belirti olup ya olmamawi negativ ve ya pozitiv olucak anlamina kesnlkle gelmiyo

Selam arkadaşlar bişey sorcam sizlere progestan ve oksapar iğneleri kullanıyormusun yan etkileri neler ben iğnedenmi bilmiyorum 15 gündür kullanıyorum ama çok ağır geliyor halsizlik bulantı sersemlik kendimi hiç iyi hissetmiyorum 😞

Teşekkür ederim cevabınız için günde 2 tane progestan 1 tanede göbekten yapılan kullanıyorum ama çok ağır geliyor
canim benim ki jel proges ilaci ve estrofem ( yani gunde 4 òstrojen hormonu takviyesi )ve dgrleri
igne olmamalarina ragmen midem allak bullak oldu
kafalari dòndürūyor bazan ki normal hormon😌
bir deestrofemi cok net farkediyorum ki goguslerde aci yapiyor yanlari altlari.
ama bunlar yumurta olusturken ki ignelerin o tedavinin yaninda ne ki diyorum pozitif yònü gormeye calisiyorum🤗
bir de ben malesef cok az su icerim iste bu asamada hem bu yan etkilerden arinmak hem de bebislere iyi geldigi icin onu azami yapmaya calistim👐
sifalar arkadasim bu sizilari unuttursun insallah yavru/larin🤗

Allah razı olsun arkadaşım tavsiyelerin için bana sanki bu daha zor geliyor yada diğerini unuttuğum içindir bol su doğru söylüyorsun hayırlısıyla bi haftasonu gelse emeklerimin boşuna gitmediğini bilsem bu kadar canım acımaz umursamam inş☺️🤲

Merhaba. Transferin 7. günü : 122
10. günü : 233
12. günü : 360 çıktı değerim. Tüp bebek hemşiresi 10 gün sonrası için randevu verdi keseye bakacaklarmis. Sizce değerlerim iyi mi ? Böyle küçük küçük ilerleyip sağlıklı gebelik haberi alan arkadaşlar var mı ? Etraftan değerlerin yavaş ilerliyor diyip korkutanlar var. :KK43:

Teşekkür ederim cevabınız için günde 2 tane progestan 1 tanede göbekten yapılan kullanıyorum ama çok ağır geliyor
Bende kullandm hele o oksapar zehir sanki acısı tarif edilmez. Biraz ağır ilaçlar kan sulandırıcı oksapar. Ama dayanmanz lazm test gününe kadar çok stres yapmayın geçer inşallah olumlu sonuçlanr

Transfer sonucu 6. Gün kan değeri 80 çıktı , idararda silik çizgi cıktı arkadaşımın bu sürede bu değer yüksek mi sizce ? Kimyasal gebelik felan olabilir mi

Kizlar rabbim herkese saglikli hayirli evlatlar versin bizde tüp bebekle pozitifi aldik rabbim sonsuz sukurler olsun belirtileri adet belirtisinden hic bi farkli yoktu 7 gun boyunca kasik bel agrisindan öldüm resmen dayanamadim 7. gün kan verdim 93 cikmisti bi gun durup tekrarladim 240 cikti
erken yapipta cikmayanlarda var ama kesinlikle dr dedigi gune kadar ilaclarinizi almaya devam edin yinede
Dualarim anne olmak isteyen herkes icin rabbim herkese nasip etsin insallah:anneadayı::KK200::emir_bebek:
Arkadasımında 6. Günü 80 cıktı normal mi sizce? Hayırlısıyla büyütürsünüz bebeğinizin insaallah

Merhaba. Transferin 7. günü : 122
10. günü : 233
12. günü : 360 çıktı değerim. Tüp bebek hemşiresi 10 gün sonrası için randevu verdi keseye bakacaklarmis. Sizce değerlerim iyi mi ? Böyle küçük küçük ilerleyip sağlıklı gebelik haberi alan arkadaşlar var mı ? Etraftan değerlerin yavaş ilerliyor diyip korkutanlar var. :KK43:
Koca bir MaSALLAH
ne guzel buyuyorlar annesi tam aksine😍
vesveseyle cocugu uzmeyeceksin yok yere degil miii
bu lutuf sevinci sakin bu sekilde gecirme derim👐🤗
Hersey Mevladan

X