Koyu renkli yumurta meselesi ile ilgili de embriyologdan bilgi aldım. İhtiyacı olan biri olursa işine yarasın diye yazıyorum. Çikolata kisti varsa bundan olabiliyormuş. Eğer yoksa ,ki benim yok, yumurtanın özelliği ile ilgili olabilirmiş ya da en güçlü ihtimal hücre stresinden kaynaklıymış. Buna ilaçlar ya da süreç stresi sebep olabilirmiş. Benim durumum için embriyolar hala iyi kalitede ve bölünmeye devam ediyor dolayısıyla kendilerini kanıtlayan yumurtalar oldular bu duruma rağmen dendi. Ben şansı çok yüksek görülen ve hiçbir sorunu bulunamayan biri olarak stresimle kendime en büyük kötülüğü yaptım. Siz yapmayın arkadaşlarım. Tıkayın kulaklarınızı. Duymayın, görmeyin kimseyi. Rabbim gönlünüze düşeni karnınıza da düşürecek. İnşallahh
Stres en büyük düşmanımız ben pozitif transferimde çok rahattım negatiflerde çok gergindim insan kendine yapıyor gerçekten. Olumlu ilerlemesine çok sevindim hayırlı olsun
Çok erken kan testi yaptırmışsın tutmuş pozitif hayırlı olsun ama kan testi gününü bekle bence, beklerken gebelik testindeki koyulaşmayı takip edebilirsin. Erken gebelik testine de gerek yok, kaset testler de sonuç veriyor. Ben 40 tl ye artımedin kaset testleriyle takip etmiştim
Çok erken kan testi yaptırmışsın tutmuş pozitif hayırlı olsun ama kan testi gününü bekle bence, beklerken gebelik testindeki koyulaşmayı takip edebilirsin. Erken gebelik testine de gerek yok, kaset testler de sonuç veriyor. Ben 40 tl ye artımedin kaset testleriyle takip etmiştim
Bugün 5. Gün bir tane 4AA kalite blastosist, bir tane Early Blastosist ( Erken Blastosist) bu arada bununla ilgili forumda pek bir şey göremedim. Bilgisi olan var mı? İki tane de 4CC kavite embriyom dondurulmuş.
Çok üzgünüm ama olmuyor benim geçen ay transferinde aynısını yaşadım doktorum ilaçları bırakırdı 3 gün sonra adet oldum. Şuan yeni transferimin 6. Günü ve erken gebelik testi negatif çıktı sanırım yine tutmadı