• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer sonrası kabız oldum

Kivirbas95

Nirvana
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2007
1.043
1.514
658
İstanbul
Merhaba kızlar, bugün transferimin 2. Günü ve ben kabız oldum. Lütfen bana birşey önerin ıkınmak istemiyorum diye dakikalarca tuvalette öylece oturuyorum. Ne yapabilirim? Doktorunuzun bu durum için önerdiği ilaç vs var mıydı?

Duphalac surup vermisti bana drum ama siz yinede kendi hemşirenize sorun mutlaka
Her sabah ac karnına bir adet gün kurusu kayısısı tüketin. Zeytinyağı tuketin ve bol su icin. Lifli meyve sebze tuketin. Gün icinde saat bası ufak yuruyusler yapın ki hem rahime kan akışı olsun hemde bağırsaklar calıssın. İns guzel sonuclar alırsınız.

Duphalac surup vermisti bana drum ama siz yinede kendi hemşirenize sorun mutlaka
Her sabah ac karnına bir adet gün kurusu kayısısı tüketin. Zeytinyağı tuketin ve bol su icin. Lifli meyve sebze tuketin. Gün icinde saat bası ufak yuruyusler yapın ki hem rahime kan akışı olsun hemde bağırsaklar calıssın. İns guzel sonuclar alırsınız.
Çok teşekkür ederim ❤️

Merhaba doktorunuza danışarak dubhalac şurup alabilirsiniz. Sabahları aç karna iki adet kayısı ve üzerine bir bardak ılık su içerseniz biraz daha rahat edersiniz 🩷🩵

Merhaba kızlar, bugün transferimin 2. Günü ve ben kabız oldum. Lütfen bana birşey önerin ıkınmak istemiyorum diye dakikalarca tuvalette öylece oturuyorum. Ne yapabilirim? Doktorunuzun bu durum için önerdiği ilaç vs var mıydı?
Kabız için en iyi yöntem kayısı suyu içmek ve kayısıyı normal tüketmek kayısıyı bir bardak sıcak suyun icjne atın sonra suyunu için bı kaç gün tekrarlayın çok iyi gelecektir

Kabızlık için çok dikkat etmelisin doktorum banada duphalac şurup yazmıştı kefir probiyotik kullan

Back