Transfer sonrası fiziksel değişimler

Sonsuzevren

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2020
15
10
1
40
Merhabalar. Ben transfer sonrası ağrılardan yoruldum artık. Hergun ağrılarım var. Elbetteki onca ağır ilaç iğne kullanıyorum ağrı olabilir lakin bu kadar mı ağrı olur. Özellikle geceleri daha fena geçiyor. Böylesine ağrı yaşayan var mı ? Yüzümde az da olsa sivilce çıktı.sicak basmalari, meme hassasiyeti, sık idrara çıkma , ağız kuruluğu halsizlik. Ama herşeye tamam da şu karın ağrım artık çok fazla. Bu normal mi? Var mı yaşayan bu durumu?

transferden sonra kac gun gectı. kasıl bel agrısı olması dogal. karın agrısı agız kurulugu baska bısıyden olabılır dıye dusundum

transferden sonra kac gun gectı. kasıl bel agrısı olması dogal. karın agrısı agız kurulugu baska bısıyden olabılır dıye dusundum
16 Eylül de yapıldı. 28 eylülde BHCG bakılacak. Hâlâ adet olacakmışım gibi ağrılarım var. Ilk üç beş gün kasık ile beraber seyrediyordu. Şuan tam rahim hizası ağrıyor. Inşallah dirilleeden dolayo bir enfeksiyon veya mantar olmamıştır. Çok titiz kullanıyorum dirilleri gerçi.

bol bol su ıcmenı onerıyorum. akıntıyla bellı eder mantar. enfeksıyon da ıdrar yolunda hıssedersın sorunu. halsızlık falan olur ılla o kadar degısım baslıyo vucutta. hem embrıyo tutunurken karnının alt tarafında agrı da hısıedılebılıyor. herkes bı sey hısetmez belkı ama bız kendımızı cok dınledıgımızden anlıyo olabılırız. rabbım yuzunu guldursun hayırlı haber alırsın ınsallah 3 gun sonra

Evet olumlu ama hala çok ağrılarım var ve 15 dk ayakta dursam içimden birşey kopacak gibi oluyorum. Düşük riskini hicbir zaman unutmamalıyız. Ona göre hareket etmeliyiz. Bizim düşmanımız yer çekimi .

Merhaba benim de sizin gibi çok ağrım var. Adet tarihiniz neydi? Acaba adet olma tarihinize mi denk geldi? Bir de beta hcgniz kaç çıktı?

Bugün 9 günüm yeni hafifledi sürekli adet öncesi ağrım vardi. Ne güzel olumlu sonuç olmuş hayırlı olsun

Hayırlı olsun canım ama sürekli olumsuz düşünme bundan sonrası için sağlıklı beslen pozitif düşün inşallah seninle kalacaktır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…