- Konu Sahibi bahtsizdomates
-
5.gun embriyosu transferi yapildi 9
Gunu dayanamayip erken gebelik testi yaptim ve sonuç negatif moralim baya bozuldu boyle durumla karsilasip kanda pozitif sonuç alan varmi umut verin bana cok moralim bozuk.
Hayırlı geceler öncelikle bu süreçte herkesim dediği gibi sakinlik çok önemli. Evet biliyorum çok acılı , çok gergin bir süreç bu ama bu süreçte gerçekten vücudu biraz olsun rahat bırakmak ve hakka tamamen teslim olmak gerek. Negatif çıksa da yeniden deneme şansımız oldukça umut var demektir. 8 senelik evliyim ve 3 düşük yaptım. İşki aşılamadan olmaydı. Diğer iki aşılamam yumurta büyümesini için yapılamamıştı bile. 2 sene ara verdim ve bende bu zorlu sürece başladım. Bütün iğneler kontroller acılar ağrılar yetmiyormuş gibi birde risklerim çıktı ama çok şükür atlattım. Şuan transferimin 9. Günü. Hiç merak ettiğim için değil tamamen elimde negatif çubuk test olmasını istediğim için ne kadar eminsem artık nr kadar negatif görmeye alışmışsam çubuk test yaptım. Dedim ki bütün iğnelerimi sakladım anısı kalsın ilerde bebeğime göstericem diye. Testi yaptım koydum İnan ki bakmadım bile en son iğne poşetine koymak için elime aldığımda çift çizgi olduğunu gördüm bubkarın hepsi neredeyse 5-10 dk içinde oldu ve ben şok5.gun embriyosu transferi yapildi 9
Gunu dayanamayip erken gebelik testi yaptim ve sonuç negatif moralim baya bozuldu boyle durumla karsilasip kanda pozitif sonuç alan varmi umut verin bana cok moralim bozuk.
merhaba. yazilali epey olmus ama kan sonucun farkli cikti mi merak ettim. bende 15 haziranda 3.gun 2 tane dondurulmus transferi yapildi. dun yani 7.gun dayanamayip erken gebelik testi yaptim oglen saatlerinde ve negatifi gordum ve moralim bitti. ilaclarimi bile kullanmak istemiyorum bosu bosuna icmeyim diyorum. bende ankaradayim ve dedigine sonuna kadar katiliyorum. ben ozelde yaptirdim ve dr kaliteyle ilgili net konusmayip gayet iyi deyip gecistirdi bana gore. ve dedigi şu tutarsa kaliteli tutmazsa kalitesiz diyor. şaka gibi. ve bizde eşimle umut yoksa transfer olmak istemiyoruz aslina ama onlarda bizi yoluncak kaz gibi goruyorlar. benimde dr'lara inancim bitti hepsi ticarethane mantigiyla yol aliyorlar. benim yasim 36. ilk denememiz 11 nisandaydi bunlar dondurulmustu. acikcasi bir daha denermiyim pek sanmiyorum. 20 bine yakin bir para odedik ozel sagligim olmasina ragmen ve devletten rapor( ilaclar icin) cikmasina ragmen. cektigim bedensel ve ruhsal acilarda cabasi. sizin sonucu gercekten cok merak ettim yazarsaniz sevinirim.5.gun embriyosu transferi yapildi 9
Malesef negatif cikti ve doktorum cok ümit vermişti bu dalda uzman baska doktora gösterdim malesef kaliteli embriyo yokmuş kolestrol ve şeker yüksek olduğundan embriyonun kaliteli olması imkansizmis su anda yeni bir tedavi sürecine basladimmerhaba. yazilali epey olmus ama kan sonucun farkli cikti mi merak ettim. bende 15 haziranda 3.gun 2 tane dondurulmus transferi yapildi. dun yani 7.gun dayanamayip erken gebelik testi yaptim oglen saatlerinde ve negatifi gordum ve moralim bitti. ilaclarimi bile kullanmak istemiyorum bosu bosuna icmeyim diyorum. bende ankaradayim ve dedigine sonuna kadar katiliyorum. ben ozelde yaptirdim ve dr kaliteyle ilgili net konusmayip gayet iyi deyip gecistirdi bana gore. ve dedigi şu tutarsa kaliteli tutmazsa kalitesiz diyor. şaka gibi. ve bizde eşimle umut yoksa transfer olmak istemiyoruz aslina ama onlarda bizi yoluncak kaz gibi goruyorlar. benimde dr'lara inancim bitti hepsi ticarethane mantigiyla yol aliyorlar. benim yasim 36. ilk denememiz 11 nisandaydi bunlar dondurulmustu. acikcasi bir daha denermiyim pek sanmiyorum. 20 bine yakin bir para odedik ozel sagligim olmasina ragmen ve devletten rapor( ilaclar icin) cikmasina ragmen. cektigim bedensel ve ruhsal acilarda cabasi. sizin sonucu gercekten cok merak ettim yazarsaniz sevinirim.
hayirlisi olsun hepimiz icinMalesef negatif cikti ve doktorum cok ümit vermişti bu dalda uzman baska doktora gösterdim malesef kaliteli embriyo yokmuş kolestrol ve şeker yüksek olduğundan embriyonun kaliteli olması imkansizmis su anda yeni bir tedavi sürecine basladim
Sizin sonuç ne peki?merhaba. yazilali epey olmus ama kan sonucun farkli cikti mi merak ettim. bende 15 haziranda 3.gun 2 tane dondurulmus transferi yapildi. dun yani 7.gun dayanamayip erken gebelik testi yaptim oglen saatlerinde ve negatifi gordum ve moralim bitti. ilaclarimi bile kullanmak istemiyorum bosu bosuna icmeyim diyorum. bende ankaradayim ve dedigine sonuna kadar katiliyorum. ben ozelde yaptirdim ve dr kaliteyle ilgili net konusmayip gayet iyi deyip gecistirdi bana gore. ve dedigi şu tutarsa kaliteli tutmazsa kalitesiz diyor. şaka gibi. ve bizde eşimle umut yoksa transfer olmak istemiyoruz aslina ama onlarda bizi yoluncak kaz gibi goruyorlar. benimde dr'lara inancim bitti hepsi ticarethane mantigiyla yol aliyorlar. benim yasim 36. ilk denememiz 11 nisandaydi bunlar dondurulmustu. acikcasi bir daha denermiyim pek sanmiyorum. 20 bine yakin bir para odedik ozel sagligim olmasina ragmen ve devletten rapor( ilaclar icin) cikmasina ragmen. cektigim bedensel ve ruhsal acilarda cabasi. sizin sonucu gercekte
pazar gunu kan verecegim.Sizin sonuç ne peki?
Ben bir sey soracagim ilk defa boyle bir sey basıma geldi basarisiz tup bebek tedavisi sonucu adet olduktan 10 gün sonra kahverengi akinti geldi doktoruma ulaşamıyorum boyle bir durumla karşılaştınız mi hic ?merhaba. yazilali epey olmus ama kan sonucun farkli cikti mi merak ettim. bende 15 haziranda 3.gun 2 tane dondurulmus transferi yapildi. dun yani 7.gun dayanamayip erken gebelik testi yaptim oglen saatlerinde ve negatifi gordum ve moralim bitti. ilaclarimi bile kullanmak istemiyorum bosu bosuna icmeyim diyorum. bende ankaradayim ve dedigine sonuna kadar katiliyorum. ben ozelde yaptirdim ve dr kaliteyle ilgili net konusmayip gayet iyi deyip gecistirdi bana gore. ve dedigi şu tutarsa kaliteli tutmazsa kalitesiz diyor. şaka gibi. ve bizde eşimle umut yoksa transfer olmak istemiyoruz aslina ama onlarda bizi yoluncak kaz gibi goruyorlar. benimde dr'lara inancim bitti hepsi ticarethane mantigiyla yol aliyorlar. benim yasim 36. ilk denememiz 11 nisandaydi bunlar dondurulmustu. acikcasi bir daha denermiyim pek sanmiyorum. 20 bine yakin bir para odedik ozel sagligim olmasina ragmen ve devletten rapor( ilaclar icin) cikmasina ragmen. cektigim bedensel ve ruhsal acilarda cabasi. sizin sonucu gercekten cok merak ettim yazarsaniz sevinirim.
pazar gunu kan verecegim.
ben hic bu sekilde bir durum yasamadim. regli sonrasi kalan kan gelmis olabilir belkide ama doktora ulasman en dogrusu olacaktir. cok gecmis olsun.Ben bir sey soracagim ilk defa boyle bir sey basıma geldi basarisiz tup bebek tedavisi sonucu adet olduktan 10 gün sonra kahverengi akinti geldi doktoruma ulaşamıyorum boyle bir durumla karşılaştınız mi hic ?
Doktora ulaştım normal dedi tekrarlarsa bildir dedi tekrarlamadiben hic bu sekilde bir durum yasamadim. regli sonrasi kalan kan gelmis olabilir belkide ama doktora ulasman en dogrusu olacaktir. cok gecmis olsun.
Bende de pco hariç hiç bir sorun yoktu süper embrio süper transfer süper denildi sonuç bugün 5.3 negatif sonuç kağıdı elimdeYumurta kalitesi dusuyorsa neden transfer yapiyorlar doktorlar anlamiyorum histereskopi oldum,hsg oldum hani rahim ile ilgili bir problem yok sukur su anda ama 5.gun embriyosu denildi en kaliteli denildi umut ettik sonuç negatif ikinciue guvenim kalmadi ki siz kac deneme yaptiniz bir daha ne zaman yapmayi dusunuyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?