- 5 Aralık 2018
- 148
- 56
- 28
- 38
çok sevindim canım, rabbim tamamına erdirsin inş. darısı da bizim başımıza olsun inşSonucum pozitif canim cok şükür 85 cikti
Bugün tekrar kan vermeye gidecem insallah katlamıştır
Rabbim sizede en kisa zamanda nasip eder insallah
amin canım aminPozitif ben gördüm:)))) darısı bize
Kese görmek için çağırıyodurKızlar benim de bugün itibariyle kan testim 1090 çıktı ama dr hiç kontrol etmedi iki hafta sonra gel dedi normal mi ?
Kacinci günün canım bugünKızlar benim de bugün itibariyle kan testim 1090 çıktı ama dr hiç kontrol etmedi iki hafta sonra gel dedi normal mi ?
hayırlı olsun canım, rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşKızlar benim de bugün itibariyle kan testim 1090 çıktı ama dr hiç kontrol etmedi iki hafta sonra gel dedi normal mi ?
Maşallah ne güzel arttmış değerin bence değerin iyi arttıgını görünce direk keseyi görmek için çağırmıştır canım hatta kalp atışı içinKızlar benim de bugün itibariyle kan testim 1090 çıktı ama dr hiç kontrol etmedi iki hafta sonra gel dedi normal mi ?
13.günüm cnmKacinci günün canım bugün
Muhtemel öyle ama bugün öyle bir kasık ağrım olduki uzanıyordum yerimden kalakamaadım gaz sıkışmasımı ne anlamadım dr sordum normal tutunma diyor hala korkuyorum mahvetti 1 saattir ağrı beniMaşallah ne güzel arttmış değerin bence değerin iyi arttıgını görünce direk keseyi görmek için çağırmıştır canım hatta kalp atışı için
11. Günde kan testi yapmışmıydın canmMuhtemel öyle ama bugün öyle bir kasık ağrım olduki uzanıyordum yerimden kalakamaadım gaz sıkışmasımı ne anlamadım dr sordum normal tutunma diyor hala korkuyorum mahvetti 1 saattir ağrı beni
9.gün yaptım 85 küsür dü bugün 13.günüm bugün yapıldı 1090 çıktı sen ne durumdasın11. Günde kan testi yapmışmıydın canm
Merhaba,9.gün yaptım 85 küsür dü bugün 13.günüm bugün yapıldı 1090 çıktı sen ne durumdasın☺☺
Canım benmde 8. Gün 124 10.gün yani dün 338 çıktı ama hala tedirginim9.gün yaptım 85 küsür dü bugün 13.günüm bugün yapıldı 1090 çıktı sen ne durumdasın
9.gün yaptım 85 küsür dü bugün 13.günüm bugün yapıldı 1090 çıktı sen ne durumdasın
Sanırım kalp atışlarını duyana dek hep tedirgin olacazCanım benmde 8. Gün 124 10.gün yani dün 338 çıktı ama hala tedirginim
Yok tek empriyo konuldu dün dr gayet güzel dedi ama kontrol etmedi umarım dediğin gibi birşey değildir ama 5.gün empriyosu konulduMerhaba,
Kaç embriyo konmuştu size?
Birden fazlaysa ikiz olma ihtimali var. Değeriniz ilkine göre çok yüksek. Mazallah dış gebelik vs olmasın da
Kese için ne zamana çağırdı? Normalde 1500 lü değerlerde alttan görülüyor diye biliyorumYok tek empriyo konuldu dün dr gayet güzel dedi ama kontrol etmedi umarım dediğin gibi birşey değildir ama 5.gün empriyosu konuldu
Cnm walla ben tüp bebek tedavisi gördüğüm merkeze gittim(bahçeci) orada son tahlilimi de görünce çok güzel 2 hafta sonra gel dedi sadece ama ben iki hafta tabi beklemeyecem Cuma günü florance Nightingale de Berman işçi diye bir dr varmış ona randevu aldım gidecem..dış gebelik dedin ama hem ilk değeri mi hem dünki değerimi dr biliyor anormallik olsa çok güzel demezdi diye düşünüyorum birde hergün kan değerinin 2 kat artması gerektiğini biliyorum Cuma kese ye bakar belki bu drKese için ne zamana çağırdı? Normalde 1500 lü değerlerde alttan görülüyor diye biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?