Transfer sonrası çatlatma iğnesi olanlar ??

elifbsraaa1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2024
44
12
3
27
1 şubatta 3.gün embriyom transfer edildi. 6 Şubat Perşembe günü ovitrelle çatlatma iğnesi vuruldum. Betayı arttırıyormuş yalancı pozitif çıkartıyormuş doğru mu kızlar 🥲 Çarşamba günü hayali çizgi çıkmıştı, dün gece test yaptım bu sabahta yaptım net belirgin çizgiler var iğne etkisi bu kadar çok olur mu 🙇🏻‍♀️ Test tarihim 13 Şubat sürekli test mi yapsam bu ovitrelle betası gün gün düşer mi nasıl kontrol edebilirim??

Ovıtrelle yalancı pozitif cıkarır
Test gununuz gelmeden yapmayın yanılmayın

Evet maalesef yaptıktan sonra oturup dank etti kafama bir yerde okumuştum 😩 Benimle aynı durumu yaşayanlar var mı diye merak edip yazmıştım 😞
Ben transfer sonrasi vurmadim henuz transfer olmadim ama asilama tedavimde ovitrelle vurmustum 9. Gune kadar pozitif cikardi sonra silindi

Anladım canım gün gün tekrarladın mı peki testleri ben 2 günde 1 test yapıp koyulaşmayı takip etmek istiyordum 😞
Tekrarladim silindi benimki, ama koyulasacak mi diye takip hep stres yaptim. Belki de bu etkiledi tutmadi
Tavsiyem test gununuze kadar evde test yapmayin, icinizde bir bebek varmis gibi olumlayin pozitif dusunun kan testi gunune kadar, her gun test yapip kendinizi strese sokmayin bence..

Doğru diyorsun ben sabah testi tekrarlamıştım ama tabi akşamki sevincimde kursağımda 🥲 O zaman hiç test yapmayayım 12 tanede test sipariş etmiştim 😄

Doğru diyorsun ben sabah testi tekrarlamıştım ama tabi akşamki sevincimde kursağımda 🥲 O zaman hiç test yapmayayım 12 tanede test sipariş etmiştim 😄
Yapacaksan da kan testinden 1 gun once yap hazirlikli olmak adina 🤣🫠🙏🏻 ama onceden yapma hic stresten baska bisey degil ya gercekten

1 şubatta 3.gün embriyom transfer edildi. 6 Şubat Perşembe günü ovitrelle çatlatma iğnesi vuruldum. Betayı arttırıyormuş yalancı pozitif çıkartıyormuş doğru mu kızlar 🥲 Çarşamba günü hayali çizgi çıkmıştı, dün gece test yaptım bu sabahta yaptım net belirgin çizgiler var iğne etkisi bu kadar çok olur mu 🙇🏻‍♀️ Test tarihim 13 Şubat sürekli test mi yapsam bu ovitrelle betası gün gün düşer mi nasıl kontrol edebilirim??
merhabalar, umarım beklediğiniz gebelik haberini çok yakın zamanda alırsınız ve yavrunuzu kucağınıza sağlıkla alırsınız 🌷 ovitrelle iğnesini uzun zamandır arıyordum ama bulamıyorum acaba siz nerede buldunuz?

merhabalar, umarım beklediğiniz gebelik haberini çok yakın zamanda alırsınız ve yavrunuzu kucağınıza sağlıkla alırsınız 🌷 ovitrelle iğnesini uzun zamandır arıyordum ama bulamıyorum acaba siz nerede buldunuz?
Ben 1 hafta içerisinde 2 tane buldum resmen ve gerçekten bulunması çok zormuş. Benim eczacım, aynı zamanda komşum 🥰 O buldu bir şekilde zar zor ama nasıl buldu bilmiyorum 🤷🏻‍♀️ İzmir’de yaşıyorum sen hangi ildesin

ya ben İstanbul'dayım. 50-60 eczaneye sorduk , başka illere de sorduk ama bulamadık. ben de klomen kullandım sonra ovitrelle kullanmam gerekiyordu ama bulamadım 🥲 o yüzden her yerden bulmaya çalışıyorum

ya ben İstanbul'dayım. 50-60 eczaneye sorduk , başka illere de sorduk ama bulamadık. ben de klomen kullandım sonra ovitrelle kullanmam gerekiyordu ama bulamadım 🥲 o yüzden her yerden bulmaya çalışıyorum
Canım bende bulamıyordum dün akşam büyün nöbetçi eczaneleri aradım birinde buldum hemen gidip aldım

Ist zeynep kamil eczane gulan da var ben 2 adet adim

Back