- 25 Temmuz 2014
- 322
- 501
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nette o kadar çok şey var ki insan okudukça hepsini kendindemevcut hissediyor,bende canınızı sıkmayın,bir gidin doktorunuza inşallah keseyi görün,sakinKızlar merhaba, benim bugün transferimin 16.gunu.
10.gün degerim 197.3
12.gün 569.2
Doktor cuma günü gel keseyi görelim dedi. Transferden beri sol kasigim hep agriyor doktor normal dedi ama korkuyorum bacagima kadar vuruyor ağrı. Bacagim uyusuyor ağrıdan. Nette hep dış gebelik belirtisinde var bu durum moralim bozuldu.
Nette o kadar çok şey var ki insan okudukça hepsini kendindemevcut hissediyor,bende canınızı sıkmayın,bir gidin doktorunuza inşallah keseyi görün,sakin
maşallah çok güzel değerin. :) tüp bebek te dış gebelik çok beklenen bir durum değil. o yüzden sıkma canını.Kızlar merhaba, benim bugün transferimin 16.gunu.
10.gün degerim 197.3
12.gün 569.2
Doktor cuma günü gel keseyi görelim dedi. Transferden beri sol kasigim hep agriyor doktor normal dedi ama korkuyorum bacagima kadar vuruyor ağrı. Bacagim uyusuyor ağrıdan. Nette hep dış gebelik belirtisinde var bu durum moralim bozuldu.
maşallah çok güzel değerin. :) tüp bebek te dış gebelik çok beklenen bir durum değil. o yüzden sıkma canını.
Ama şunu anlayamadım 12. gün b hcg alındıktan 12 gün sonra kese için randevu veriyolardı. Seni erken çağırmamışlar mı?
merhaba gizem1111, sanırım sende novaart hastasısın.. beni de 10 gün sonra çağırdılar keseye, önümüzdeki salı gideceğiz hayırlısıyla.. senin kese görme vaktin ne zaman??maşallah çok güzel değerin. :) tüp bebek te dış gebelik çok beklenen bir durum değil. o yüzden sıkma canını.
Ama şunu anlayamadım 12. gün b hcg alındıktan 12 gün sonra kese için randevu veriyolardı. Seni erken çağırmamışlar mı?
bir sonraki hafta salı tatlım gecen salı 12. gündü. 15 gün en son bakıldı 548 dendi. 12 gün sonraya tarih verdi keseyi görmek için. bugun hafif sancım var . kasıllarım ağrıyo. sen ne durumdasın? en son b hcg kaçtı nezaman bakıldı.merhaba gizem1111, sanırım sende novaart hastasısın.. beni de 10 gün sonra çağırdılar keseye, önümüzdeki salı gideceğiz hayırlısıyla.. senin kese görme vaktin ne zaman??
Ayy çok güzel transferimin 2. Günündeyim Allahım banada göstersin inşallah böyle güzel değer.. Belirtilerin varmıydı csnım ? Kaçıncı gün başladı?benim 6. gün idrarda cıktı
7.gün 127
9.gün 381
sanırım 15.günde 5681 gibi bi değerdi ve o gunde keseyı gördük ama bir tanesini
bır hafta sonra 2. keseyi de gördük.
not olarak sunu demek isterim benim kadar erken yapmayın yanıltıcı olabilir. ben yaptım ama bende ovitrell iğne etkisi yoktu dondurulmuşlarla denemiştik.
Graveyardshift paimtress sizde kaşık ağrısı varmı ben adet olacakmış gibi akinti var çok korkuyorum
benim 6. gün idrarda cıktı
7.gün 127
9.gün 381
sanırım 15.günde 5681 gibi bi değerdi ve o gunde keseyı gördük ama bir tanesini
bır hafta sonra 2. keseyi de gördük.
not olarak sunu demek isterim benim kadar erken yapmayın yanıltıcı olabilir. ben yaptım ama bende ovitrell iğne etkisi yoktu dondurulmuşlarla denemiştik.
Tatlım 17 eylül gibi idrara ben olsam bakardim belki çıkar çıkmaz ise üzülme adet olmadıkça ve kan testi olamadikca ümidinizi yitirme yın 21 eylül de 5. gün emriyosuna göre biraz uzun bir süre bencede ama bi bildikleri vardır elbetMerhaba arkadaslar benimde ilk tup bebek denemm 6 eylulde transferım oldu 5.gun embrysuydu 21 eylul dedıler test gunum ıcın nasıl beklıcem bukadar bıde okudum herkesin test zamanını hıc bukadar uzun gormedım benımkı neden bukadar gec ıstedıkı anlamadm sızce en erken ne zaman ıdrr yaa kanda cıkar
bir sonraki hafta salı tatlım gecen salı 12. gündü. 15 gün en son bakıldı 548 dendi. 12 gün sonraya tarih verdi keseyi görmek için. bugun hafif sancım var . kasıllarım ağrıyo. sen ne durumdasın? en son b hcg kaçtı nezaman bakıldı.
Graveyardshift paimtress sizde kaşık ağrısı varmı ben adet olacakmış gibi akinti var çok korkuyorum
merhaba 01-nisan; araya bayram giriyor ya izinde olabilirler, bu yüzdendir. endişelenme...ben idrar testi hiç yapmadım, sabrettim. kan testini de 12. gün verdirttiler.bence kafanı şu gün mü çıkar bugün mü çıkar diye hiç yorma, zaten elinden gelen herşeyi yapmışsın, dinlenmene bak..Merhaba arkadaslar benimde ilk tup bebek denemm 6 eylulde transferım oldu 5.gun embrysuydu 21 eylul dedıler test gunum ıcın nasıl beklıcem bukadar bıde okudum herkesin test zamanını hıc bukadar uzun gormedım benımkı neden bukadar gec ıstedıkı anlamadm sızce en erken ne zaman ıdrr yaa kanda cıkar
Canım benim transferimde 7 eylülde oldu test günüm 22 eylül..Merhaba arkadaslar benimde ilk tup bebek denemm 6 eylulde transferım oldu 5.gun embrysuydu 21 eylul dedıler test gunum ıcın nasıl beklıcem bukadar bıde okudum herkesin test zamanını hıc bukadar uzun gormedım benımkı neden bukadar gec ıstedıkı anlamadm sızce en erken ne zaman ıdrr yaa kanda cıkar