Âmin canım,öyle tabi.Herşeyden geçiyoruz da işte Çekilen zahmete,eziyete,emeğe üzülüyoruz.5. Denememdi bu.6 kez gebelik yaşadım.
İlk gebeliğim tüp bebekle oldu ikizlerdi ama 7. Haftada kalp atışı alınamadığı için kürtaj oldum.
2.si Kendiğinden oldu ama onunda 8. Haftada kalbi durdu yine kürtaj oldum.
3. Sü Tüpbebekle kimyasal oldu ve iğne ile düşmesi sağlandı.
4.sü Tüpbebekle oldu,12. Haftada kalp atışının durduğunu farkettik ve yine kürtaj.
5. si kendiliğinden oldu ama boş gebelik olduğu anlaşıldı ve bir kürtaj daha geçirdim.
Sonuncusu ise yine kendiğinden oldu ama dış gebelik oldu,iğne ile düşürülmesi sağlandı.
Anlayacağın 7 seneye okadar çok sığdırdıkki.Yinede isyan etmiyoruz tabi.Herşey Allah tan.Beterlerinden korusun Rabbim Ama tabi yorulmadımmı? Tabikide çok ama çok yoruldum,yorulduk.Okadar tedavi,kürtaj ....
Herşeyi bakıldı.Histereskopi,rahim filmi,bir Yığın test yapıldı Tek bulunan şey çok az oranda pıhtılaşma.Ondan da olduğuda pek düşünülmüyor artık Çnkü iğne kullandığım haldede aynı şeyi yaşadım.Diğer bulunan şey ise yumurta ve sperm birleştikten sonra o anda tamamen rastlantısal olarak Oluşan anomali.Onuda bir önceki PGT denememizde çıkan sonuca göre karar verdiler.Anlayacağın sağlıklı bir türlü denk getiremedik sanırım.Bu sefer PGT den sağlıklı embriyolar çıkınca çok umutlanmıştık.Tutar diye düşünüyorduk açıkçası gebeliklerim olduğu için ama nasip olmadı.Normal yollada denemeye korkuyoruz Çnkü okadar kayıp 4 kürtaj ve bu durumu birdaha yaşamak istemiyorum.Oyüzden zaten PGT deniyoruz , tedavi oluyoruz.Son iki gebeliğimde bir boş bir dış gebelik olunca üst üste bukadar denk gelmez demekki PGT lik bizim işimiz diye düşündük ama nasip olmadı,bundan sonra neyaparız bilmiyorum gerçekten