Transfer Sonrası Betahcg Değerlerimizi Yazalım

Alinacak bir durum yok , kusura bakma o zaman , kirdiysam ozur dilerim
Yok canım ben zaten alıngan biriyim bide sert bir tavır gibi geldi zaten hassasizzz..öyle işte önemli değil..helal et hakkını..yanlış anlattıysam kendimi bende..şaşırdım çünkü senle muhabet filan ettik niye atar yaptı ki dedim kendime ((

dogru soyluyorsun, cok hassas gunlerdeyiz.sen hakkini helal et canim. Daha yolun basindayiz duygularda cok karisik hepimizde.. İdare edicez birbirimizi:)

dogru soyluyorsun, cok hassas gunlerdeyiz.sen hakkini helal et canim. Daha yolun basindayiz duygularda cok karisik hepimizde.. İdare edicez birbirimizi:)
Ben çok kötüyüm valla ağlama krizi şeklinde yim adama her gün car car yapıyorum telefonda...helal olsun canım..

Ben çok kötüyüm valla ağlama krizi şeklinde yim adama her gün car car yapıyorum telefonda...helal olsun canım..
Valla bende senin gibiyim, esim ikiz cok istiyor, benimde korkularim var, daha bilmioruz tekmi ikizmi , icimde heep bir tedirginlik var, ikiz olsa bakabilirmiyim,Allahtsn hayirlisini istiuorum artik, Allahim kaldirabilecegim sekilde guc verdin diyorum

Güzel katlaması önemli belki de geç tutunmuştur bebeğin..bir kaç kişide okumuştum..Sen genede vücuduna kendine dikkat et canım üşütme sakın
İnşallah canım çok korkuyorum ozel de 2 gün önce baktirmistim negatif dedilerdi kendi doktorum ilaçlara devam et dedi hadi inşallah Rabbim versin isteyen herkese

Çok güzel dua ediyorsun umarımda allah bunu kabul edip gönlüne göre verir inşallah

İnşallah canım çok korkuyorum ozel de 2 gün önce baktirmistim negatif dedilerdi kendi doktorum ilaçlara devam et dedi hadi inşallah Rabbim versin isteyen herkese
Stres yapma canim herşey olacağına varıyor bir şekilde..su akiyor yolunu buluyor..

Bu arada bende bornovaliyim ama istanbulda yasiyorum canim, hemseriyiz.
İstanbul zor bir şehir biz eşimle çok düşündük ünv den mezun olunca ama onun kalabalikligi hep korkuttu bizi..param varsa her şey çok iyi..florya akvaryuma gittik geçen hafta ordayken sadece dönüş için yolda 30 tl gitti..in bin in bin...

cnm kürtajdan sonraki 2.ci adetimde dondurulmuş transferi erken mi acil cvp istiorm??

Bende sevemedim İstanbulu ama mecburiyetten burdayiz iste, yoksa yasanacak yer degil.yasamak da cok pahali dedigin gibi

cnm kürtajdan sonraki 2.ci adetimde dondurulmuş transferi erken mi acil cvp istiorm??
Canim benimde cok bilgim yok bu konuda, en iyisini doktorun rahimini kontrol ettikten sonra verir.benim forumlarda baktigim kadariyla bu sekilde yaptiran da var ama buna dr karar veriyor.

Canim benimde cok bilgim yok bu konuda, en iyisini doktorun rahimini kontrol ettikten sonra verir.benim forumlarda baktigim kadariyla bu sekilde yaptiran da var ama buna dr karar veriyor.
Bence de en uygun cevap doktorda rahim kontrol edildikten sonra

Ben canım 9.cü gün negatif dedi 11.gün 5.53 bugünde 22.9 darısı sana olsun inşallah
yaa gozun aydin canm ins ya ins benmde yukselmistir ama o kadar umitsizimki boyle negatiften sonra pozitif cikanlari duyunca inan nasil heycanlaniyorum yarin 12 gunum bide benm test gunum kasiklarimda ara ara agri girio adet sancisina benziyo sen neler yasadin biraz anlatirmisin inan gece gunduz arastirmaktan basim agriyor artik

Canım aynen benimde kasıklarım da 9. Günden sonra şiddetlendi baya hiç umudum yoktu aynı şekilde bende çok araştırdım geç tutunan da var tutunmayanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…