- 21 Ekim 2014
- 427
- 311
hayırlı olsun.... Nerede tedavi oldunuz ???Kızlaaar sonuç aldım. Test tekrarı 600lerde şükürler olsun. Nerdeyse 3 kat artmış yok mu başka tekrarlatan?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayırlı olsun.... Nerede tedavi oldunuz ???Kızlaaar sonuç aldım. Test tekrarı 600lerde şükürler olsun. Nerdeyse 3 kat artmış yok mu başka tekrarlatan?
Sonuclarin gayet iyi , ama saglikli karsilastirma icin 14. Gun yaptirmak daha oluyor, katlanmayi gormek icinKızlar
1.test 10.gün 547.82
2.test 13.gün 1531 çıkmış nasıl siZce
Tşk ederim. Symrna art de yaptırdım. İzmirhayırlı olsun.... Nerede tedavi oldunuz ???
Güzel katlaması önemli belki de geç tutunmuştur bebeğin..bir kaç kişide okumuştum..Sen genede vücuduna kendine dikkat et canım üşütme sakınArkadaşlar benim bugün 11.ci günüm değer 5.53 dokdor 2 gün sonra gel ilaçlara devam et dedi benim gibi olup değeri sonradan yükselen varmı
Hayirli olsun cnm bizde tekrrlattik iki kati artmis cok sukur, sende gel 2015 mart ta tup bebek topigine, biz ordayiz kaderleKızlaaar sonuç aldım. Test tekrarı 600lerde şükürler olsun. Nerdeyse 3 kat artmış yok mu başka tekrarlatan?
Orasida bir kalabalık ki sorma kim kime dum duma..bir anda herkes yazıyorHayirlimolsun cnm bizde tekrrlttik ikimkatinartmis, sende gel 2015 mart ta tup bebek topigine, biz ordayiz kaderle
Buranin sesizligine alismistinda ondadir canim, seninle seninle ayni duyguyu yasayanda var, yasamayanda.Orasida bir kalabalık ki sorma kim kime dum duma..bir anda herkes yazıyor
Çok kalabalık olunca benim çipler yanıyor karistiriyorum baksana canımBuranin sesizligine alismistinda ondadir canim, seninle seninle ayni duyguyu yasayanda var, yasamayanda.
Ayy canim ilahi, ben sevdim orayi yaÇok kalabalık olunca benim çipler yanıyor karistiriyorum baksana canım
Kadınlar hamamı gibi...herkes bir anda konuşuyor...yetişemiyorum hızlarınaAyy canim ilahi, ben sevdim orayi ya
Napak cicim hepsine cevap vermek zorunda degilsinKadınlar hamamı gibi...herkes bir anda konuşuyor...yetişemiyorum hızlarına
Âmâ hepsinin de gelişimini merak ediyorum vallaa...Napak cicim hepsine cevap vermek zorunda degilsin
Rahatsiz mi etti sizi?Kadınlar hamamı gibi...herkes bir anda konuşuyor...yetişemiyorum hızlarına
Rahatsız etmiş gibi mi algılandı sizin tarafınızdan öyle bir şey ima etmedim amaaaaaaaaRahatsiz mi etti sizi?
Yok oyle algilamadim zaten , kadinlar hamami diyince uslup biraz farkli geldi.gercektenmi diye sordum , oyle degilmis.Rahatsız etmiş gibi mi algılandı sizin tarafınızdan öyle bir şey ima etmedim amaaaaaaaa
Komik surat yapmıştim amaa niye öyle algılandıYok oyle algilamadim zaten , kadinlar hamami diyince uslup biraz farkli geldi.gercektenmi diye sordum , oyle degilmis.
Yok be arkadasim , burda seninle muhabbet ettik ona sayanarak sordum. Merak etme yani yanlis algilamadim.Komik surat yapmıştim amaa niye öyle algılandı