benim son testim birden çok yüksek çıkınca hastaneye gittim kücücük daha kese dedi doktor 0.35 cm dedi pazartesi tekrar gidicem transferimin 24. Günü oluyor yani kese büyür o zaman gel dedi inşaAllah bi sımıntı yokturBir sorun görünmüyor çok güzel artmış. Keseyi gördünüz mü
inşallah arkadaşım güzel sonuçlarını görürüzbenim son testim birden çok yüksek çıkınca hastaneye gittim kücücük daha kese dedi doktor 0.35 cm dedi pazartesi tekrar gidicem transferimin 24. Günü oluyor yani kese büyür o zaman gel dedi inşaAllah bi sımıntı yoktur
merhaba, son durumunuz nedir ? sizde de tam tamına 2 kat artış olmamış, bende de durum aynı. Endişeliyim o nedenle. umarım güzel haberler verirsinizMerhaba arkadaşlar bu benim 4. Denemem
9. Gün 542
11. Gün 945
13. Gün 2980
15. Gün 6800
Çok fazla artıyor ve 5. Gün dondurulmuş embriyo transferi ve genetik taramada yapıldı. Değerler çok mu yüksek. Okudukça kaugım artıyor
%60 artış da yeterli oluyor içinizi ferah tutun. Ben 10. Günde 8 ile başladım yolculuğaBenim transfer sonrası 10. Günde değerim 334 12. Günde 537 bu artış normal mi? Tam olarak 2 katı artmamış çok üzülüyorum bu şekilde olması sağlıksız mı doktorlar diğer testi de görmemiz gerek dediler ama kendimi çok kötü hissediyorum
İnşallah%60 artış da yeterli oluyor içinizi ferah tutun. Ben 10. Günde 8 ile başladım yolculuğa
Evet. 17. Haftadayimİnşallahsiz keseyi gördünüz mü peki isteten herkes sağlıkla kucağına alır inşallah
Sizin değerler birden mi yükseldi kaçtı değerlerinizEvet. 17. Haftadayim
Merhaba zaman cok gecmis ama tek gebeliginizmi oldu acabaMerhaba 2 adet 5. Gün embriyosu
7. Gün 12
9. Gün 36
11. Gün 145
13 gün 530
15. Gün 1785
Darısı tüm isteyenlere inşallah
Bence gayet guzel degerlerinMerhaba, bende 4.tüp denemesi yapan 5.gün embriyosuyla pozitifi görenlerdenim ancak
10.gün 223
12.gün 529 du değerim. Doktorum transferimin 27. Gününe randevu vermişti dayanamayıp bugün yine kanda baktırdım. Değerim 23. Günde 5.795 ters giden birşeyler var gbi görünüyor. Daha önceleride 10 lar 15 lerle başlayıp sonlanan kimyasallarım var
Cvp için teşekkür ederim. Böyle durum yaşayanlar varsa eğer, bilgi aldım doktorumdan. 1.500 2000 üzerine çıktıktan sonra önemli olan ultrason olduğunu söyledi. Değerler başlangıçta baz alınıyormuş kötü değil dedi. Ama yinede içim rahat değil. Perşembe belli olacak.Bence gayet guzel degerlerin
Ben 10. günde 8.00 ile başladım yolculuğa 24. Gün 1200 du hatta yoğun kanamam vardı. Çok(ki Dr 10 ve 12 ,16 günden sonra tahlil istemedi ama ben yaptırdım 24 e kadar) şükür 23 haftadayim. Artışın gayet iyi gözüküyor hiç canını sıkmaMerhaba, bende 4.tüp denemesi yapan 5.gün embriyosuyla pozitifi görenlerdenim ancak
10.gün 223
12.gün 529 du değerim. Doktorum transferimin 27. Gününe randevu vermişti dayanamayıp bugün yine kanda baktırdım. Değerim 23. Günde 5.795 ters giden birşeyler var gbi görünüyor. Daha önceleride 10 lar 15 lerle başlayıp sonlanan kimyasallarım var
Sağlıkla kucağınıza alın, teşekkür ederim cvp içinBen 10. günde 8.00 ile başladım yolculuğa 24. Gün 1200 du hatta yoğun kanamam vardı. Çok(ki Dr 10 ve 12 ,16 günden sonra tahlil istemedi ama ben yaptırdım 24 e kadar) şükür 23 haftadayim. Artışın gayet iyi gözüküyor hiç canını sıkma
Amin inşallah darısı başınızaSağlıkla kucağınıza alın, teşekkür ederim cvp için
ilk deneme transfer sonrası 5. gün 1.40 küsür birşeydi 12. gün 355 çıkmıştı sonra 31000 e kadar düzenli bir sekilde arttı biz büyük ihtimalle ikizdirler derken lekelenmem başlamıştı ve sonra dış gebelik olduğunu öğrendik ameliyattan sonra ısrarla ikiz olabilirlermiydi soruma tek gebelikti yanıtını almıştım.ikinci deneme 12. gün 0.1 di.
Benim ki çıkmamıştı canimMerhabalar. 3. Gün embriosu 9. Gün idrar testinde çıkar mı?