Transfer Sonrası Betahcg Değerlerimizi Yazalım

Bir sorun görünmüyor çok güzel artmış. Keseyi gördünüz mü
benim son testim birden çok yüksek çıkınca hastaneye gittim kücücük daha kese dedi doktor 0.35 cm dedi pazartesi tekrar gidicem transferimin 24. Günü oluyor yani kese büyür o zaman gel dedi inşaAllah bi sımıntı yoktur

inşallah arkadaşım güzel sonuçlarını görürüz

merhaba, son durumunuz nedir ? sizde de tam tamına 2 kat artış olmamış, bende de durum aynı. Endişeliyim o nedenle. umarım güzel haberler verirsiniz

%60 artış da yeterli oluyor içinizi ferah tutun. Ben 10. Günde 8 ile başladım yolculuğa

Merhaba
Değerleriniz gayet güzel artmış ne kadar güzel maşallah tedirgin olmayın
Benim 13 aralıkta transferim oldu 23 aralıkda değerim 28 bugün tekrar istedi doktorum yaptırdım ve sonuç 18 muhtemelen kimyasal gebelik sağlık olsun ilk denemem benim nasip değilmiş gözlerim şişti ağlamaktan ama yapacak birşey yok elden birşey gelmiyor. Rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun imşallah yüzünğ güldürsün Amin

Merhaba, bende 4.tüp denemesi yapan 5.gün embriyosuyla pozitifi görenlerdenim ancak
10.gün 223
12.gün 529 du değerim. Doktorum transferimin 27. Gününe randevu vermişti dayanamayıp bugün yine kanda baktırdım. Değerim 23. Günde 5.795 ters giden birşeyler var gbi görünüyor. Daha önceleride 10 lar 15 lerle başlayıp sonlanan kimyasallarım var

Bence gayet guzel degerlerin

Bence gayet guzel degerlerin
Cvp için teşekkür ederim. Böyle durum yaşayanlar varsa eğer, bilgi aldım doktorumdan. 1.500 2000 üzerine çıktıktan sonra önemli olan ultrason olduğunu söyledi. Değerler başlangıçta baz alınıyormuş kötü değil dedi. Ama yinede içim rahat değil. Perşembe belli olacak.

Ben 10. günde 8.00 ile başladım yolculuğa 24. Gün 1200 du hatta yoğun kanamam vardı. Çok(ki Dr 10 ve 12 ,16 günden sonra tahlil istemedi ama ben yaptırdım 24 e kadar) şükür 23 haftadayim. Artışın gayet iyi gözüküyor hiç canını sıkma

Sağlıkla kucağınıza alın, teşekkür ederim cvp için

Merhaba 3.gün donmuş embriyo
11.gün 15.91
13.gün 40.39 progesteron 26.23
16.gün 137.8 progesteron 21.67
18.gün bugün 344 progesteron 30.64
Haftaya Cumartesi usg için gidicem . Düşük başlayanlara moral olsun diye yazdım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…