Transfer Sonrası Betahcg Değerlerimizi Yazalım

bende bahçecide tedavi gördüm umut kliniğinde doktorum ebru hanımdı ben çok memnun kaldım br erkek evlat bekliyorum şimdi

valla canim ben transferden 1 hafta sonra yuksek atesle doktora gittim, kanimda cok yuksek enfeksiyon cikti test gunumden onceydi betada bakilmisti buyuzden antibiyotik kullanamadim. Bikac gun sonra tekrar doktora gittim kandaki enfeksiyona baktirmak icin doktorun bana demedigi kalmadi, nasil moralimi bozdu anlatamam butun gece evde agladim. Simdi degil o doktora o jastaneye bile gitmiyorum. Bizim en hassas oldugumuz zaman en cok bisileri sorgulayip ogrenmek istedigimiz zaman, benim lik gebeligim ne dogru ne yanlis bilmiyorum veya ne normal ne anormal bilmiyorum, tabiki doktoruma soracagim ta iki bana guzrl guzel anlatmasi gerekiyor. Senin icinde durum ayni, eger seni anlamiyorsa sana guven vermiyorsa degistir doktorunu en basinda. Ilerleyen zamanlarda degistirmek sorun olur. Ben persembe gunu 2 farkli doktora randevu aldim 2 farkli hastane. Birisini arkadasim tavsiye etti, digeri ameliyatimi yapmisti ama prof old icin ucreti cok fazla, profla fiyat konusucam, digerinide merak ediyorum herkes cok iyi diyor. Artik Hangisi kafama yatarsa onunla devam edecegim.

Kızlar ya dun agrım oldu boyle gaz agrısı gıbı karnıma bastıramadım hıc ve korktum yıne dıs gebelık mı yasıcam dıye doktora gıttım aksam ultrasonda kese goremedı doktora gore daha gozukmezmıs ıkı gun sonra gozukur dedı ıcıme korku sardı ıkı gun sonra nasıl gozukucekkı olsa gozukurdu dıye cok uzuluyorum böyle olan var mı aranızda ;((

Tabıkı alabılırsın bende hemen evraklarımı falan ıstedım tabı hemen vermıyorlar bız sıze haber verıcez dıyorlar ılk tabı sızı ıkna etmeye gırebılırler hemen musterı hızmetlerı denılen sahıs konusma geregı duyar gereksız konusma ıs ısı gectıkten sonra konusmalarının anlamı yok ben dınlememıstım dırek koparmıstım baglantıyı dava bıle acmayı dusundum halada dusunuyorum sonucta acık vermısler elıme dıs grbelık gecırdıgım transferlerını kımyasal gebelık olarak belgelendırmısler yanı hala kendılerını haklı goruyorlar rahatsızlar..
Bende istiycem evrakları dün aradılar evet başka doktor önerdiler vs ama bu saatten sonra olumlu olmaz bence. Ama ilaç dozunda değişiklik yapacaklardı onu muayneden sonra kararlastiralim demişti doktor onu yeni doktorum da yapar zaten diye düşünüyorum inşallah hepimiz için güzel olsun herşey destekleriniz yanitlariniz benim için çok önemliydi bu süreçte

Kızlar ya dun agrım oldu boyle gaz agrısı gıbı karnıma bastıramadım hıc ve korktum yıne dıs gebelık mı yasıcam dıye doktora gıttım aksam ultrasonda kese goremedı doktora gore daha gozukmezmıs ıkı gun sonra gozukur dedı ıcıme korku sardı ıkı gun sonra nasıl gozukucekkı olsa gozukurdu dıye cok uzuluyorum böyle olan var mı aranızda ;((
Arada sancı olması çok normal demişti bana doktorum en son görüşmede geçen hafta bence sorun yoktur Bende de oluyor öyle

Arada sancı olması çok normal demişti bana doktorum en son görüşmede geçen hafta bence sorun yoktur Bende de oluyor öyle
Insallah canım öyledır dun gecekı acıldekı doktorda öyle dedı kanama olmadıkca telas yapma dedı gecte gozukebılr kese dedı hakkımızda hayırlısı heranımız korku Allahım yardımcımız olsun.. senın ıcınde hakkında hayırlısı olsun aynen baska doktor da ayarlıcaktır ılaclarını durumunu net anlatınca ona

canim benimde boyle agrilarim oluyo. Ozellikle son 3-4 gundur karnimin yaninda gaz agrisi gibi bi baski var. Bana da kan gelmedigi surece sikinti yok dediler. Sen icini ferah tut, kese gozukur bi kac gune. Bazilarinda gec gozukuyormus

canim benimde boyle agrilarim oluyo. Ozellikle son 3-4 gundur karnimin yaninda gaz agrisi gibi bi baski var. Bana da kan gelmedigi surece sikinti yok dediler. Sen icini ferah tut, kese gozukur bi kac gune. Bazilarinda gec gozukuyormus

Aynen son ıkı gundur o sekıldeydım bugun yok cok sukur agrım hayırlısıyla bır gorebılsek duysak kalp atıslarını rahatlıcam ınsallah

Aynen son ıkı gundur o sekıldeydım bugun yok cok sukur agrım hayırlısıyla bır gorebılsek duysak kalp atıslarını rahatlıcam ınsallah
aynen canim ya. Yarin insallah gorucem keseyi. Kalp atislarini yarin duyulmaz herhalde dimi

Hanımlar merhaba tekrar..
5.gün embriyosu transferi 7.gün değerim 11.4'tü. Dün gece hafif kahverengi lekelenme görünce korktum, hemen merkezindeki hemşireye söyleyip proluton depot 500'lük progesteron iğne vurdurdum ve bugün sabah dr.um yerleşme kanaması olabilir, bugünkü sonuca göre anlayacağız dedi. 9.gün değerim 27 çıktı. Yükseliş yavaş olduğu için cuma günü yani 11.gün tekrar test istedi. Bu şekilde olan var mı aranızda?

Hanımlar merhaba tekrar..
5.gün embriyosu transferi 7.gün değerim 11.4'tü. Dün gece hafif kahverengi lekelenme görünce korktum, hemen merkezindeki hemşireye söyleyip proluton depot 500'lük progesteron iğne vurdurdum ve bugün sabah dr.um yerleşme kanaması olabilir, bugünkü sonuca göre anlayacağız dedi. 9.gün değerim 27 çıktı. Yükseliş yavaş olduğu için cuma günü yani 11.gün tekrar test istedi. Bu şekilde olan var mı aranızda?
Canim degerin 2 katina cikmis aslimda bigun aldigin degerde senin gercek degerin degil 21 gun aldigin sonuc senin gercek sonucun olacak.ve 50 yi gececek. Bene kan testine cok erken baslamissin.bebek tutunmus..

Canim degerin 2 katina cikmis aslimda bigun aldigin degerde senin gercek degerin degil 21 gun aldigin sonuc senin gercek sonucun olacak.ve 50 yi gececek. Bene kan testine cok erken baslamissin.bebek tutunmus..
Canım, 7.gün regl ağrılarım çok olunca dayanamadım. Zaten, geçen yıl ilk denememde blast embriyoyla (10.gün değerim 333 idi) ve kızıma hamile kaldım ve suni doğumla kaybettim, acısı hâlâ çok büyük. Nisanda dondurulmuş 3.gün embriyolarıyla negatifim oldu bu regl ağrılarıyla, ondaki 10.gün değerim 0.15 idi. Bu kez yine dondurulmuş blast embriyo transferi ve aynı regl ağrıları olunca mecburen yaptırdım erkenden..arada bir değer, yani takip gerektiriyor. 11.gün 50-60 olursa güzel..hemşire gerileye de bilir, arta da bilir, takip etmek zorundayız dedi.

Canım, 7.gün regl ağrılarım çok olunca dayanamadım. Zaten, geçen yıl ilk denememde blast embriyoyla (10.gün değerim 333 idi) ve kızıma hamile kaldım ve suni doğumla kaybettim, acısı hâlâ çok büyük. Nisanda dondurulmuş 3.gün embriyolarıyla negatifim oldu bu regl ağrılarıyla, ondaki 10.gün değerim 0.15 idi. Bu kez yine dondurulmuş blast embriyo transferi ve aynı regl ağrıları olunca mecburen yaptırdım erkenden..arada bir değer, yani takip gerektiriyor. 11.gün 50-60 olursa güzel..hemşire gerileye de bilir, arta da bilir, takip etmek zorundayız dedi.
Aynen takip gerekli ama bence sen kafandaki simdiye kadarki tum degerleri sil ve test gunun olan 11.gun olan degerine ve ondan sonraki artislara kendini odakla boyle durumlarda forumdaki bircok arkadasa doktorlari boyle demisti.degerleri sifirla test gunundeki degerinle basla..birde testleri hep ayni yerde yaptir...allah yardimcin olsun..canimn.insallah olucak.uzulme..

Aynen takip gerekli ama bence sen kafandaki simdiye kadarki tum degerleri sil ve test gunun olan 11.gun olan degerine ve ondan sonraki artislara kendini odakla boyle durumlarda forumdaki bircok arkadasa doktorlari boyle demisti.degerleri sifirla test gunundeki degerinle basla..birde testleri hep ayni yerde yaptir...allah yardimcin olsun..canimn.insallah olucak.uzulme..
Ah umuyorum..ilk sonucu hastanede yaptırdım, bugünkünü merkezden çağırdıkları için orada yaptırdım, artık orada devam edeceğim. Yavruma sarılamadım, çok hasretim. .

Ah umuyorum..ilk sonucu hastanede yaptırdım, bugünkünü merkezden çağırdıkları için orada yaptırdım, artık orada devam edeceğim. Yavruma sarılamadım, çok hasretim. .
Yasadigin gerekten cok zor seni cok iyi anliyorum canim..kismet boyleymis..senin yapacagin hicbir sey yoktu.olanin onune asla gecemezsin..bak simdi yeni umutlarin var. Allah kucagina almayi nasip etsin cannmm:KK200::KK200:

Yasadigin gerekten cok zor seni cok iyi anliyorum canim..kismet boyleymis..senin yapacagin hicbir sey yoktu.olanin onune asla gecemezsin..bak simdi yeni umutlarin var. Allah kucagina almayi nasip etsin cannmm:KK200::KK200:
Çok sağol canım, beyninde ödem vardı beş buçuk aylıkken..karnımda hareket ediyordu, kalbi atıyordu, ama doğumla aldılar. Her

Çok sağol canım, beyninde ödem vardı beş buçuk aylıkken..karnımda hareket ediyordu, kalbi atıyordu, ama doğumla aldılar. O acı çekmesin dedik, biz çekiyoruz. Kimseler yaşamasın, gerçekten çok zor..onunla birlikte gidiyor canın çünkü..

Doktor gunu gelmeden stres ustune stres yasıyorum ya pembe lekelenme geldı böle damar damar Allahım korkuyorum ya ;((

X