sağolsın bitanem allah razı olsuncumartesi opum var allah yardım yardımcım olsun
Kimse yok mu ????
7. Gun : 7.16
8.gun : 15.15
9.gun : 25.66
11.gun :60.78
Simdi yarini bekliyorum Tup bebek merkezinden hemsire sonuc dusuk dedi
moralim cok bozuk gercekten cok mu dusuk simdi yarin ikiye katlasa bile 120 de kalacak
13. Fun icin 120 cok az degil mi ne olur ardim edin bana lutfen yardim edin
Kimse yok mu ????
moralim cok bozuk gercekten cok mu dusuk simdi yarin ikiye katlasa bile 120 de kalacak
Kimse yok mu ????
Ayrıca, bence sen boşuna endişe ediyorsun. Bak gör, keseni görünce beraber kutlayıp sevineceğiz burada.
Canım merhaba, İstanbul'dasın sanırım sen. Bahçecide Imsi mikroskop var sanırım. Fiyatlar konusunda bana bilgi verebilir misin? Ne kadara mal oldu sana. Bir de ilk müracaatta istenilen şeyler neler? Benim 3 tüp denemesi var. İlkinde yumurtalar erken çatladı, ikincide 3 yumurta oldu, hiçbiri döllenmedi. 3.de de kimyasal gebelik ile sonuçlandı. Bir de konaklama için yerleri var mı, yoksa kendimiz mi ayarlıyoruz onu?Arkadaslar ben coktandir girmiyordum internet kotam dolmasina ragmen yazmak sizinle paylasmak istedim 4. Deneme istanbul bahceci klinigi Doktorum Rabbim ondan her iki dunyada razi olsun Mustafa Bahceci tek embryo blast gebelik asisi yapildi 19 eylulde persembe test yaptirdim 124 cikti 21 eylul yani bugun tekrar baktirdim 275 cikti rabbim tum isteyenlere yasatsin Rabbime binlerce sukurler olsun belirti olarakta sol kasik tarafimda surekli ince bir sizi goguslerde dolgunluk uclarinda hafif bacaga inen agri vardi hatirladiklarim bu kadar. Rabbime emanetttt
Kimse yok mu ????
Slm kizlar 11. Gun beta hcg 28.55 12.gunum 40.41 14.gunum 93 cikti bu degerlre dusuk dendi benm gbi degeri olup gebeligi devam eden varmi
Kimse yok mu ????
Sana yakin degerlerle bugun dusuk yaptimcok kotuyum agri sizi vs ama bu oyle kisisel bisey ki insallah degerlerin yukselir ve katlanir hayirlisi olsun canim
Yükselme ihtimali var tabi. Benim 5. Veya 6. Gün 1,5 tu. Çok üzülmüştüm ama boşuna üzülmüşüm. Herşeyin hayırlısı. Sen doktorun dediği tarihte yaptırdığın testi referans al.Slm arkadaslar bu topge ilk kez yazıyorum...benimde bu 2. Denemem ilki negatif..üstelik 12.. gün 0.1 negatifti...bu degfa dayanamadım ve transfer günü hariç 5. Gunumde bthcg..2.0 çok üzgünüm yükselme ihtimali varmı sizce daha test günüme 6 ğun var biliyorum erken yaptırdım ama olsaydı çikardi dimi...rabbim bütün boş kucakları doldursun ins...
Yükselme ihtimali var tabi. Benim 5. Veya 6. Gün 1,5 tu. Çok üzülmüştüm ama boşuna üzülmüşüm. Herşeyin hayırlısı. Sen doktorun dediği tarihte yaptırdığın testi referans al.