Transfer Sonrası Betahcg Değerlerimizi Yazalım

sağolsın bitanem allah razı olsun cumartesi opum var allah yardım yardımcım olsun

amin. benim çok sancım olmuştu sonrasında. hatta ağrı kesici iğne ile çıkabilmiştim hastaneden ama gözün korkmasın. benimle birlikte 2 kişi daha vardı onlarda hiç sancı olmamıştı. kişiye göre değişiyor anlaşılan. sancın olursa da korkma, regl sancısına benziyor.

Son düzenleme:
Arkadaslar ben coktandir girmiyordum internet kotam dolmasina ragmen yazmak sizinle paylasmak istedim 4. Deneme istanbul bahceci klinigi Doktorum Rabbim ondan her iki dunyada razi olsun Mustafa Bahceci tek embryo blast gebelik asisi yapildi 19 eylulde persembe test yaptirdim 124 cikti 21 eylul yani bugun tekrar baktirdim 275 cikti rabbim tum isteyenlere yasatsin Rabbime binlerce sukurler olsun belirti olarakta sol kasik tarafimda surekli ince bir sizi goguslerde dolgunluk uclarinda hafif bacaga inen agri vardi hatirladiklarim bu kadar. Rabbime emanetttt

selam benım 3. gun transferı oldu. bugun 10. gun test yaptım ama sonuc 1,20 çıktı... sonucu böyle olup yukselen var mı ....

7. Gun degerim : 7.16
8. gun degerim : 15.15
9.gun degerim : 24.66
Cok kaygiliyim dr gebelik olustu demek icin 200 ustunu gormeniz lazim dedi.
Sizce yukselir mi ???

Kimse yok mu ????
7. Gun : 7.16
8.gun : 15.15
9.gun : 25.66
11.gun :60.78
Simdi yarini bekliyorum Tup bebek merkezinden hemsire sonuc dusuk dedi
moralim cok bozuk gercekten cok mu dusuk simdi yarin ikiye katlasa bile 120 de kalacak
13. Fun icin 120 cok az degil mi ne olur ardim edin bana lutfen yardim edin

sakin ol 3 gün sonra tekrar yap 11. gün değerin gayet iyi ondan öncekileri çok takma 13. güne inş fırlar belli olmaz ama kimyasal gebelik olma ihtimalini de düşün ben açtığım konuda daha detaylı bilgi sahibi olabilirsin ama senin 11. gün güzel başlamış sıkıntı yapma kendine herşey olacağına varıyor umarım mucizen seninle kalır...

Canım, öncelikle sakin olmalısın. Sonuçta değer düşük yada yüksek, elden bir şey gelmiyor. Sakin ol ki bebeğin sıkı tutunsun sana ve değerin yükselsin. İkiye katlamış sonuçta. Hiç belli olmaz, sen içini ferah tut ve bekle canım.Dua et, rahatlamak için ne gerekiyorsa onu yap. Bak araştırıyorsun, biliyorsun bazı şeyleri. Çok da umutlanma, çünkü değerin 300 lerde bile olsa kimyasal gebelik olma ihtimali var. Ama düşmemi değerin ve katlıyor. Herşeye hazırlıklı ol ama asla umudunu kaybetme. Bak bazıları düşük başlıyor ama sağlıklı bir şekilde alıyor bebeklerini kucaklarına. Dediğim gibi, elinden gelenin en iyisini yap, ve elinden gelenin en iyisi inan ki kendini strese sokmamak, germemek. Gerginlik bebeğin için iyi olmayabilir. rahim kasların fazla çalışabilir Rahatlatmaya çalış kendini. Ne bileyim, bebek olayını konuşmayacağın birilerine misafirliğe git mesela. Hem bak gergin olursan, bebeğin geldiğinde huzursuz bi bebek olarak gelir sana annesi. Durumun olumsuz yönüne değil, olumlu yönüne bak. Yan 25 ten 60 a çıkmış. Ona bak sen. Tamam MI???

Ayrıca, bence sen boşuna endişe ediyorsun. Bak gör, keseni görünce beraber kutlayıp sevineceğiz burada.

Ayrıca, bence sen boşuna endişe ediyorsun. Bak gör, keseni görünce beraber kutlayıp sevineceğiz burada.

Umarim dedigin gibi olur ama iste amalar var.eger gebelik varsa bugun 4+2gunluk oluyo.hic bir belirtim yok
ve yukselmeyeceginin husranla sonuclanacaginin malesef farkindayim.bide saglikciyim ben ama kendimle ilgili olunca
tum bildiklerimi unutuyorum umutlanmaya calisiyorum sonra mutlak gercekler canimi yakiyoricimi acitiyor...insallah yarin cok
buyuk bi yukselis gorurumde burdan ilan ederim mujde diye....

Canım merhaba, İstanbul'dasın sanırım sen. Bahçecide Imsi mikroskop var sanırım. Fiyatlar konusunda bana bilgi verebilir misin? Ne kadara mal oldu sana. Bir de ilk müracaatta istenilen şeyler neler? Benim 3 tüp denemesi var. İlkinde yumurtalar erken çatladı, ikincide 3 yumurta oldu, hiçbiri döllenmedi. 3.de de kimyasal gebelik ile sonuçlandı. Bir de konaklama için yerleri var mı, yoksa kendimiz mi ayarlıyoruz onu?

mrb arkadaşım ben okadar erken baktırmadım ama 10 gün değerim 50 idi 12. gün ise 74 ve sonra da hiçbirzaman ikiye katlanmadı..bebişimi ve kalp atışını ilk defa değerim 13000 olduğunda gördüm şu an 15 aylık rabbim bağışlasın..inş gönlüne göre olur ...allah yar ve yardımcn olsun..

Son düzenleme:
mrb kizlar,benim12.gun degerim 779 ,20.gun degerim ise 8995...keseyide gordum ama ikinci kesemiz zayif kalmis gidebilir dedi doktor acaba ondanmi degerim olmasi gerekenden dusuk cikmis?

Slm kizlar 11. Gun beta hcg 28.55 12.gunum 40.41 14.gunum 93 cikti bu degerlre dusuk dendi benm gbi degeri olup gebeligi devam eden varmi

Slm kizlar 11. Gun beta hcg 28.55 12.gunum 40.41 14.gunum 93 cikti bu degerlre dusuk dendi benm gbi degeri olup gebeligi devam eden varmi

Sana yakin degerlerle bugun dusuk yaptimcok kotuyum agri sizi vs ama bu oyle kisisel bisey ki insallah degerlerin yukselir ve katlanir hayirlisi olsun canim

benim de çook ufak ufak arttı. 7,9,11,33 böyle arttı. Ve şimdi 18 haftalık hamileyim canım. Ve herşey yolunda... :)

Sana yakin degerlerle bugun dusuk yaptimcok kotuyum agri sizi vs ama bu oyle kisisel bisey ki insallah degerlerin yukselir ve katlanir hayirlisi olsun canim

Benim değerim o kadar düşüktü ki sizinkilerden bile düşüktü. Ama ben hiç umutsuzluğa kapılmadım. Olacağını biliyordum içime doğuyordu. Hiç ağlamadım bile bekledim sadece. Umutsuzluk sizi olumsuz etkiler kızlar. Değeriniz arttığı için gebeliğiniz devam edecek...

Slm arkadaslar bu topge ilk kez yazıyorum...benimde bu 2. Denemem ilki negatif..üstelik 12.. gün 0.1 negatifti...bu degfa dayanamadım ve transfer günü hariç 5. Gunumde bthcg..2.0 çok üzgünüm yükselme ihtimali varmı sizce daha test günüme 6 ğun var biliyorum erken yaptırdım ama olsaydı çikardi dimi...rabbim bütün boş kucakları doldursun ins...

Yükselme ihtimali var tabi. Benim 5. Veya 6. Gün 1,5 tu. Çok üzülmüştüm ama boşuna üzülmüşüm. Herşeyin hayırlısı. Sen doktorun dediği tarihte yaptırdığın testi referans al.

Yükselme ihtimali var tabi. Benim 5. Veya 6. Gün 1,5 tu. Çok üzülmüştüm ama boşuna üzülmüşüm. Herşeyin hayırlısı. Sen doktorun dediği tarihte yaptırdığın testi referans al.

Yani yaşamassin beni anlıyorsun..insallah yükselir bide son 2 gündür hiç belirtimde yok moral düstü iyice

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…