- 23 Ekim 2015
- 2.946
- 2.639
11. gün değerim 47 çıktı. 5. gün embriyosu 1 tane transfer edildi. İnşallah yükselir. Allahım şükürler olsun.
Slm kizlar
Transferin 7. Günü kan değerim 34 çıktı 10. Günde 24 olmuş 12. Günde yükselme olurum acaba
Böyle bir durum yaşayan oldumu acaba?
Canım kaçıncı gün embriyosuydu ve kaçıncı gününde yaptırmıştınCanım hiç canını sıkma benim kızımda 42 değer çıkmıştı
3.gün embriyosuydu 12.gün yaptırmıştım cnmCanım kaçıncı gün embriyosuydu ve kaçıncı gününde yaptırmıştın
Sizin kaçıncı gündü açana embriyo13.12 43
18.12 123
21.12 310
22.12 468
(gece 12 den sonra 23 ü olmuştu aslında tarih)
Sizin kaçıncı gündü açana embriyo
Bir daha ne zmn ölctureceksin güzel artışta değerlerin5. gün embryosu
ilk kan değerim 8. gun
Bir daha ne zmn ölctureceksin güzel artışta değerlerin
Canım inşallah dış gebelik değildir. Ben 3 kez yaşadım dış gebeliği. Sürekli kasıkların ağrır ve kanaman olur. Başım da dönüyordu benim. Çok geçmiş olsun.bugün yine kan aldılar
kahve rengi lekelenme ve sağ tarafta agrım vardı dış gebelik olabilir dediler sancidan dolayı
şimdi takip ediyorlar değerleri 2 güne bi bakalım bugün 1000 lerde olması lazım
2 saate felan çıkacak paylaşırım sizlerle de
Canım inşallah dış gebelik değildir. Ben 3 kez yaşadım dış gebeliği. Sürekli kasıkların ağrır ve kanaman olur. Başım da dönüyordu benim. Çok geçmiş olsun.
baya erken yapmışsın basta iniş çıkış olabilir diye biliyorum
bi arkadaşında düştü felan sonra çıkmaya başladı
en sağlıklı yükselme 12. günden sonra olurmus genelde
yok canım düzenli değildi yani bazen 2ye katlıyordu bazen katlamıyordu. uzun zaman oldu çokta hatırlamıyorum unutmak istemiştim o zamanları başardım sanırım.çok tşk ederim canım Allahım sana da bidaha yasatmasin
sürekli değil de 3 gündür , günde 2-3 kere hafif lekelenme oldu
şiddetli bi ağrımda şükür olmadi
kan değerlerin nasildi canım? düzenli miydi ???
yok canım düzenli değildi yani bazen 2ye katlıyordu bazen katlamıyordu. uzun zaman oldu çokta hatırlamıyorum unutmak istemiştim o zamanları başardım sanırım.
seninki normal gebelik gibi gözüküyo canım. Hadi gözün aydın. Benim değerim en yüksek 700-800 civarı idi.benim bugün ki sonuç 1164 olmuş canım 1 buçuk günde katlamış şükür
seninki normal gebelik gibi gözüküyo canım. Hadi gözün aydın. Benim değerim en yüksek 700-800 civarı idi.
seninki normal gebelik gibi gözüküyo canım. Hadi gözün aydın. Benim değerim en yüksek 700-800 civarı idi.
Daha fazla yükselmedi canım. Sen genede dikkat et kontrollerini ihmal etme. Çok ağrın olursa mutlaka acile git.