Transfer Sonrası Betahcg Değerlerimizi Yazalım

Ayy nası sakladın hayran kaldım valla ketumluğuna ben ilk gün söylemiştim dayanamadımki

Cnm çok erken yapmışsın ve emin ol kaç kez negatif sonuç aldım ve hepsi ya 0.1 yada 0.01 di
Bence senin değerin yükseliyor

İnşallah canım inşallah yükseliyordur. Dün 9. günümdü tekrar yaptım 0.56 çıktı. 7.gün 0.32 idi.

Çok az artmış ama bu iyi bir şey mi ki?

İnşallah Rabbim nasip eder inşallah. Umudumu yitirmiyorum yarın asıl test günüm.

İnşallah güzel olur.

İnşallah canım inşallah yükseliyordur. Dün 9. günümdü tekrar yaptım 0.56 çıktı. 7.gün 0.32 idi.

Çok az artmış ama bu iyi bir şey mi ki?
Aslında çok artması lazımdı ama öyle bi sonuç çıkmış insan acaba artarmı demeden geçemiyorda.. sen 12. Gün kan ver kesin belli olur inş pozitiftir

Amin inşallah mucize olması gerekiyor tugbaa222 gibi. İnşallah bende böyle bir mucize yaşarım.
Benim gibi mucize olsun ama eksik dilek dilemeyelim benim yasadiklarimi yasama degerlerim hamile degerleri ortada kese yok bebek yok. Allah tan umut kesilmez sen iyi dusun iiyi olsun bende sabirla bekliyorum

Benim gibi mucize olsun ama eksik dilek dilemeyelim benim yasadiklarimi yasama degerlerim hamile degerleri ortada kese yok bebek yok. Allah tan umut kesilmez sen iyi dusun iiyi olsun bende sabirla bekliyorum

Naz yapıyordur belki kendini göstermiyordur öyle düşün. Eğer olmayacak olsaydı kan değerlerinde yükselmezdi öyle düşün. Sabırlı ol sonuçların güzel olsun inşallah.

Canım naptın merak ediyorum seni

Kizlar degerim cok az yukselmis yani soyle toparlayacak olursak
24 nisan 13.70
26 nisan 46.6
28 nisan 214
3 mayis 637
5 mayis 950
7 mayis 1327
9 mayis 2323
11 mayis 2884
Dr sakat bebekleri vucut disari atar, oyle birseydi heralde dedi dua edelim dis gebelik olmasin dedi pazartesi bir daha gidicem kan verip hem betama bakicak hem muayene olucam hakkimizda hayirlisi kizlar. Bir kac haftalikta olsa hamile olmak guzeldi. Kendimi boyle tesselli ediyorum. Omrum08 H Hangoverrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…