Ayy nası sakladın hayran kaldım valla ketumluğuna ben ilk gün söylemiştim dayanamadımkiHayırlı kandiller kızlar..
Tuğbacım ben henüz aileme söylemedim..Biraz daha sonra söylerim... İnşallah seninde herşey yoluna girer. Sağlıklı bir hamilelik geriçirip kucağına alıp büyütürsen..
Allah hepimize tamamına erdirsin inşallah..
Can'ım çok üzüldüm rabbim inşallah şu güzel kandil günü hürmetine en kısa zamanda yüzünü güldürsünBenim değer düştü 11.gunum 0.39
8. Gün için çok güzel hadi gözün Aydın kat kat yükselsin inşlh8.gün değerim 7,96 çıktı arkadaşlar. 8.gün için düşük mü normal mi bilmiyorum çok da sevinemedim ama pozitif çıktığı için mutlu oldum. Rabbim isteyen herkese nasip etsin umarım değerim de yükselir
amin canımHayirli kandiller kizlar Allah bu mubarek gunde dualarimizi geri cevirmez Rabbim hepimizin saglikla kucagini doldursun inşallah
amin canım Allah razı olsun inşallah inşallah canmmCan'ım çok üzüldüm rabbim inşallah şu güzel kandil günü hürmetine en kısa zamanda yüzünü güldürsün
İnşallah canim suan degerine bakilirsa hamilesin umarim katlana katlana yukselir saglikla kucagina alirsin canim sen baska birsey dusunme sadece hamileligine odaklan guzel haberlerle don bize
Ğ
8. Gün için çok güzel hadi gözün Aydın kat kat yükselsin inşlh
Cnm çok erken yapmışsın ve emin ol kaç kez negatif sonuç aldım ve hepsi ya 0.1 yada 0.01 di
Bence senin değerin yükseliyor
Var benimde 0.72 falandi direk sifir degildi bak bana guven yaptigin testin hic bir anlami yok gecersiz sil kafandan senin test gununde yapacagin kan dogru olan hic kafana takma ve pozitif ol hayaller kur bebisinle konus o orada beta salgilamasi icin ona izin ver annesi birazcik gelismesi lazim ve hormon salgilamasi 8.9. Gun onun kana karismasi kimisinin ayni gun kimisinin son iki gun sen sadece bebegine odaklan bu noktaya gelebilmek zaten mucize sen elinden geleni yaptin gerisi ona kalmis ona yardimci ol endise stres yaratir streste en buyuk dusmanimiz sadece heyecanlan ve guzel seyler dusun bana guven o degerin hicbir anlami yok beklemek zor ama yuzdun yuzdun kuyruguna geldin sık disini sabirla bebeginin guzel haberlerini bekle
Aslında çok artması lazımdıİnşallah canım inşallah yükseliyordur. Dün 9. günümdü tekrar yaptım 0.56 çıktı. 7.gün 0.32 idi.
Çok az artmış ama bu iyi bir şey mi ki?
Aslında çok artması lazımdıama öyle bi sonuç çıkmış insan acaba artarmı demeden geçemiyorda.. sen 12. Gün kan ver kesin belli olur inş pozitiftir
Bugün perşembe keseni göreceksin inşallah hayırlı haberlerini bekliyorumHayirli kandiller canim amin inşallah hersey yoluna girer ve Allah herkesin gonlune gore verir
Malesef bugunde goremedi dr kan verdim sonuç bekliyorum yine oof of hayirlisi olsun ne diyelimBugün perşembe keseni göreceksin inşallah hayırlı haberlerini bekliyorum
Benim gibi mucize olsun ama eksik dilek dilemeyelim benim yasadiklarimi yasama degerlerim hamile degerleri ortada kese yok bebek yok. Allah tan umut kesilmez sen iyi dusun iiyi olsun bende sabirla bekliyorumAmin inşallah mucize olması gerekiyortugbaa222 gibi. İnşallah bende böyle bir mucize yaşarım.
Malesef bugunde goremedi dr kan verdim sonuç bekliyorum yine oof of hayirlisi olsun ne diyelim
Benim gibi mucize olsun ama eksik dilek dilemeyelim benim yasadiklarimi yasama degerlerim hamile degerleri ortada kese yok bebek yok. Allah tan umut kesilmez sen iyi dusun iiyi olsun bende sabirla bekliyorum
Şundaki naza bak bi türlü göstermedi kendini Bebek olmasa değerlerin niye yükselecek bozma moraliniMalesef bugunde goremedi dr kan verdim sonuç bekliyorum yine oof of hayirlisi olsun ne diyelim
Canım naptın merak ediyorum seniBenim gibi mucize olsun ama eksik dilek dilemeyelim benim yasadiklarimi yasama degerlerim hamile degerleri ortada kese yok bebek yok. Allah tan umut kesilmez sen iyi dusun iiyi olsun bende sabirla bekliyorum