- 8 Haziran 2012
- 795
- 533
5. Gün embriyosunda blastokist transfer tarihine gore hesaplaniuomus. Tarayicina tup bebek gebelik gunu hesaplama yaz cikarTransfer gunun baz aliniyo canim benim bildigim doktoruna sor yinede
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
5. Gün embriyosunda blastokist transfer tarihine gore hesaplaniuomus. Tarayicina tup bebek gebelik gunu hesaplama yaz cikarTransfer gunun baz aliniyo canim benim bildigim doktoruna sor yinede
Yani belli olmaz tabi ama ikiz bence değerin yüksek çünkü benim 12. Gün 720 idi ve ikiz :)Merhaba arkadaşlar 5. Gün embiryosu 2 adet trnsfer edildi.11. Gün testim 560 çıktı.İkiside tutmuş olabilir mi? Doktorum belli olmaz 5. Gün embiryosu olduğu için yüksek çıkmış ikiz gebelik te olmayabilir dedi.
Canim tebrikler doktorununda dedigi gibi belli olmuyo kana gore ikiz olup olmamasi. Buna takilma suan sonucta gebesin artik. Sagilikla doğsunMerhaba arkadaşlar 5. Gün embiryosu 2 adet trnsfer edildi.11. Gün testim 560 çıktı.İkiside tutmuş olabilir mi? Doktorum belli olmaz 5. Gün embiryosu olduğu için yüksek çıkmış ikiz gebelik te olmayabilir dedi.
İkiz kesin:) fazlası ile yüksek değerin :)Slm kızlar 12 gün değerim 1012
15 gun4250 çıktı sizce ikiz olabilirmi değerlerden anlayan varmı varsa yorum yazabilirmi
Canim tebrikler doktorununda dedigi gibi belli olmuyo kana gore ikiz olup olmamasi. Buna takilma suan sonucta gebesin artik. Sagilikla doğsun
Yani belli olmaz tabi ama ikiz bence değerin yüksek çünkü benim 12. Gün 720 idi ve ikiz :)
Değerin kaç çıktı kaçıncı gunÇok teşekkür ederim.Evet çok şükür hamileyim ikiz gebelikten korkuyorum sanırım.İki embiryoyu şansımı yükseltmek için (yaşım 35) son anda karar verdim .Ne olursa olsun sağlıklı olsun inşallah tabi.
Değerin kaç çıktı kaçıncı gun
Slm kızlar 12 gün değerim 1012
15 gun4250 çıktı sizce ikiz olabilirmi değerlerden anlayan varmı varsa yorum yazabilirmi
İnşallah ikizdir. Benim 13. Gün değerim 2009 du ama bebeğim tek ikiz değil.Cnm bizim değerlerimiz yakın gibi bir de 2 embiryo ve 5. gün transferi sanırım .Ama doktor telefonda bir yorum yapmadı bana 10 nisan pazartesi muayenem var . Aslında ikiz istemiyordum ama şansımı arttırmak istedim son anda korktum tutmazsa diye :)) Bakalım hayırlısı olsun ..
Benim 14. Gün 2020 idi ikiz hamileyimİnşallah ikizdir. Benim 13. Gün değerim 2009 du ama bebeğim tek ikiz değil.