Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tebrik ederim darısı 2.teste inşallah160 dı ilk testim
Slm olacağı varmış tahlillerin güzel aslında ben çok araştırdım 17 le 3 le 5 le doğuran var12. GÜN 82
14. GÜN 122
16. GÜN 211
BENİMDE KİMYASAL OLMUŞTU
KISMET DEĞİLMİŞ DİYORUZ ... ALLAH NASİP ETTİKTEN SONRA HER TÜRLÜ OLUR DÜŞÜKMÜŞ YÜKSEKMİŞ BOŞ İŞ BUNLAR... HEPİMİZİN HAKKINDA HAYIRLISI...Slm olacağı varmış tahlillerin güzel aslında ben çok araştırdım 17 le 3 le 5 le doğuran var
Kızlar;
10.gün :200
12.gün:600
16.gün:1500 (bugün) çıktı darısı herkesin başına çok mutluyun inşallah böyle devam etsin
İnşallah canım inşşalllhhhHayırlı ugurlu olsun inşallah sağ sağlım kucağına al inşallah yarın bende iyi bir haber veririm inşallah
Korkma bence de kactiki kaç oldu kaçıncı tahlil geçmişe baktım sadece pozitif demissinBenim değerim çıkmamış iki katına ama dün çok üzüldümondan olur mu acaba bundan sonra ne olacak peki.....
Benimde böyle işte çok yorum okudum çok cuzi sonuclardan hemde ikiz doguranlar var düşüp geri yukselenler ilaçlarını ihmal etme bol su bence yükselecek rahat ol10. Gün 75 ti , bugün 12. Gün 110 olmuş
12.gün için en idaal sonuç benceBenimde böyle işte çok yorum okudum çok cuzi sonuclardan hemde ikiz doguranlar var düşüp geri yukselenler ilaçlarını ihmal etme bol su bence yükselecek rahat ol
Kızlar 14.gün 1500 yazmak istemiştim heyecandan 16 yazmışımKızlar;
10.gün :200
12.gün:600
16.gün:1500 (bugün) çıktı darısı herkesin başına çok mutluyun inşallah böyle devam etsin
Aynen öyle kesinlikle moral bozmak yok dua edelim bol bol rabbim ol derse olur beta hcg mecege hikaye o veriyo canı dimi ona dua edelimBenimde böyle işte çok yorum okudum çok cuzi sonuclardan hemde ikiz doguranlar var düşüp geri yukselenler ilaçlarını ihmal etme bol su bence yükselecek rahat ol
Slm suan aynı senin gibiyim suan gebesin yükseliyor 3 cu test önemli canım biliyorsun yükselmesi lazimne olur bilgisi olan varsa cvp versin bu 2. denemem artık çok yoruldum hayal kırıklıkları maddi manevi çok zormuş
Şuda var bu degerlerle ikiz doguranda var tamamen bunyeyle alakaliymis bebek küçük olabilir böyle az olupta birden yükselen var çok okudum içini rahat tut ki bebek tütünsun stres kotuSlm suan aynı senin gibiyim suan gebesin yükseliyor 3 cu test önemli canım biliyorsun yükselmesi lazim