Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım benim bundan bi öncekide aynı böyleydi kimyasal olmuştu tabi rabbimden ümit kesilmez ama sen hazırlıklı ol herşeye bak benim hemen diğer ay ki denememde şuan 12.gün 400 hep dua et canım12.gün 58
14.gün. 98
17.gün 101. Sizce sonuç ne beyin kalmadı
Hayırlı olsun tatlım kaç çıktıÇok mutluyum pozitif oldu :) :)
Çok şükür allahım daim etsin inşallah çok sevindimKızlar 12.gün değerim 600 e çıkmış(10.gün 200 dü) rabbim böyle devam ettirsin herkese nasip ettirsin inşallah
Çok sevindim allahım daim etsin insallahÇok mutluyum pozitif oldu :) :)
Çok güzel artmış canım.rabbim kucağına almayıda nasip etsinKızlar 12.gün değerim 600 e çıkmış(10.gün 200 dü) rabbim böyle devam ettirsin herkese nasip ettirsin inşallah
Olabilir 3 kat artmış değerinHepinize çok teşekkür ederim kızlar ikiz mi olacak ne
Canım bidahaki testin yarın mı olacak? Benim başıma geldi ama benim şu şekildeydi 21-54-81-82-20 kimyasal olmuştu tatlım Allahtan ümit kesilmez ancak sen herşeye hazırlıklı ol canımHiç kimsenin başına gelmedimiki bu durum bi yorum yapsanız zaman gecmiuor
2.gün 58
14.gün. 98
17.gün 101. Sizce sonuç ne beyin kalmadı
Bence sakin ol canım. Şu anda pozitif bunun keyfini çıkar. Dua et bol bol allah hayırlısını versin. Bu değerlerden yükselen sağlılıklı gebelik yaşayan çok insan var.Son tahlimiz aynı canım tahlil cuma günü doktor yavaş büyüyor dedi bilmiyorum ki 1 tane iğne verdi tahlil yapma dedi beni korkutan 98 den 3 gün sonra 101 olmasi
İnşallah balım çok zor bu 3 cu transfer 2 kere kimyasal ama onlar 2. Testte belli oldu hakkımızda hayirlisiBence sakin ol canım. Şu anda pozitif bunun keyfini çıkar. Dua et bol bol allah hayırlısını versin. Bu değerlerden yükselen sağlılıklı gebelik yaşayan çok insan var.
Kimyasaldaki gebeliklerde değerlerin nasıldı canım.İnşallah balım çok zor bu 3 cu transfer 2 kere kimyasal ama onlar 2. Testte belli oldu hakkımızda hayirlisi
12.ci gün 12Kimyasaldaki gebeliklerde değerlerin nasıldı canım.